Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.4.2008 22:09

Zdravím všechny, po delší odmlce mi to nedá, abych se s vámi nepodělil o radost. Naše loňská kozička nám dnes večer nadělila svoje první kůzle - přesně na 150 den, bez problémů (abych to nezakřik!!!), od prvních příznaků až do prvních krůčků něco přes dvě hodiny. Svět je hned veselejší.

Igor

23.4.2008 22:24

igor napsal(a):
Zdravím všechny, po delší odmlce mi to nedá, abych se s vámi nepodělil o radost. Naše loňská kozička nám dnes večer nadělila svoje první kůzle - přesně na 150 den, bez problémů (abych to nezakřik!!!), od prvních příznaků až do prvních krůčků něco přes dvě hodiny. Svět je hned veselejší.

Igor

Blahopřeju !

24.4.2008 10:33

malaceskafarma napsal(a):
Blahopřeju !

No opravdu pěkné kůzle a pěkný macek. Renata

24.4.2008 11:50

igor napsal(a):

Igor

Gratulace !
Máma bílá, jak vidno a táta ? Burák ? Nubiják ? Nebo snad nějaký krušnohorský fešák ?
Ať je tento optimistický obrázek takovým závdavkem pro vaše trvalé uzdravení, Igore

3.5.2008 08:27

jirinajanickova napsal(a):
Gratulace !
Máma bílá, jak vidno a táta ? Burák ? Nubiják ? Nebo snad nějaký krušnohorský fešák ?
Ať je tento optimistický obrázek takovým závdavkem pro vaše trvalé uzdravení, Igore

Moc pěkná maminka i kůzlátko Je to opravdu macek! gratuluju!!!
Hana zvířatomil

Přidejte reakci

Přidat smajlík