Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.11.2008 16:53
androvamilada

XXX.XXX.6.15

Ahojda všem!

Tak jak si užíváte první sníh? U nás je od tří dolsova modrobílá tma. Zdokumentovala jsem to a tak přikládám pár fotek z odpolední procházky. To bláto mi už lezlo krkem, sníh si užívám až na pár maličkostí - zoufale jsem před chvílí hrabala ve sněhu v místech, kde ještě včera ležela senáž, abych mohla nakrmit. Už jsem se bála, že me klame paměť, ale podařilo se nakonec vyhloubit jámu a vydloubat jí
Za dva měsíce máme mít mimčo, tak jestli to bude takhle pokračovat, asi si půjčím nějakou knížku o domácím porodu, pochybuji, že mě někdo vyhrabe, když bude mužský v práci...

23.11.2008 16:53
androvamilada

XXX.XXX.6.15

androvamilada napsal(a):
Ahojda všem!

Tak jak si užíváte první sníh? U nás je od tří dolsova modrobílá tma. Zdokumentovala jsem to a tak přikládám pár fotek z odpolední procházky. To bláto mi už lezlo krkem, sníh si užívám až na pár maličkostí - zoufale jsem před chvílí hrabala ve sněhu v místech, kde ještě včera ležela senáž, abych mohla nakrmit. Už jsem se bála, že me klame paměť, ale podařilo se nakonec vyhloubit jámu a vydloubat jí
Za dva měsíce máme mít mimčo, tak jestli to bude takhle pokračovat, asi si půjčím nějakou knížku o domácím porodu, pochybuji, že mě někdo vyhrabe, když bude mužský v práci...

23.11.2008 17:00
androvamilada

XXX.XXX.6.15

androvamilada napsal(a):

Baskervilové vypuštěni ven

23.11.2008 18:01
malaceskafarma

XXX.XXX.56.1

androvamilada napsal(a):
Baskervilové vypuštěni ven

Moc krásné jako z pohádky! teda ta poslední spíš jak z horou

23.11.2008 21:00
zviratomill

XXX.XXX.40.49

malaceskafarma napsal(a):
Moc krásné jako z pohádky! teda ta poslední spíš jak z horou

ta poslední fotka, ty oči, ty jsou mi nějaký povědomí
Hana zvířatomil
Jooo a Miládko, myslíš, že by jsi se prohrabala i ke slámě? Mě došla Nebo budu muset počkat až to roztaje ?

24.11.2008 11:20
androvamilada

XXX.XXX.6.15

Máme flat coated retrievery a holandské ovčáky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík