alaska
napsal(a):
Slíbená fotka
Prosím, mám takovej dotaz k zástěrce a k zástěrkám všeobecně. Z jakého materiálu je zástěrka udělaná-kůže nebo látka a jak přesně je upevněná a taky jestli opravdu plní svoji funkci. Nemáte někdo zkušenosti s komerčně vyráběnou a prodávanou zástěrkou? Potřebuju ji na kamerunského berana-menší provedení a nejlépe vlastní výroby neb ta komerční je moc veliká a na to, že by se musela zmenšovat tak i drahá:-) Moc díky za nějakou případnou odpověď
frikmon
napsal(a):
Prosím, mám takovej dotaz k zástěrce a k zástěrkám všeobecně. Z jakého materiálu je zástěrka udělaná-kůže nebo látka a jak přesně je upevněná a taky jestli opravdu plní svoji funkci. Nemáte někdo zkušenosti s komerčně vyráběnou a prodávanou zástěrkou? Potřebuju ji na kamerunského berana-menší provedení a nejlépe vlastní výroby neb ta komerční je moc veliká a na to, že by se musela zmenšovat tak i drahá:-) Moc díky za nějakou případnou odpověď
Právě před týdnem jsem po vzoru koupené dělala menší na kozlíky anglonubiáčky, účinná zatím je dokonale, mám ji z materiálu, který se dá přirovnat z jedné strany lino, z druhé strany látka. Koupila jsem ji za 100kč u nás v prodejně kabelí a batohů. ale udělala trošku jinak. Okraj jsem přehla a sešila ve vzdálenosti asi 6cm, vzniklou dutinkou provlíkla pásek na konci s přišitou přeskou a tu pouze utáhnu přesně v místech jak je na fotce a pro jistotu provlíknu očkem obojku, abych měla jistotu, že to nesklouzne. Kluci to mají týden a musím říci, zatím vpohodě. Až bude foto přidám. Krásný den Wan