Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.1.2009 18:37
roman bucan

XXX.XXX.158.238

Prosím o radu nevíte náhodou co mám udělat se sousedů beranem koupil jsem ovci marino která je stará 2 roky svého berana mám asi rok pak mám další 3 ovce ,a problém je ten že sousedů beran se stále chce dostat na mojí ovci merinu dnes například šel i přes ohradník s 5 šnůrama kterého se dříve bál tak nevím co snim dík za každou radu

6.1.2009 20:16
chypi

XXX.XXX.105.248

roman bucan napsal(a):
Prosím o radu nevíte náhodou co mám udělat se sousedů beranem koupil jsem ovci marino která je stará 2 roky svého berana mám asi rok pak mám další 3 ovce ,a problém je ten že sousedů beran se stále chce dostat na mojí ovci merinu dnes například šel i přes ohradník s 5 šnůrama kterého se dříve bál tak nevím co snim dík za každou radu

Mno, tak to mi napadá leda tak mezi dvě cihly..

6.1.2009 21:10
ambra

XXX.XXX.12.143

roman bucan napsal(a):

No záleží co je to za berane, ale jestli je to suffloc(snad píšu správně), tak bych ho na merinku vklidu pustila. Mám doma z ovečky merinky a berana suffloca jednu ovečku. A bezvadné křížení, vlnu má krásnou po matce a je o dobrou pěst vyšší než matka a mohutnější jako suffloc. No neměnila bych, dává velice hezká jehňata, velká a silná, ale nikdy žádnej problém při bahnění.

7.1.2009 12:54
ambra

XXX.XXX.23.1

No to já bych křížila tím tuplem, znamenalo by to, že si případnou ovečku budu moct nechat do stáda a tím bych svojemu beranovi prodloužila pobyt o další rok a krapet rozšířila stádečko. Já holt furt myslím dopředu a to většinou až hodně moc dopředu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík