mame styri kozicky, z toho dve nam porodili krasne kozliatka minuly tyzden. Porod prebehol uplne v poriadku a na svete su tri deticky!
Pochvalim sa aj ja nasimi krasavicami..
maruskass
napsal(a):
mame styri kozicky, z toho dve nam porodili krasne kozliatka minuly tyzden. Porod prebehol uplne v poriadku a na svete su tri deticky!
Pochvalim sa aj ja nasimi krasavicami..
a sestricky...
maruskass
napsal(a):
kde to som??
a nejake starsie fotky s nasimi potvorami
maruskass
napsal(a):
...
Teda ze srdce závidím, na tom kopci bych takhle chtěla sedět také... Helena já vím, dostat odtud seno je dřina ..Všude závěje .. těžký život, ale není lepší umřít strhaná o ro k dřív v tomhle kraji než žít věčne v paneláku obklopený betonem? jasěn že nejlepší je žít stolet s takovýmhle výhledem.
hehe
napsal(a):
Teda ze srdce závidím, na tom kopci bych takhle chtěla sedět také... Helena já vím, dostat odtud seno je dřina ..Všude závěje .. těžký život, ale není lepší umřít strhaná o ro k dřív v tomhle kraji než žít věčne v paneláku obklopený betonem? jasěn že nejlepší je žít stolet s takovýmhle výhledem.
Já nejen, že závidím tu přírodu, ale i ty fotky! Jsou fakt supr!! Ta válející se koza, nebo ta vyplazující jazyk...s tou by jste vyhrála kdejakou fotosoutěž Koza vypadá móóc pěkně, trochu se podobá té mojí, navíc máme i stejné modré obojky, takže chválit musím, i kdybych nechtěla
A kůzlátečko je nádherný a roztomilounký !!!!
Určitě vám dělá radost
Hana zvířatomil
zviratomill
napsal(a):
Já nejen, že závidím tu přírodu, ale i ty fotky! Jsou fakt supr!! Ta válející se koza, nebo ta vyplazující jazyk...s tou by jste vyhrála kdejakou fotosoutěž Koza vypadá móóc pěkně, trochu se podobá té mojí, navíc máme i stejné modré obojky, takže chválit musím, i kdybych nechtěla
A kůzlátečko je nádherný a roztomilounký !!!!
Určitě vám dělá radost
Hana zvířatomil
Jé ještě, teď jsem si všimla, že koza má dokonce i cingrlata Zdědilo to i nějaké z jejich kůzlátek? A co vlastně máte, kozičky, nebo kozlíky? Mě se strašně líbí to černobílé!!!
Hana zvířatomil
zviratomill
napsal(a):
Jé ještě, teď jsem si všimla, že koza má dokonce i cingrlata Zdědilo to i nějaké z jejich kůzlátek? A co vlastně máte, kozičky, nebo kozlíky? Mě se strašně líbí to černobílé!!!
Hana zvířatomil
jeeej! Dakujem krasne za vsetky vase komentare! Ta biela a cierno - biela su kozicky (cingrlatka nemaju) a hnedy bude mat rozky po mamke - to je kozlik. Neviem ci je to tak stale, ale uz aj na ich povahe je vidiet, ze kto su dievcatka a kto chlapec. Ony su take neznejsie, menej drave a hrave, zatial co kozlik ( po nasom capko :) je ako pes! vsade za nami beha, pusta sa aj do velkej kozy - vodkine, do psa, no proste nicoho sa neboji! Je radost sa na nich pozerat.
hehe
napsal(a):
Ano, je tam skutocne nadherne.. Prestahovali sme sa pred dvoma rokmi (hned po svadbe) z panelaku. Vdaka Bohu sme sa v tom nasli ani na chvilu sme nazapochybovali ako chceme zit... Sme sice na samote, ale musim povedat, ze teraz mame viac navstev nez kedykolvek v meste. A aj v zime ked je vsade ticho a ani cloviecik k nam nezabludi uzivame si tu krasu rovnako ako v lete, ked vsetko kvitne.
Pozyvam vsetkych na navstevu
maruskass
napsal(a):
a este raz Ruben
tak pridavam este nejake fotky
..pohlad na nas dom..
maruskass
napsal(a):
tak pridavam este nejake fotky
..pohlad na nas dom..
ako sa nosi seno na zimu