danielka
napsal(a):
Dobrý den,zkouším poslat fotečky z porodu naší Lízy.
Začátek porodu....
danielka
napsal(a):
Začátek porodu....
Fotek mám hodně,tak jich pár vyberu
danielka
napsal(a):
Spokojená rodinka
Druhý den se šla kůzlata seznámit s kobylkou....
danielka
napsal(a):
Druhý den se šla kůzlata seznámit s kobylkou....
Seznámení...
danielka
napsal(a):
také se umím pěkně oklepat...
Ve stejný den porodila i jedna ovečka
danielka
napsal(a):
Ve stejný den porodila i jedna ovečka
A druhý den další...
vlaďka33

klihostezka
napsal(a):
Týjo, to je dobrá fotoreportáž!
Líza už je asi zkušená rodička?! Druhé kůzle-mimozemšťan ji ani nevyvedlo z rovnováhy;)) Není nad to, rodit si venku na sluníčku a u toho si přežvykovat
Dobrý den,Vaše přírůstky jsou prostě báječné. Odkud jste? Jak je možné,že už máte kůzlátka? My jsme stále v očekávání
vlaďka33
napsal(a):
Dobrý den,Vaše přírůstky jsou prostě báječné. Odkud jste? Jak je možné,že už máte kůzlátka? My jsme stále v očekávání
Dobrý večer,jsme kousek od Berouna....a jak to,že už máme kůzlátka se budu muset zeptat holek.... Po pravdě řečeno ,bych byla raději kdyby počkaly alespoň do března. Ale letošní zima naštěstí není zima....a travička už má pomalu snahu se zelenat
Líza má kůzlátka po druhé
a jsem moc ráda,že mi tak důvěřuje a s porodem počkala až budu u ní.Rodit klidně mohla v přístřešku,ale když bylo venku tak krásně
,tak raději na sluníčku.A to už odrodily i ovečky.
Pokud by měl někdo zájem,ráda pošlu fotky porodu na mail.Je jich opravdu hodně.... Daniela
vlaďka33

danielka
napsal(a):
Dobrý večer,jsme kousek od Berouna....a jak to,že už máme kůzlátka se budu muset zeptat holek.... Po pravdě řečeno ,bych byla raději kdyby počkaly alespoň do března. Ale letošní zima naštěstí není zima....a travička už má pomalu snahu se zelenat
a jsem moc ráda,že mi tak důvěřuje a s porodem počkala až budu u ní.Rodit klidně mohla v přístřešku,ale když bylo venku tak krásně
Pokud by měl někdo zájem,ráda pošlu fotky porodu na mail.Je jich opravdu hodně.... Daniela
moc prosím o zaslání vašich fotek - jsou úžasné
KVladimira@seznam.cz
danielka
napsal(a):
já chci taky!!!!!Luna09@seznam.cz.Ty naše potvúrky na mně nikdy nečekají,vždycky přijdu těsně po......
zviratomill
napsal(a):
i já moc prosím! fotky jsou fakt supr a já ještě u žádnýho kozího porodu nebyla a ani žádnej neviděla, takže jsem alspoň teď ráda, že vím, co mě v dubnu čeká s těma mejma
díky!
Hana zvířatomil
jo pardoon zapoměla jsem mail takže : 4kopyta@tiscali.cz díky!!!
(to jste si na sebe upletla bič co)
Hana zvířatomil
Neregistrovaný uživatel

danielka
napsal(a):
Já taky !!Je to nádhera.Až mám husí kůži.Já bych taky už chtěla, aby se mi kůzlátka honila po dvorku.Pořád pozoruji břicho mé Lotynce ,je větší, sousedi tvrdí, že se jí zvětšuje.Dokonce při prohlížení tak nešikovně zvedla hlavu,že mi udělala pěknýho monokla.Na gajdova@seznam.cz.Díky. Lenka
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Já taky !!Je to nádhera.Až mám husí kůži.Já bych taky už chtěla, aby se mi kůzlátka honila po dvorku.Pořád pozoruji břicho mé Lotynce ,je větší, sousedi tvrdí, že se jí zvětšuje.Dokonce při prohlížení tak nešikovně zvedla hlavu,že mi udělala pěknýho monokla.Na gajdova@seznam.cz.Díky. Lenka
Fotky jsem všem zájemcům odaslala Doufám,že všem došly.
Je jich opravdu hodně,tak přeji příjemné pokoukáníčko!!!
Daniela
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Lenko,fotky jsem vám poslala a přišly mi od Vás nazpátek s dost ošklivým textem.... Tak nevím,co si o tom mám myslet.....
Koukala jsem i jestli jsem dobře opsala maila a vše je o.k. Daniela
danielka
napsal(a):
Lenko,fotky jsem vám poslala a přišly mi od Vás nazpátek s dost ošklivým textem.... Tak nevím,co si o tom mám myslet.....
Koukala jsem i jestli jsem dobře opsala maila a vše je o.k. Daniela
Danielo,nic mi nepřišlo. Občas , když mám plnou schránku, tak mi lidičky píšou, že se jim to vrací,ale na 2. pokus to vyjde. A s tím ošklivým textem-nechápu.Do mé pošty mi nikdo neleze.Díky .Lenka
gajdovka
napsal(a):
Danielo,nic mi nepřišlo. Občas , když mám plnou schránku, tak mi lidičky píšou, že se jim to vrací,ale na 2. pokus to vyjde. A s tím ošklivým textem-nechápu.Do mé pošty mi nikdo neleze.Díky .Lenka
Dobrý den Lenko,bylo mi to divné....posílala jsem to na - gajdova@seznam.cz a vrátilo se mi s textem - ty spamy si nech ty..............tak jestli je mail o.k.,tak to zkusím poslat ještě jednou. Daniela
danielka
napsal(a):
Dobrý den Lenko,bylo mi to divné....posílala jsem to na - gajdova@seznam.cz a vrátilo se mi s textem - ty spamy si nech ty..............tak jestli je mail o.k.,tak to zkusím poslat ještě jednou. Daniela
Danielo, moc se omlouvám-chybička se vloudila!!!
Je to gajdova180664@seznam.cz.Díky za pochopení.Lenka