Část mého zvěřince

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.2.2008 17:21

tady jsem asi předevčírem nafotila taky nějakou tu svou "havěť"

21.2.2008 17:26

zviratomill napsal(a):

21.2.2008 17:48

zviratomill napsal(a):
a další

Janička s Petruškou

21.2.2008 17:53

zviratomill napsal(a):
Janička s Petruškou

Janička- kůzlátka čekáme v dubnu

21.2.2008 17:58

zviratomill napsal(a):
Janička- kůzlátka čekáme v dubnu

Ta druhá-Péťa čeká o měsíc později.. a to vše zásluhou Jiřinky-teda spíš jejího krásnýho, šikovnýho kozla

21.2.2008 18:03

zviratomill napsal(a):
Ta druhá-Péťa čeká o měsíc později.. a to vše zásluhou Jiřinky-teda spíš jejího krásnýho, šikovnýho kozla

a tady šla oouknout situaci jedna z našich pěti koček

21.2.2008 18:07

zviratomill napsal(a):
a tady šla oouknout situaci jedna z našich pěti koček

to jednomu z mých pesanů a čuníkoj Lucince šlo jen o to najít zase něco k snětku

21.2.2008 18:14

zviratomill napsal(a):
to jednomu z mých pesanů a čuníkoj Lucince šlo jen o to najít zase něco k snětku

a na všechno na to bedlivě dohlíží jedna z mách "holek"

21.2.2008 18:15

zviratomill napsal(a):
a na všechno na to bedlivě dohlíží jedna z mách "holek"

fretky nafotím třeba příště. Těm jsem byla i se svým foťákem ukradená. Měli zřejmě půlnoc
Hana zvířatomil

22.2.2008 11:28

zviratomill napsal(a):
fretky nafotím třeba příště. Těm jsem byla i se svým foťákem ukradená. Měli zřejmě půlnoc
Hana zvířatomil

Tak se taky pochlubím. Pořídili jsme si takové velké, hnědé, chlupaté a rohaté kozy. Tady je Blanička krmí tvrdým rohlíkem.

Ivan

22.2.2008 11:30

zviratomill napsal(a):

A tady jablíčko, taky mňamka......

22.2.2008 11:32

farmar napsal(a):
A tady jablíčko, taky mňamka......

A holky mají tvrdý chleba, honem, honem......

22.2.2008 11:33

farmar napsal(a):
A holky mají tvrdý chleba, honem, honem......

A ty s tím foťákem, máš něco k snědku??? Nééééé??? Tak radši vypadni!!!!!!

22.2.2008 18:58

farmar napsal(a):
A ty s tím foťákem, máš něco k snědku??? Nééééé??? Tak radši vypadni!!!!!!

Jé, to je skotský náhorní, né? Jsou úžasný !

22.2.2008 19:08

ajicek napsal(a):
Jé, to je skotský náhorní, né? Jsou úžasný !

A Hanky havěť taky na jedničku!!!

22.2.2008 19:31

ajicek napsal(a):
A Hanky havěť taky na jedničku!!!

ježíííš ten skot je nádhernej!!! Až vám ho závidím To mi ještě doma chybí
Hana zvířatomil

23.2.2008 20:57

zviratomill napsal(a):
ježíííš ten skot je nádhernej!!! Až vám ho závidím To mi ještě doma chybí
Hana zvířatomil

No Ivane!!!! NO Blanko !!! Takový veeeliký hnědý kozy ... gratuluji. My se na škole učili, že jsou hodně agresivní , a že si rajon hlidají a zaútočí nejen býci ale i krávy s telaty . Náš profesor říkal, že vlez vždycky do každý ohrady , ale do té s náhorním skotem by nevlezl. Tak opatrně , ať nejste na Nově . Ty chlupy by šly spřádat , ne ? Helena

23.2.2008 21:14

hehe napsal(a):
No Ivane!!!! NO Blanko !!! Takový veeeliký hnědý kozy ... gratuluji. My se na škole učili, že jsou hodně agresivní , a že si rajon hlidají a zaútočí nejen býci ale i krávy s telaty . Náš profesor říkal, že vlez vždycky do každý ohrady , ale do té s náhorním skotem by nevlezl. Tak opatrně , ať nejste na Nově . Ty chlupy by šly spřádat , ne ? Helena

