Setkal jste se s tím někdo,je to možné?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.1.2009 19:43
roza

XXX.XXX.9.30

Ahojte všichni dobří rádcové.Mám takový dotaz,setkal jste se někdo s tím že se mu koza běhala byla 2x u kozla.Po té se stále po týdnu běhala.Mečela,byla taková divoká ocaskem mrskala opčas zamečela jako kozel.To se nám opakovalo po připuštění asi 2 měsíce.A pak jako by utne tichučko.Je možný že je připuštěná.Připadne mi že nějak přibrala,je kulatá.Někdo mi řekl jestli není hermafrodit.Tak se ptám jestli je možné.že může čekat kůzlatka.Prosím napište jestli jste se s takovou kozenkou setkali.Děkuji všem.

29.1.2009 21:26
danurba

XXX.XXX.190.165

roza napsal(a):
Ahojte všichni dobří rádcové.Mám takový dotaz,setkal jste se někdo s tím že se mu koza běhala byla 2x u kozla.Po té se stále po týdnu běhala.Mečela,byla taková divoká ocaskem mrskala opčas zamečela jako kozel.To se nám opakovalo po připuštění asi 2 měsíce.A pak jako by utne tichučko.Je možný že je připuštěná.Připadne mi že nějak přibrala,je kulatá.Někdo mi řekl jestli není hermafrodit.Tak se ptám jestli je možné.že může čekat kůzlatka.Prosím napište jestli jste se s takovou kozenkou setkali.Děkuji všem.

Ahoj, máme kozla, chodí si k nám připouštět lidi a jeden pán tu byl taky letos už po týdnu znova. Ptala jsem se na to doktora, říkal mi, jak se to jmenuje, ale už si to nepamatuju. Ale taky říkal, že pravá říje je ta druhá, po týdnu. Jestli už se od tý doby neprskala, pravděpodobně bude březí. Mě se letos taky jedna koza prskala 3x než zabřezla. jestli se zakulacuje, je to pravděpodobný. Tak asi měsíc před porodem už by se mělo trochu napínat vemínko, pár dní před porodem se naleje. myslím, že hermafroditů není tolik, aby to bylo příliš pravděpodobný.

30.1.2009 00:15
roklanka

XXX.XXX.6.16

roza napsal(a):

Setkala jsem se dvakrát se skrytým hermafroditem,Obě kozy se prskaly,kozel je připouštěl,přeprskávaly se i 5 krát,jedné se dokonce zvětšil jeden struk.Vypadaly stále stejně,nikdy se nezakulatily.Při kuchání jsem našla pod vemínkem zakrnělá varlata.

Přidejte reakci

Přidat smajlík