evzen
napsal(a):
další pepina,
a třetí pepinka,letosměla Eliška 3 kůzlata
evzen
napsal(a):
a třetí pepinka,letosměla Eliška 3 kůzlata
všichni po hromadě
nemide
napsal(a):
Moje první koza
A její první dcera Hermína - tatínek bílý
nemide
napsal(a):
A její první dcera Hermína - tatínek bílý
Další její dcera Tonča - tatínek hnědý + její loňská čtyřčata
nemide
napsal(a):
Další její dcera Tonča - tatínek hnědý + její loňská čtyřčata
A dcera Hermíny Nastěnka - tatínek burský
leluska
napsal(a):
Posílejte Vaše krásné kozenky...
Vendulka- potomek bílé kozy a bílého kozla, tak nevím, kde se jí ta máma spustila.....
judyna
napsal(a):
Vendulka- potomek bílé kozy a bílého kozla, tak nevím, kde se jí ta máma spustila.....
Vendulka
judyna
napsal(a):
Tak tohle se mi taky stalo. Koupil jsem za nekřesťanské peníze šampiona trhu a kozu s rodokmenem a když jsem to připustil, tak vypadla potvora s černým pruhem na hřbetě. Pak se mi stalo, že mi kozel přeskočil 1,5 metru vysokou ohradu a tu potvoru pruhovanou připustil. A byla z toho kopie toho, co máš na fotce.
A znáš ten vtip:
"Mami, proč jsem černá, když ty i tatínek jste bílí, ptá se dceruška."
Maminka se zasní.....
"Buď ráda, že neštěkáš, to byl tenkrát mejdan.........."
A vo tom to je!!!!
Ivan
farmar
napsal(a):
Tak tohle se mi taky stalo. Koupil jsem za nekřesťanské peníze šampiona trhu a kozu s rodokmenem a když jsem to připustil, tak vypadla potvora s černým pruhem na hřbetě. Pak se mi stalo, že mi kozel přeskočil 1,5 metru vysokou ohradu a tu potvoru pruhovanou připustil. A byla z toho kopie toho, co máš na fotce.
A znáš ten vtip:
"Mami, proč jsem černá, když ty i tatínek jste bílí, ptá se dceruška."
Maminka se zasní.....
"Buď ráda, že neštěkáš, to byl tenkrát mejdan.........."
A vo tom to je!!!!
Ivan
No jo, aspoň máme originály! A ve stádě jdou dobře poznat- tak když některá něco provede, práskne se sama i na dálku!Judyna
renata
napsal(a):
Tedy,ta má krásné vemínko na hnědou kozu. Moc vám to přeji. A jako vaše první koza nasadila laťku pěkně vysoko. Renata
Což o to vemínko bylo krásné, ale cecíky malé, vždycky jsem říkávala, že má vemeno před dojením jako prsa mladé černošky a po vydojení jako stará černoška, jen visela černá kůže. Dojila dobře, ale hlavně byla vynikající máma a všechny její dcery to podědily,bohužel už babuška není.
hensi
napsal(a):
naše kozeny ny pastvě
oblíbené místo na odpočinek(už tam ani tráva nechce růst)
hensi
napsal(a):
oblíbené místo na odpočinek(už tam ani tráva nechce růst)
leluska
napsal(a):
taky se připojím s našemi krasavicemi.... nejdřív Bětka
barbusatka
napsal(a):
taky se připojím s našemi krasavicemi.... nejdřív Bětka
tedˇTonička
leluska
napsal(a):
Tak koukám na ty krásky... Fakt paráda. Dlouho nebyl čas, tak teď konečně posílám foto naší staré bábinky. Kozeně je opravdu přez 21 let, je hodně prošedivělá, ale stále vitální a pořád dojí, i když teď na podzim šla s nádojem dolů na asi 2l denně. Na fotografii je docela pohublá, ve chlívku nechtějí žrát nic než nápoj a trochu sena. Kozeny jsou zvyklé být celé dny venku a bohužel musely být skoro dva měsíce zavřené. Teď už je z ní zase koza jak má být, ale novější fotku nemám. Koty
koty
napsal(a):
Tak koukám na ty krásky... Fakt paráda. Dlouho nebyl čas, tak teď konečně posílám foto naší staré bábinky. Kozeně je opravdu přez 21 let, je hodně prošedivělá, ale stále vitální a pořád dojí, i když teď na podzim šla s nádojem dolů na asi 2l denně. Na fotografii je docela pohublá, ve chlívku nechtějí žrát nic než nápoj a trochu sena. Kozeny jsou zvyklé být celé dny venku a bohužel musely být skoro dva měsíce zavřené. Teď už je z ní zase koza jak má být, ale novější fotku nemám. Koty
Mě trápíte. Přes půl roku marně sháním kozu, mám vymyšlené jméno Agnes, byla by v ohradě s ovečkama, ach jo...
brunifid
napsal(a):
Mě trápíte. Přes půl roku marně sháním kozu, mám vymyšlené jméno Agnes, byla by v ohradě s ovečkama, ach jo...
a nechcete kamzíka ?
jirinajanickova
napsal(a):
a nechcete kamzíka ?
čerstvější fotky bohužel nemám, kamzík má teď už i růžky
jirinajanickova
napsal(a):
čerstvější fotky bohužel nemám, kamzík má teď už i růžky
do třetice
leluska
napsal(a):
Přidám další..
Teďka trochu nekvalita ale lepšější nebyo...
leluska
napsal(a):
Posílám jednu fotečku tak trošku odjinud. Tato kozena je divoká, ale pase se nám kousek za barákem a musíte uznat, že je taky krásná ....
lamaalpaca
napsal(a):
Posílám jednu fotečku tak trošku odjinud. Tato kozena je divoká, ale pase se nám kousek za barákem a musíte uznat, že je taky krásná ....
nasa modelka