ambraa
napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda tu má někdo zkušenost s odčervením oveček, a kdy je to nejvhodnější?
Jsou dva zpusoby jak odcervovat.
1) ten lepsi Sebrat par bobku nechat udelat veta rozbor cca 250,-kc a podle vysledku odcervit.
2) ten vice pouzivany , na jare a na podzim , kdyz jsou holky brezi davam ivomec a na jare po porodech panacur
ambraa
napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda tu má někdo zkušenost s odčervením oveček, a kdy je to nejvhodnější?
Já jsem dva roky odčervoval kozenky Panacurem (celkem 4x) a letos jsem se rozhodl pro rozbor bobků a bylo to tak "čisté",že jsem nemusel do nich cpát nic.
Doporučuji tuto šetrnější metodu.
jirkas
napsal(a):
Já jsem dva roky odčervoval kozenky Panacurem (celkem 4x) a letos jsem se rozhodl pro rozbor bobků a bylo to tak "čisté",že jsem nemusel do nich cpát nic.
Doporučuji tuto šetrnější metodu.
Múžu se zeptat, jak jste přišel k tomu Panacuru - případně jinému odčervovadlu? Musí vám ho dát veterinář, nebo můžete objednat v lékárně?
jirinajanickova
napsal(a):
Múžu se zeptat, jak jste přišel k tomu Panacuru - případně jinému odčervovadlu? Musí vám ho dát veterinář, nebo můžete objednat v lékárně?
panacur a ostatni vet. pripravky vede snad jen vet. tedy alespon u nas. Jednou jsem ho videla nekde na netu v obchode,ale bohuzel uz nevim kde. Tereza
teereza
napsal(a):
panacur a ostatni vet. pripravky vede snad jen vet. tedy alespon u nas. Jednou jsem ho videla nekde na netu v obchode,ale bohuzel uz nevim kde. Tereza
No tak mymáme ovečky 5let a ani jednou jsem je neodčervovala a teďak semi nějak nezdaj, tak je asi odčervním bez rozboru. Ono to snad jednou za čas neuškodí.