Vždyť vidíš, že jsou to mazlíci. Dobráci jako já!!!!! Ale to všechno je o přístupu k nim. Původní majitel na ně nadával a mlátil je, tady si už pomalu začímají chodit pro pohlazení. Ale existují mezi nimi jedinci dosti neurvalé povahy, ale ty by solidní chovatel měl okamžitě vyřadit z chovu a tak by to mělo časem vymizet. A protom je přirozená ostražitost, když mají krávy telata. To mě teprve čeká, tak poreferuju. Ale to, co mi říkal původní majitel, že na cizího člověka zaůtočí a podobně, to bylo způsobeno jeho chováním a ne těmi zvířátky.

Ivan

23.2.2008 22:11

farmar napsal(a):
Vždyť vidíš, že jsou to mazlíci. Dobráci jako já!!!!! Ale to všechno je o přístupu k nim. Původní majitel na ně nadával a mlátil je, tady si už pomalu začímají chodit pro pohlazení. Ale existují mezi nimi jedinci dosti neurvalé povahy, ale ty by solidní chovatel měl okamžitě vyřadit z chovu a tak by to mělo časem vymizet. A protom je přirozená ostražitost, když mají krávy telata. To mě teprve čeká, tak poreferuju. Ale to, co mi říkal původní majitel, že na cizího člověka zaůtočí a podobně, to bylo způsobeno jeho chováním a ne těmi zvířátky.

Ivan

Ivánku opatrně skutečně je to i genetikou. Jakmile takhle rohaté a sportovně vybavené krávě rupne, nedoběhnete ani dva metry...helena

23.2.2008 22:56

farmar napsal(a):

Ivan

Jsou velmi impozantní.Taky bych měl z těch rohů minimálně respekt.Závidím tu vaši odvahu.Jirka

24.2.2008 08:32

farmar napsal(a):

Ivan

Teď nevím Ivane, zda mám více obdivovat Blaničku nebo Vaše super chlupáče. Jen při koukání mi běhá mráz po zádech. Je mi divné, proč nefotila za bukem Blanička a Vy jste nekrmil ? Asi se držíte přísloví - co nezmůže čert, to zmákne ženská.
Ať se daří všem. Ludmila

24.2.2008 09:15

uska napsal(a):
Teď nevím Ivane, zda mám více obdivovat Blaničku nebo Vaše super chlupáče. Jen při koukání mi běhá mráz po zádech. Je mi divné, proč nefotila za bukem Blanička a Vy jste nekrmil ? Asi se držíte přísloví - co nezmůže čert, to zmákne ženská.
Ať se daří všem. Ludmila

no nevím, já si o nich přečetla pár článků na internetu (jelikož se mi tihle tvorové moc líbili) a všude o nich psali, že jsou to mírumilovná zvířáta, už jen pro to, že jsi jsou vědomi své "nepřemožitelnosi" v podobě rohů Opravdu asi nejvíc záleží na majiteli Jinak prý jsou velmi otužilí, v našich podmínkách vůbec nepotřebují žádné stáje, jen přístřešek proti slunci, na léto, jsou prý odolní vůči nemocem, nenároční na stravu, mají lehké porody a silně vyvynuté mateřské pudy.Jóó a maso prý má chuť po zvěřině. No užasná zvířátka, hned bych si domů pořídila páreček jen ta jejich vyšší cenová dostupnost není momentálně v mých silách
Ivánku pozdravujte chlupáčky, jsou fakt mooooc krááásní!!!
Hana zvířatomil

