tak už i já letos zahajuju - a nestačím se divit - bílá matka, bílý otec - a černá "ovce" rodiny
jirinajanickova
napsal(a):
tak už i já letos zahajuju - a nestačím se divit - bílá matka, bílý otec - a černá "ovce" rodiny
...jsou jak za groš kudla , ale stavějí se statečně
jirinajanickova
napsal(a):
...jsou jak za groš kudla , ale stavějí se statečně
Tak se i já přidávám.Koza byla jak za groš kudla,jen vemeno měla skoro až na zem,tak jsme typovali jedináčka(je to prvnička) a ona nás dokonale překvapila trojčatama.ruzicka
ruzicka
napsal(a):
Tak se i já přidávám.Koza byla jak za groš kudla,jen vemeno měla skoro až na zem,tak jsme typovali jedináčka(je to prvnička) a ona nás dokonale překvapila trojčatama.ruzicka
Dostat všechny do foťáku je dost nemožný,tak po dvou
ruzicka
napsal(a):
Dostat všechny do foťáku je dost nemožný,tak po dvou
Synáček s kozlíkem
petravavro
napsal(a):
Moc gratuluji ke krásným kuzlátkům. Paní Jiřinko, mně se zase z hnědých rodičů vyklubal prcek s bílým proužkem. Kde se tam asi vzal
Mrňousky máte všichni moc krásné. Těm našim jsou už 2 měsíce. Tak Vám všem přeji, ať krásně rostou a dělají Vám jen radost.
Petra V.
Jiřinko, gratuluju, ti jsou nádherný!!! A ta s vaším synem
Krása!!!
Jiřinko a jestli pojedete někdy do Dvora, k nám je to jen kousínek a já budu moc moc ráda, když se zastavíte! Okouknete ty mý krasavice, jak se krásně kulatí a případně mi i poradíte, co bych mohla vylepšit Nebojte, nebudu vás dlouho zdržovat vím, že toho máte moc (ale s váma se tááák krásně povídá
)
Hana zvířatomil
zviratomill
napsal(a):
Jiřinko, gratuluju, ti jsou nádherný!!! A ta s vaším synem
Krása!!!
Jiřinko a jestli pojedete někdy do Dvora, k nám je to jen kousínek a já budu moc moc ráda, když se zastavíte! Okouknete ty mý krasavice, jak se krásně kulatí a případně mi i poradíte, co bych mohla vylepšit Nebojte, nebudu vás dlouho zdržovat vím, že toho máte moc (ale s váma se tááák krásně povídá
)
Hana zvířatomil
Hani překoukla jste se, já bohužel tak krásného synečka s neméně krásným kůzlátkem bohužel nevlastním - a teď by se mi tady taky shodil plačící smajlík...
jirinajanickova
napsal(a):
Hani překoukla jste se, já bohužel tak krásného synečka s neméně krásným kůzlátkem bohužel nevlastním - a teď by se mi tady taky shodil plačící smajlík...
jéé pardon, opravdu jsem se překoukla Nic to ovšem nemění na tom, že fotka je moc hezká
Jiřinko a vy nesmutněte, vy kolem sebe máte tolik zvířecích drobečků, kteří vám určitě oplácí vaší lásku
zviratomill
napsal(a):
jéé pardon, opravdu jsem se překoukla Nic to ovšem nemění na tom, že fotka je moc hezká
Jiřinko a vy nesmutněte, vy kolem sebe máte tolik zvířecích drobečků, kteří vám určitě oplácí vaší lásku
Asi proto jich mám tolik - a vůbec mi nevadí odchovávat na flašce - to je vpravdě kompenzace
Pro Petru : asi tam někde byla kdysi tajná láska