dado
napsal(a):
pár fotek kozy odrohované kozy kastračnímy kroužky
další
dado
napsal(a):
a takhle to vypadá po 5 týdnech po odpadnutí
a ještě jedna
zviratomill
napsal(a):
týýý brďo, no já nestačím zírat!!! Odkud jste? Nechcete mi přijet tímto způsobem odrohovat i tu mou?
Luxusní práce! Kéž by to takhle fungovalo...Hani, tak to nejdřív vyzkoušíme na té tvojí Prosím prosím, podrobný popis, jak jste to dělal. Kam až dát kroužek, jak se to pak vyvíjelo, jak dlouho to trvalo. To se kroužek "zařezával" postupně do rohů, až upadly, nebo to vypadalo jinak?
Zvědavý ženský Musej se holt zeptat, když je koho. Odrohovat se chystám. Nedávno jsme kozeny vážili, manžel vzal rohatku (hodnoum ochočenou) do náruče, aby jí dal na váhu. Kozička hodila hlavou krapet do zadu a rohem se trefila Jardovi přímo do oka...Naštěstí decentně, měl jen monokl
Brrr...když občas vidím, jak se masakrují, když půjdou rohy dát nějak šetrně pryč, nebudu váhat.
androvamilada
napsal(a):
Luxusní práce! Kéž by to takhle fungovalo...Hani, tak to nejdřív vyzkoušíme na té tvojí Prosím prosím, podrobný popis, jak jste to dělal. Kam až dát kroužek, jak se to pak vyvíjelo, jak dlouho to trvalo. To se kroužek "zařezával" postupně do rohů, až upadly, nebo to vypadalo jinak?
Zvědavý ženský Musej se holt zeptat, když je koho. Odrohovat se chystám. Nedávno jsme kozeny vážili, manžel vzal rohatku (hodnoum ochočenou) do náruče, aby jí dal na váhu. Kozička hodila hlavou krapet do zadu a rohem se trefila Jardovi přímo do oka...Naštěstí decentně, měl jen monokl
Brrr...když občas vidím, jak se masakrují, když půjdou rohy dát nějak šetrně pryč, nebudu váhat.
Abych pavdu řek tak jsem tomu taky moc nevěřil když my to poradili ,no ale nakonec jsem koupil kastrační kroužky ,aplikační kleště a šel na věc.Kroužky se musí nasadit až uplně k hlavě kde roh končí né na roh!!!! a pak jen čekat u naší to trvalo dva měsíce ,první den jen tak poklepávala hlavou a pak se už chovala jakoby se nic nedělo .Kroužek zaškrtí živou část rohu a postopně se to zatahoje zalízá jakoby pod roh než upadne,jen upozornuji kontrolovat jestli kroužek nepraskl pak by jste zbytečně čekali že rohy upadnou.Jednu kozu rohatou která měla nasazený kroužky jsme prodali ,jenže pani byla tak chytrá že kroužky odstranila a koze upadl jen jeden roh tak jí ted po zahradě běhá jednorožec co k tomu dodat
androvamilada
napsal(a):
No a vo tom to je . Koza s rohama se nosí s hlavou pod paždí . Právě kvůli bezpečnosti. Helena