Už vám někdo pomohl?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.3.2008 20:11

Ahojte ženy kozářky,
tak se chci zeptat jak na tom jste?Jestli už máte nový domovy i pro miláčky kozenky.Nebo se to urovnalo?A co ty Hani,umoudřili se vaši.Vždyt jsi tak šikovná a bojovná.
Tak dejte vědět jak na tom jste.Držím pěstička at je to v pohodě.Evča.

hanka mkf

8.3.2008 23:03
hanka mkf

roza napsal(a):
Ahojte ženy kozářky,
tak se chci zeptat jak na tom jste?Jestli už máte nový domovy i pro miláčky kozenky.Nebo se to urovnalo?A co ty Hani,umoudřili se vaši.Vždyt jsi tak šikovná a bojovná.

Upřímně mohu se šťastným srdcem říci, že se situace v rámci možností částečně uklidnila...
Nedovedu si představit, co bych bez koz vlastně dělala...uvědomili si to i naši, mnoho věcí jsem si uvědomila i já...
Všecko zlé je pro něco dobré a ze všeho by měly plynout zkušenosti pro další život a životní situace.
Všem děkujeme za přízeň a držené palečky a prstíčky - asi to funguje

Díky!

Vaši chovatelé Hanka MKF a Jirka MKF

11.3.2008 12:01

hanka mkf napsal(a):
Upřímně mohu se šťastným srdcem říci, že se situace v rámci možností částečně uklidnila...
Nedovedu si představit, co bych bez koz vlastně dělala...uvědomili si to i naši, mnoho věcí jsem si uvědomila i já...
Všecko zlé je pro něco dobré a ze všeho by měly plynout zkušenosti pro další život a životní situace.
Všem děkujeme za přízeň a držené palečky a prstíčky - asi to funguje

Díky!

Vaši chovatelé Hanka MKF a Jirka MKF

Hani, Jirko,

jsem rad, ze se to urovnalo. Docela mne mrazilo, pri nekterych vasich prispevcich. Bez kozicek ani ranu a rodina je zaklad. (jo a kozy do rodiny patri.... nebo ne?)

...jen skoda, ze mi manzelka zakazuje spat s kozlikem (v jedne posteli :o)

Tom (hajovna)

11.3.2008 13:33

medanektom napsal(a):
Hani, Jirko,

jsem rad, ze se to urovnalo. Docela mne mrazilo, pri nekterych vasich prispevcich. Bez kozicek ani ranu a rodina je zaklad. (jo a kozy do rodiny patri.... nebo ne?)

...jen skoda, ze mi manzelka zakazuje spat s kozlikem (v jedne posteli :o)

Tom (hajovna)

A vám by se Tome líbilo, kdyby paní spala s kozlíkem v jedné posteli ?!?

12.3.2008 00:35

roza napsal(a):
Ahojte ženy kozářky,

Já se taky pořád držím. Ne že by se to zlepšilo, ale nemám zatím dost odvahy sama sebrat stádo koz, psa, králíky a hlavně dvě malé děti a jít někam do neznáma. Zatím tiše trpím, ale nevím jak dlouho to ještě vydržím. Pokusím se najít něco v blízkém okolí, abych mohla holky nechat v původní stáji. Uvidím!!! Člověk musí kvůli zvířátkům i dětem leccos skousnout. Ale bez kozenek bych asi být nemohla.

12.3.2008 15:25

roza napsal(a):
Ahojte ženy kozářky,

U nás blbé. Bojuji čekáním. Nějak není s kým dávat vztah dohromady. " Koně k vodě dovedeš , ale napít nepřinutíš... " docela přiléhavé ruské přísloví.
Na kompromisy musí být dva. Jinak je to manipulace. Už nemám kam ustupovat. Jsem unavená na cokoliv. Teď je na tahu moje drahá polovička. No jo, ale on nechce nic řešit. Neřekne tak ani tak. Uvidíme. Mám velkou radost z Haničky. H

12.3.2008 22:21

hehe napsal(a):
U nás blbé. Bojuji čekáním. Nějak není s kým dávat vztah dohromady. " Koně k vodě dovedeš , ale napít nepřinutíš... " docela přiléhavé ruské přísloví.
Na kompromisy musí být dva. Jinak je to manipulace. Už nemám kam ustupovat. Jsem unavená na cokoliv. Teď je na tahu moje drahá polovička. No jo, ale on nechce nic řešit. Neřekne tak ani tak. Uvidíme. Mám velkou radost z Haničky. H

My jsme začali o problémech, které nás pálí v práci mlčet, aby jsme netahali práci domů. Mlčení pomalu přešlo i na řešení domácích potíží. Najednou jsme žili vedle sebe, Tři singl v jedné domácnosti s pocitem, že kdybych se právě já rozkrájel, nikdo si toho nevšimne. Pak si jeden začal balit věci, že je navíc.... Nevěděl, kam se vrtne, ale ten pocit marnosti.
Nad sbaleným kufrem vypukla velice ostrá hádka.
Zase taháme práci domů, zase spolu komunikujeme a dotýkáme se. Je to manželský rozhovor typu Kruci, proč sem dali ten ventil a odpověd Vemeš si k tomu chleba nebo rohlík, ale po několika letech zase vaří kafe ten, kdo první vstane a přinese ho tomu druhému do postele. A ten ještě nedávno pubertální sám od sebe uvaří oběd pro ostatní.
Vztah zabíjí zamlčené bolesti.
A taky nevyslovená nejistota.
A od zamlčeného je jen kousek k zapitému, k ráně....

