kozozrout
napsal(a):
Tak jsem se dočkala, malý šroťáček a kolik nadělá práce.
A ještě jeden pomocník.
kozozrout
napsal(a):
A ještě jeden pomocník.
A pro zájemce, tak se u nás dojí. I když už chystám rekonstrukci dojírny, dojení bude po dvou kozách, prý abych tam netrávila hodiny.
kozozrout
napsal(a):
A pro zájemce, tak se u nás dojí. I když už chystám rekonstrukci dojírny, dojení bude po dvou kozách, prý abych tam netrávila hodiny.
A ještě jeden na ukázku.
kozozrout
napsal(a):
A ještě jeden na ukázku.
Tak se u nás chystá papáníčko.
kozozrout
napsal(a):
Tak se u nás chystá papáníčko.
A tak se na něj čeká.
kozozrout
napsal(a):
A tak se na něj čeká.
A tak se baští, během chvilky je vymeteno.
kozozrout
napsal(a):
A tak se baští, během chvilky je vymeteno.
A hurá na zelené, bohužel paničky musí dovést. Pak už jdou do venkovního výběhu trávit a polehávat. Sladký život.
kozozrout
napsal(a):
A hurá na zelené, bohužel paničky musí dovést. Pak už jdou do venkovního výběhu trávit a polehávat. Sladký život.
A ještě někdo se tady má dobře. Nemáte zájem o krásné šedivé stříbrné koťátko - kočičku? jarmila - kozí farma ROZINKA
kozozrout
napsal(a):
Tak jsem se dočkala, malý šroťáček a kolik nadělá práce.
Máš to pěkné ! Já se chystám na tenhle typ šroťáku !
malaceskafarma
napsal(a):
Tak ten můj soudeček je šroťák. Vyjdete v akci na cca 3200 Kč + poštovné balné.Za hodinku to udělá 30-210 kg šrotu./Podle druhu a použitého síta/ Má to 4 síta 1,5mm 2,5mm 4mm a 7mm.
Jarmilko, to je nádherná fotoreportáž . A ta vemínka, tada vemena, tada megavemena
.
Evaux
malaceskafarma
napsal(a):
Tak ten můj soudeček je šroťák. Vyjdete v akci na cca 3200 Kč + poštovné balné.Za hodinku to udělá 30-210 kg šrotu./Podle druhu a použitého síta/ Má to 4 síta 1,5mm 2,5mm 4mm a 7mm.
Dobrý den, bylo by možno zveřejnit i kontakt na výrobce či prodejce. Váš popis "soudečku" mě zaujal a také bych měl o něj zájem. Děkuji H.
svobijan
napsal(a):
Dobrý den, bylo by možno zveřejnit i kontakt na výrobce či prodejce. Váš popis "soudečku" mě zaujal a také bych měl o něj zájem. Děkuji H.
www.siepmann.net zasílají i do ČR šroťák soudeček vyjde co se poštovného tíče na cca 45 euro.
svobijan
napsal(a):
Šroťák (soudeček) je úžasná malá, výkonná mašinka. Váží pouze 9,5 kg a je lehce přenositelná na dvůr. Pokud jsme šrotovali v klasickém velkém šroťáku umístěném ve chlívku, tak mě čekel kompletní generální úklid všech odchoven, protože se prášilo jak v mlýnici. Na odchovnách mám sklo a v tu ránu přes něj nebylo vidět. Díky různým druhům vyměnitelných sít si můžete našrotovat krmivo pro kuřátka i pro kozy. No prostě nemá to chybu, všem doporučuji.
Ludmila