Konečně nějaké foto

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.2.2008 14:37

S pomocí manžela dodávám malou část našeho hospodářství.Ještě někoho nafotím a dodám. Renata

26.2.2008 14:39

renata napsal(a):
S pomocí manžela dodávám malou část našeho hospodářství.Ještě někoho nafotím a dodám. Renata

Další.

26.2.2008 14:47

renata napsal(a):
kůzlátko

A naše Betánka .

26.2.2008 14:49

renata napsal(a):
A naše Betánka .

A náš Bor.

26.2.2008 14:51

renata napsal(a):
A náš Bor.

A takhle se máme.

26.2.2008 14:55

renata napsal(a):
A takhle se máme.

A ještě přihodím naši kozičku Burandu - je to pěkná divoška.Renata

26.2.2008 15:21

renata napsal(a):
A ještě přihodím naši kozičku Burandu - je to pěkná divoška.Renata

No a ještě nafotíme a někým dalším se pochlubíme. Dám sem i naši partyzánku Lucinu - ta stále vypadá neutěšeně,ale dala jsem ji už ven mezi ostatní a trochu spolíhám na sluníčko ,že trochu pomůže. Hold asi dostala dost zabrat ,tak mi potrvá dýl než bude vypadat jako "normální" koza. Renata

26.2.2008 17:13

renata napsal(a):
No a ještě nafotíme a někým dalším se pochlubíme. Dám sem i naši partyzánku Lucinu - ta stále vypadá neutěšeně,ale dala jsem ji už ven mezi ostatní a trochu spolíhám na sluníčko ,že trochu pomůže. Hold asi dostala dost zabrat ,tak mi potrvá dýl než bude vypadat jako "normální" koza. Renata

Renatko, mooc hezký . Zaujalo mě / mimo krásných koz a pesanu pochopitelně / to drevěné udělátko v popředí té první fotky. Co to je? Helena

28.2.2008 11:45

hehe napsal(a):
Renatko, mooc hezký . Zaujalo mě / mimo krásných koz a pesanu pochopitelně / to drevěné udělátko v popředí té první fotky. Co to je? Helena

Helenko ,to udělátko je držák na min. liz .Když mužský držel motorovku ,tak ho to nějak napadlo. Moc pěkné a praktické. Renata

Přidejte reakci

Přidat smajlík