Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.4.2008 21:29

V pondělí si přivezu z Čech další anglonubijátka,ale paní mi volala,že se jedné malé udělala jakoby blanka na očku,že jí nejdřív slzelo a ted tam má takový povlak.Nevíte někdo,co s tím?

6.4.2008 14:38

janiska napsal(a):
V pondělí si přivezu z Čech další anglonubijátka,ale paní mi volala,že se jedné malé udělala jakoby blanka na očku,že jí nejdřív slzelo a ted tam má takový povlak.Nevíte někdo,co s tím?

To chce ATB do oka

7.4.2008 11:22

janiska napsal(a):

Nám takto zlobilo oko u berana. Měl zánět rohovky. Dostal Framykoinovou mast kompozitní. Musí se ale dávat dost dlouho. Je to většinou po nějakém škrábnutí nebo píchutí do oka. Dana

13.4.2008 21:05

ovecka napsal(a):
Nám takto zlobilo oko u berana. Měl zánět rohovky. Dostal Framykoinovou mast kompozitní. Musí se ale dávat dost dlouho. Je to většinou po nějakém škrábnutí nebo píchutí do oka. Dana

Už je mám všechny doma,zítra přijede vet,ale po heřmánku a mastičce do oka je to o moc lepší,živá je až moc.Navíc ta větší bílá ušatka má spáleniny na kůži od sluníčka,tak na ně dáváme pozor a mažeme měsíčkovou mastí.I tmavá Okapi měla zaslzené oko,když ji přivezli,takže příčinou bylo sluníčko a možná se do toho očka někde opravdu píchla.

Přidejte reakci

Přidat smajlík