Držím palec všem v partnerských trablích, aby o nich začali mluvit. Na tahu není nikdo. Tohle nejsou šachy.
Martina

13.3.2008 09:03

jeduvka napsal(a):
My jsme začali o problémech, které nás pálí v práci mlčet, aby jsme netahali práci domů. Mlčení pomalu přešlo i na řešení domácích potíží. Najednou jsme žili vedle sebe, Tři singl v jedné domácnosti s pocitem, že kdybych se právě já rozkrájel, nikdo si toho nevšimne. Pak si jeden začal balit věci, že je navíc.... Nevěděl, kam se vrtne, ale ten pocit marnosti.
Nad sbaleným kufrem vypukla velice ostrá hádka.
Zase taháme práci domů, zase spolu komunikujeme a dotýkáme se. Je to manželský rozhovor typu Kruci, proč sem dali ten ventil a odpověd Vemeš si k tomu chleba nebo rohlík, ale po několika letech zase vaří kafe ten, kdo první vstane a přinese ho tomu druhému do postele. A ten ještě nedávno pubertální sám od sebe uvaří oběd pro ostatní.
Vztah zabíjí zamlčené bolesti.
A taky nevyslovená nejistota.
A od zamlčeného je jen kousek k zapitému, k ráně....

Držím palec všem v partnerských trablích, aby o nich začali mluvit. Na tahu není nikdo. Tohle nejsou šachy.
Martina

Holky,držím všem pěstičky,moc.Já mám tu kliku,že mně je drahý sice rozmazluje,ale v zásadě mu nevadí.Takže u nás koz a koní čím dál víc,jen mně občas upozorní,že mám omezené možnosti cestování a jiné,protože když nejsem doma,tak stejně vyvolávám a honím lidi doma,atˇse mají miláčkové dobře

13.3.2008 10:16

janiska napsal(a):
Holky,držím všem pěstičky,moc.Já mám tu kliku,že mně je drahý sice rozmazluje,ale v zásadě mu nevadí.Takže u nás koz a koní čím dál víc,jen mně občas upozorní,že mám omezené možnosti cestování a jiné,protože když nejsem doma,tak stejně vyvolávám a honím lidi doma,atˇse mají miláčkové dobře

Jirince:

manzelka by spala s kozickama, ja s kozlikem. Ale kozlik spinka v "bile skrini" a uz ho probudi jen napenena cibulka a cervena paprika

Martine:

takhle to funguje na vetsine mist, kde se neco zasekne, jsem rad, ze se zase vari kafe, dava pusa a odpovida na manzelovy dotazy do prazdna logickou odpovedi Taky to znam. Ta moje me dusi, jak muze a ma nadhled. Tohle Vam zenskym zavidim.

Mimochodem, uz 2 mesice dochazim k psychiatrovi. Nechtel jsem problemy tahat sem, a delalo mi dobre, kdyz to nekdo dokazal vyresit. Treti osoba (myslim tim odbornika - ne rodinneho pritele) dokaze osvetli haldu veci a clovek se na to zacne koukat jinak. Dalo by se rict, OTEVRE OCI. Protoze vsechno znate, vsechny karty na stole, jen nevite, co s tim, kdyz je zamichal nekdo jinej.

Preju vsem pastevcum koni, kdyz uz je dotahly k vode, aby jejich kone byli ziznivy a pak vdecni za uhaseni zizna. Ale to uz zase jen glosuji "Ruske prislovi"

Jen jedna rad: CAS!

Tom (hajovna)

14.3.2008 22:41

hehe napsal(a):

Ahoj Heli,
jsme na tom, koukám, úplně stejně. Přesně vím, jak se cítíš. Mám to doma přinejmenším stejné. Někdy už taky padám na hubu a už prostě nezbývají síly, ale ty naše zvířátka, ty nás asi držej, co? To se člověk prostě musí dát dohromady a jít je nakrmit a obstarat. A když už jsem u nich - na chvíli na všechno kolem zapomenu!!! A to je to, co nám asi dají jen ta zvířata - tu bezmeznou lásku a pochopení a to jak jsou schopná naslouchat, když se člověk potřebuje vypovídat. ZAPLAŤ PÁN BŮH ZA NĚ!!!!!

15.3.2008 17:42

petra136 napsal(a):
Ahoj Heli,
jsme na tom, koukám, úplně stejně. Přesně vím, jak se cítíš. Mám to doma přinejmenším stejné. Někdy už taky padám na hubu a už prostě nezbývají síly, ale ty naše zvířátka, ty nás asi držej, co? To se člověk prostě musí dát dohromady a jít je nakrmit a obstarat. A když už jsem u nich - na chvíli na všechno kolem zapomenu!!! A to je to, co nám asi dají jen ta zvířata - tu bezmeznou lásku a pochopení a to jak jsou schopná naslouchat, když se člověk potřebuje vypovídat. ZAPLAŤ PÁN BŮH ZA NĚ!!!!!

Tak,asponˇ u nás proběhla adopce v pohodě,Ferda od Klihostezky,u nás White nebo Bělouš nebere moc normální kozy,aglonubijky-to je jiná káva a hlavně pochoduje s partou westíků a pomáhá...

15.3.2008 17:45

janiska napsal(a):
Tak,asponˇ u nás proběhla adopce v pohodě,Ferda od Klihostezky,u nás White nebo Bělouš nebere moc normální kozy,aglonubijky-to je jiná káva a hlavně pochoduje s partou westíků a pomáhá...

a ještě jednou---skáčou jako já

Přidejte reakci

Přidat smajlík