Líza-porod v přímém přenosu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.2.2008 11:10

Dobrý den,zkouším poslat fotečky z porodu naší Lízy.

12.2.2008 11:16

danielka napsal(a):
Dobrý den,zkouším poslat fotečky z porodu naší Lízy.

Začátek porodu....

12.2.2008 11:18

danielka napsal(a):
Začátek porodu....

Fotek mám hodně,tak jich pár vyberu

12.2.2008 11:19

danielka napsal(a):
Fotek mám hodně,tak jich pár vyberu

Už leze...

12.2.2008 11:20

danielka napsal(a):
Už leze...

Další

12.2.2008 11:22

danielka napsal(a):
Další...

A další

12.2.2008 11:23

danielka napsal(a):
A další

Další...

12.2.2008 11:24

danielka napsal(a):
Další...

A už je venku

12.2.2008 11:25

danielka napsal(a):
A už je venku

Další...

12.2.2008 11:27

danielka napsal(a):
Další...

Důkladná očista

12.2.2008 11:28

danielka napsal(a):
Důkladná očista

Kuk..

12.2.2008 11:29

danielka napsal(a):
Kuk..

A už leze sestřička

12.2.2008 11:30

danielka napsal(a):
A už leze sestřička

Kuk...

12.2.2008 11:34

danielka napsal(a):
Další

A už je skoro venku

12.2.2008 11:35

danielka napsal(a):
A už je skoro venku

A je to....

12.2.2008 11:36

danielka napsal(a):
A je to....

Vypadá jako mimozemšťan....

12.2.2008 11:38

danielka napsal(a):

Spokojená rodinka

12.2.2008 11:39

danielka napsal(a):
Spokojená rodinka

Spokojená rodinka

12.2.2008 11:41

danielka napsal(a):
Spokojená rodinka

Druhý den se šla kůzlata seznámit s kobylkou....

12.2.2008 11:42

danielka napsal(a):
Druhý den se šla kůzlata seznámit s kobylkou....

Seznámení...

12.2.2008 11:45

danielka napsal(a):
Kuk

také se umím pěkně oklepat...

12.2.2008 11:47

danielka napsal(a):
také se umím pěkně oklepat...

Ve stejný den porodila i jedna ovečka

12.2.2008 11:48

danielka napsal(a):
Ve stejný den porodila i jedna ovečka

A druhý den další...

12.2.2008 11:50

danielka napsal(a):
A druhý den další...

Tak u nás začalo jaro móóóc hezky......

12.2.2008 19:23

danielka napsal(a):
Tak u nás začalo jaro móóóc hezky......

mooc pěkný, opravdu ukázkový . My se čekáme až na půli března, takže zatím jen tiše závidím a přeji krásné jaro

14.2.2008 18:31

danielka napsal(a):

Týjo, to je dobrá fotoreportáž!
Líza už je asi zkušená rodička?! Druhé kůzle-mimozemšťan ji ani nevyvedlo z rovnováhy;)) Není nad to, rodit si venku na sluníčku a u toho si přežvykovat

vlaďka33

14.2.2008 19:50
vlaďka33

klihostezka napsal(a):
Týjo, to je dobrá fotoreportáž!
Líza už je asi zkušená rodička?! Druhé kůzle-mimozemšťan ji ani nevyvedlo z rovnováhy;)) Není nad to, rodit si venku na sluníčku a u toho si přežvykovat

Dobrý den,Vaše přírůstky jsou prostě báječné. Odkud jste? Jak je možné,že už máte kůzlátka? My jsme stále v očekávání

14.2.2008 21:03

vlaďka33 napsal(a):
Dobrý den,Vaše přírůstky jsou prostě báječné. Odkud jste? Jak je možné,že už máte kůzlátka? My jsme stále v očekávání

Dobrý večer,jsme kousek od Berouna....a jak to,že už máme kůzlátka se budu muset zeptat holek.... Po pravdě řečeno ,bych byla raději kdyby počkaly alespoň do března. Ale letošní zima naštěstí není zima....a travička už má pomalu snahu se zelenat Líza má kůzlátka po druhé a jsem moc ráda,že mi tak důvěřuje a s porodem počkala až budu u ní.Rodit klidně mohla v přístřešku,ale když bylo venku tak krásně ,tak raději na sluníčku.A to už odrodily i ovečky.
Pokud by měl někdo zájem,ráda pošlu fotky porodu na mail.Je jich opravdu hodně.... Daniela

vlaďka33

15.2.2008 20:16
vlaďka33

danielka napsal(a):
Dobrý večer,jsme kousek od Berouna....a jak to,že už máme kůzlátka se budu muset zeptat holek.... Po pravdě řečeno ,bych byla raději kdyby počkaly alespoň do března. Ale letošní zima naštěstí není zima....a travička už má pomalu snahu se zelenat Líza má kůzlátka po druhé a jsem moc ráda,že mi tak důvěřuje a s porodem počkala až budu u ní.Rodit klidně mohla v přístřešku,ale když bylo venku tak krásně ,tak raději na sluníčku.A to už odrodily i ovečky.
Pokud by měl někdo zájem,ráda pošlu fotky porodu na mail.Je jich opravdu hodně.... Daniela

moc prosím o zaslání vašich fotek - jsou úžasné
KVladimira@seznam.cz

19.2.2008 20:49

vlaďka33 napsal(a):
moc prosím o zaslání vašich fotek - jsou úžasné
KVladimira@seznam.cz

i já moc prosím! fotky jsou fakt supr a já ještě u žádnýho kozího porodu nebyla a ani žádnej neviděla, takže jsem alspoň teď ráda, že vím, co mě v dubnu čeká s těma mejma
díky!
Hana zvířatomil

