Vojtěchovi přeji všechno nejlepší !!!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.4.2008 06:48

Milý Vojto, jsi můj tajný hýčkaný benjamínek / ještě s Honzíčkem Janíčkem / a přeju Ti k svátku , at ti kozenky přináší jenom samou radost a jen úplně malililnko starostí.. Helena
PS. Zberchat se je - " otřepat se a postavit na nohy , uzdravit se , vzchopit, začít znovu ...

23.4.2008 08:16

hehe napsal(a):
Milý Vojto, jsi můj tajný hýčkaný benjamínek / ještě s Honzíčkem Janíčkem / a přeju Ti k svátku , at ti kozenky přináší jenom samou radost a jen úplně malililnko starostí.. Helena
PS. Zberchat se je - " otřepat se a postavit na nohy , uzdravit se , vzchopit, začít znovu ...

Ahoj Vojto, taky přeji vše nejlepší. A všechna čest, dnes se už moc mladých nevidí, které by bavilo i něco jiného než počítače. Tak ať ti ten zápal vydrží a ať se ti jen daří.. Koty

23.4.2008 09:22

koty napsal(a):
Ahoj Vojto, taky přeji vše nejlepší. A všechna čest, dnes se už moc mladých nevidí, které by bavilo i něco jiného než počítače. Tak ať ti ten zápal vydrží a ať se ti jen daří.. Koty

Vojtíšku i já se přidávám s blahopřáním všeho nejlepšího ať se zvířátkům i tobě daří!
Hana zvířatomil

23.4.2008 15:49

hehe napsal(a):

Ani já nezůstanu stranou - vše nejlepší!

23.4.2008 16:19

jirinajanickova napsal(a):
Ani já nezůstanu stranou - vše nejlepší!

Ani já ne! Vše nejlepší!

23.4.2008 21:34

malaceskafarma napsal(a):
Ani já ne! Vše nejlepší!

Já taky vše nej nej Renda

4.5.2008 19:40

Záryby napsal(a):
Já taky vše nej nej Renda

Všem děkuji, poslední dobou nemám moc čas tady listovat a vůbec jsem si toho nevšiml-až teď..
Vojtěch

Přidejte reakci

Přidat smajlík