memmory
napsal(a):
Já ovečky nemám ale občas fotím :-)
Quessantske ovecky
memmory
napsal(a):
náš půlroční beránek Hurvínek
jitka2
napsal(a):
náš půlroční beránek Hurvínek
a ještě jednou Hurvínek
klarazelenkova
napsal(a):
Taky se pochlubím ovečkama
quessanťák s bilou
memmory
napsal(a):
zasloužílá matka
memmory
napsal(a):
její poslední trojčátka
hankakoska
napsal(a):
její poslední trojčátka
vzadu uprostřed Ivan, vedoucí stádaprotože on je šéf, on je king,.............
, a vpředu se žlutou naušnicí Eluška, která už má snad 100let už má odpracováno,takže je v zaslouženém ovčím důchodě
hankakoska
napsal(a):
vzadu uprostřed Ivan, vedoucí stádaprotože on je šéf, on je king,.............
, a vpředu se žlutou naušnicí Eluška, která už má snad 100let už má odpracováno,takže je v zaslouženém ovčím důchodě
tohle je adélka a ta dneska dědovi řekla, že by si moc přála kozla, ten jí na to ale řekl, že žádný kozel nebude, páč smrdí, ale až se narodí jehňátka tak jedno dostane
hankakoska
napsal(a):
tohle je adélka a ta dneska dědovi řekla, že by si moc přála kozla, ten jí na to ale řekl, že žádný kozel nebude, páč smrdí, ale až se narodí jehňátka tak jedno dostane
ovečky se dneska byly provětrat,venčíme je jak psi, každý de jdou tak 3 hodiny ven podle toho jak je hezky
hankakoska
napsal(a):
ovečky se dneska byly provětrat,venčíme je jak psi, každý de jdou tak 3 hodiny ven podle toho jak je hezky
u romanovky čekáme každým dnem jehňátka
hankakoska
napsal(a):
u romanovky čekáme každým dnem jehňátka
na jaro bych si chtěla pořídit beránka zwartbles,tak kdyby,někdo prodával tak v březnu, nebo dubnu za přijatelnou cenu, tak jsem zájemce. Nebo můžu vyměnit za beránka, nebo jehnici, podle toho o budete mít zájem. okolí Op,Br
hankakoska
napsal(a):
na jaro bych si chtěla pořídit beránka zwartbles,tak kdyby,někdo prodával tak v březnu, nebo dubnu za přijatelnou cenu, tak jsem zájemce. Nebo můžu vyměnit za beránka, nebo jehnici, podle toho o budete mít zájem. okolí Op,Br
trojčátka