24.2.2008 21:33

zviratomill napsal(a):
no nevím, já si o nich přečetla pár článků na internetu (jelikož se mi tihle tvorové moc líbili) a všude o nich psali, že jsou to mírumilovná zvířáta, už jen pro to, že jsi jsou vědomi své "nepřemožitelnosi" v podobě rohů Opravdu asi nejvíc záleží na majiteli Jinak prý jsou velmi otužilí, v našich podmínkách vůbec nepotřebují žádné stáje, jen přístřešek proti slunci, na léto, jsou prý odolní vůči nemocem, nenároční na stravu, mají lehké porody a silně vyvynuté mateřské pudy.Jóó a maso prý má chuť po zvěřině. No užasná zvířátka, hned bych si domů pořídila páreček jen ta jejich vyšší cenová dostupnost není momentálně v mých silách
Ivánku pozdravujte chlupáčky, jsou fakt mooooc krááásní!!!
Hana zvířatomil

Blanička pravidelně "Mucinky" rozmazluje, takže od ní si z ruky berou ochotněji. A navíc je o něco fotogeničtější než já, skoro stajně jako ta zvířátka. Já bych zkazil celý záběr.
A navíc umím líp fotit!!!

Ivan

26.2.2008 14:59

farmar napsal(a):
Blanička pravidelně "Mucinky" rozmazluje, takže od ní si z ruky berou ochotněji. A navíc je o něco fotogeničtější než já, skoro stajně jako ta zvířátka. Já bych zkazil celý záběr.
A navíc umím líp fotit!!!

Ivan

Ivane,manžel zabrousil na faunu a moc se mu váš skot líbí. Kolik takové tele stojí ,jestli se mohu zeptat a mohou být pohromadě s kozami a ovcemi? Nebudete mít telátka?Díky za odpověď. Renata

26.2.2008 18:14

renata napsal(a):
Ivane,manžel zabrousil na faunu a moc se mu váš skot líbí. Kolik takové tele stojí ,jestli se mohu zeptat a mohou být pohromadě s kozami a ovcemi? Nebudete mít telátka?Díky za odpověď. Renata

Telátka by měla být v březnu. Ale asi nebudou na prodej, protože chci ještě trošku rozšířit chov. Ale budu připouštět i ostatní tímto býkem, tak by mohla být na prodej 50% telátka, ale to je ještě brzo, dneska tady byl veterinář zjišťovat, jestli mi jalovička zabřezla a nezabřezla. Takže "do roka a do dne sa hukáže"
Ceny plemenných zvířat jsou dost vysoké, taky mi nabízeli jalovici za 60 tisíc korun, ale občas lze sehnat i levnější, spíš je otázka, jak chcete v chovu pokračovat. My jdeme do čistokrevných plemenných zvířat, dneska jsme taky brali krev a posílali jí na rozbor kvůli ověření původu a vystavení rodokmenů. Jestli na Highlandy myslíte vážně, chce to přijet na kafe nebo na víkend "na pokec"
Meilni na farmahvozd@centrum.cz

Ivan

PS. Obrázek nepřikládám, net mi leze jako šnek

7.3.2008 14:16

farmar napsal(a):
Telátka by měla být v březnu. Ale asi nebudou na prodej, protože chci ještě trošku rozšířit chov. Ale budu připouštět i ostatní tímto býkem, tak by mohla být na prodej 50% telátka, ale to je ještě brzo, dneska tady byl veterinář zjišťovat, jestli mi jalovička zabřezla a nezabřezla. Takže "do roka a do dne sa hukáže"
Ceny plemenných zvířat jsou dost vysoké, taky mi nabízeli jalovici za 60 tisíc korun, ale občas lze sehnat i levnější, spíš je otázka, jak chcete v chovu pokračovat. My jdeme do čistokrevných plemenných zvířat, dneska jsme taky brali krev a posílali jí na rozbor kvůli ověření původu a vystavení rodokmenů. Jestli na Highlandy myslíte vážně, chce to přijet na kafe nebo na víkend "na pokec"
Meilni na farmahvozd@centrum.cz

Ivan

PS. Obrázek nepřikládám, net mi leze jako šnek

Jsou opravdu krásní. Moc děkujeme za pozvání ,jsme teď v jednom kole a vzhledem k ceně to bylo rozhodování lehké. Přeji vám krásná ,zdravá telátka. Renata
P.s. manžel říkal,že mám teleta už tři.Trochu mě udivuje ,že tam započítal i sebe.

Přidejte reakci

Přidat smajlík