Holandske minikozičky - Fotky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.3.2008 11:25

Dobry deň. Mam važny zaujem o chov holandských minikozičiek. Dajte sem prosim foto vaších miláčikov

1.3.2008 20:47

receptor napsal(a):
Dobry deň. Mam važny zaujem o chov holandských minikozičiek. Dajte sem prosim foto vaších miláčikov

to jsou naše holandanky letos máme dvě kůzlata(kozlíky)

1.3.2008 20:47

dado napsal(a):
to jsou naše holandanky letos máme dvě kůzlata(kozlíky)

další

1.3.2008 20:48

dado napsal(a):
další

letošní kůzlata

1.3.2008 20:50

dado napsal(a):
letošní kůzlata

v 6 týdnech

1.3.2008 20:51

dado napsal(a):
v 6 týdnech

loňský kozel kterého jsme si letos koupili

2.3.2008 09:30

receptor napsal(a):

Davide, dobrý den, psal jsem Vám několikrát, ale nodostal jsem odpověď, tak to zkusím teď. Máte ještě bantamky, nebo už jsou prodané? Díky JIRKA

2.3.2008 11:59

georg napsal(a):
Davide, dobrý den, psal jsem Vám několikrát, ale nodostal jsem odpověď, tak to zkusím teď. Máte ještě bantamky, nebo už jsou prodané? Díky JIRKA

zdravim, bantamky ma ešte zlatokrké a oranžovokrké, ale stale som niekde mimo a nestiham spraviť fotky. Pošlem vam ich v priebehu 2 dni. Z pozdravom Repta

2.3.2008 12:04

receptor napsal(a):
zdravim, bantamky ma ešte zlatokrké a oranžovokrké, ale stale som niekde mimo a nestiham spraviť fotky. Pošlem vam ich v priebehu 2 dni. Z pozdravom Repta

Děkuju, budu čekat, chovům všeho druhu zdar,´Jirka

2.3.2008 20:03

georg napsal(a):
Děkuju, budu čekat, chovům všeho druhu zdar,´Jirka

no ty kozičky jsou nádherné!!!
Hana zvířatomil

12.3.2008 18:42

zviratomill napsal(a):
no ty kozičky jsou nádherné!!!
Hana zvířatomil

Taky se přidám.V náručí mám Barču a na ramenou Boba.Obě jsou z poloviny loňského prosince. Jirka

14.3.2008 10:24

jirkas napsal(a):
Taky se přidám.V náručí mám Barču a na ramenou Boba.Obě jsou z poloviny loňského prosince. Jirka

jéé koukám, že Barča s Bobem mají ve svém domově i plakátek, aby se měli na co koukat že by nějaký jejich ideál
Hana zvířatomil

14.3.2008 19:05

zviratomill napsal(a):
jéé koukám, že Barča s Bobem mají ve svém domově i plakátek, aby se měli na co koukat že by nějaký jejich ideál
Hana zvířatomil

Ten obrázek byl vánoční dárek pro lamí slečny.Je to Chicco,kterého dostanou k velikonocům.

Přidejte reakci

Přidat smajlík