20.2.2008 23:25

danielka napsal(a):

já chci taky!!!!!Luna09@seznam.cz.Ty naše potvúrky na mně nikdy nečekají,vždycky přijdu těsně po......

21.2.2008 09:26

zviratomill napsal(a):
i já moc prosím! fotky jsou fakt supr a já ještě u žádnýho kozího porodu nebyla a ani žádnej neviděla, takže jsem alspoň teď ráda, že vím, co mě v dubnu čeká s těma mejma
díky!
Hana zvířatomil

jo pardoon zapoměla jsem mail takže : 4kopyta@tiscali.cz díky!!!
(to jste si na sebe upletla bič co)
Hana zvířatomil

Neregistrovaný uživatel

22.2.2008 08:30
Neregistrovaný uživatel

danielka napsal(a):

Já taky !!Je to nádhera.Až mám husí kůži.Já bych taky už chtěla, aby se mi kůzlátka honila po dvorku.Pořád pozoruji břicho mé Lotynce ,je větší, sousedi tvrdí, že se jí zvětšuje.Dokonce při prohlížení tak nešikovně zvedla hlavu,že mi udělala pěknýho monokla.Na gajdova@seznam.cz.Díky. Lenka

22.2.2008 14:07

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Já taky !!Je to nádhera.Až mám husí kůži.Já bych taky už chtěla, aby se mi kůzlátka honila po dvorku.Pořád pozoruji břicho mé Lotynce ,je větší, sousedi tvrdí, že se jí zvětšuje.Dokonce při prohlížení tak nešikovně zvedla hlavu,že mi udělala pěknýho monokla.Na gajdova@seznam.cz.Díky. Lenka

Fotky jsem všem zájemcům odaslala Doufám,že všem došly.Je jich opravdu hodně,tak přeji příjemné pokoukáníčko!!! Daniela

22.2.2008 18:51

Neregistrovaný uživatel napsal(a):

Lenko,fotky jsem vám poslala a přišly mi od Vás nazpátek s dost ošklivým textem.... Tak nevím,co si o tom mám myslet..... Koukala jsem i jestli jsem dobře opsala maila a vše je o.k. Daniela

25.2.2008 11:36

danielka napsal(a):
Lenko,fotky jsem vám poslala a přišly mi od Vás nazpátek s dost ošklivým textem.... Tak nevím,co si o tom mám myslet..... Koukala jsem i jestli jsem dobře opsala maila a vše je o.k. Daniela

Danielo,nic mi nepřišlo. Občas , když mám plnou schránku, tak mi lidičky píšou, že se jim to vrací,ale na 2. pokus to vyjde. A s tím ošklivým textem-nechápu.Do mé pošty mi nikdo neleze.Díky .Lenka

25.2.2008 12:52

gajdovka napsal(a):
Danielo,nic mi nepřišlo. Občas , když mám plnou schránku, tak mi lidičky píšou, že se jim to vrací,ale na 2. pokus to vyjde. A s tím ošklivým textem-nechápu.Do mé pošty mi nikdo neleze.Díky .Lenka

Dobrý den Lenko,bylo mi to divné....posílala jsem to na - gajdova@seznam.cz a vrátilo se mi s textem - ty spamy si nech ty..............tak jestli je mail o.k.,tak to zkusím poslat ještě jednou. Daniela

25.2.2008 13:40

danielka napsal(a):
Dobrý den Lenko,bylo mi to divné....posílala jsem to na - gajdova@seznam.cz a vrátilo se mi s textem - ty spamy si nech ty..............tak jestli je mail o.k.,tak to zkusím poslat ještě jednou. Daniela

Danielo, moc se omlouvám-chybička se vloudila!!!
Je to gajdova180664@seznam.cz.Díky za pochopení.Lenka

25.2.2008 14:47

gajdovka napsal(a):
Danielo, moc se omlouvám-chybička se vloudila!!!
Je to gajdova180664@seznam.cz.Díky za pochopení.Lenka

Tak to se nedivím,že se mi to vrátilo....komu jsem to asi poslala?Jdu to poslatMějte se Daniela

26.2.2008 08:33

danielka napsal(a):
Tak to se nedivím,že se mi to vrátilo....komu jsem to asi poslala?Jdu to poslatMějte se Daniela

Dobrý den,moc děkuji Danielo.Je to nádhera.Krásný den. Lenka

Přidejte reakci

Přidat smajlík