Proč byly moje příspěvky v Kde máte ovečky? SMAZÁNY????

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.2.2009 10:20
lavacca

XXX.XXX.228.122

Dobrý den.

Co bylo nevhodné na mých příspěvcích, že byly smazány???

Díky za odpově'd.

4.2.2009 10:35
malaceskafarma

XXX.XXX.216.113

lavacca napsal(a):
Dobrý den.

Díky za odpově'd.

Že by skrytá reklama na váš blog?

4.2.2009 11:25
jbulin

XXX.XXX.58.30

malaceskafarma napsal(a):
Že by skrytá reklama na váš blog?

No moment a co je na tom špatnýho? Celá řada pisatelů tady děla reklamu nejen internetovým stránkám, ale dokonce i firmám co se zabývají prodejem chovatelských potřeb a nikdo jejich příspěvky nemaže. Tedy pokud vím. Nevidím v reklamě na blog nic špatného, ale alespoň je vidět, že webmaster nikdy nespí

4.2.2009 11:27
malaceskafarma

XXX.XXX.216.113

jbulin napsal(a):
No moment a co je na tom špatnýho? Celá řada pisatelů tady děla reklamu nejen internetovým stránkám, ale dokonce i firmám co se zabývají prodejem chovatelských potřeb a nikdo jejich příspěvky nemaže. Tedy pokud vím. Nevidím v reklamě na blog nic špatného, ale alespoň je vidět, že webmaster nikdy nespí

To jsem plácnul od oka! měla to být spíš ironie!

4.2.2009 12:14
lavacca

XXX.XXX.228.122

jbulin napsal(a):

Vzhledem k tomu, že quessant jsou stránky pro chovatele Quessanek, kde najdou určitě vhodné rady do začátku, mi na odkazu nepřijde nic špatné.

Co se týče mých stránek o našich zvířatech - pokud komerci berete 2 jeh'nata Quessanek prodaná za 1 rok, tak prosím. Psy máme jen na hlídání, žádná štěńata či tak, takže ŽÁDNÁ komerce.

Zuzka F.

4.2.2009 12:31
malaceskafarma

XXX.XXX.216.113

lavacca napsal(a):
Vzhledem k tomu, že quessant jsou stránky pro chovatele Quessanek, kde najdou určitě vhodné rady do začátku, mi na odkazu nepřijde nic špatné.

Co se týče mých stránek o našich zvířatech - pokud komerci berete 2 jeh'nata Quessanek prodaná za 1 rok, tak prosím. Psy máme jen na hlídání, žádná štěńata či tak, takže ŽÁDNÁ komerce.

Zuzka F.

Zuzko nečertěte se na mě ! já za to nemůžu já jen ironicky konstatoval jelikož mě opravdu nejde na rozum proč byly vaše příspěvky vymazané!

4.2.2009 14:03
jbulin

XXX.XXX.58.30

To jsem plácnul od oka! měla to být spíš ironie!

Jo takhle...jasný, ale myslim, že by se mazatel příspěvků měl ozvat a odůvodnit své jednání :-D HiHi :-D aby nezačali mazat naše příspěvky stejně jako tomu bylo na portálu TV Nova po odvysílané zkreslené reportáži...

4.2.2009 15:21
lavacca

XXX.XXX.228.122

Zuzko nečertěte se na mě ! já za to nemůžu já jen ironicky konstatoval jelikož mě opravdu nejde na rozum proč byly vaše příspěvky vymazané!

Já se nečertím na Vás.

Čertím se na správce. Ale když se tak zamyslím, tak to mohl být jediný důvod.

Ale vážně bych ocenila, kdyby se k tomu vyjádřil.

Díky!

4.2.2009 15:46
malaceskafarma

XXX.XXX.216.113

lavacca napsal(a):
Já se nečertím na Vás.

Díky!

To bych ocenil také!

4.2.2009 15:46
ambra

XXX.XXX.254.1

lavacca napsal(a):
Já se nečertím na Vás.

Díky!

Já tedanevím jak to s těma správcama chodí, ale on tu na téhle diskuzi nějakej je?

6.2.2009 12:33
lavacca

XXX.XXX.1.3

lavacca napsal(a):
Dobrý den.

Díky za odpově'd.

To už si ten správce dělá srandu, ne??????

Teďka vymazal mé příspěvky u Quessantské ovce !!!!!

Můžu mít jeden dotaz - Z JAKÉHO DŮVODU?????

To vám tak neskonale vadí, že tam odkazuji na svůj web, kde radím začínajícím chovatelům co a jak s chovem Quessanek?????
O kterém na internetu nic nenajdou, jelikož je to plemeno, se kterým se zde teprve začíná a nejsou nikde pořádně napsané informace.

Vždyť to není nijak komerční - myslíte si, že za to snad dostávám nějaké peníze - za ten čas kdy to tvořím, za nějakou návštěvnost??? ten blog tvořím ve své volnu a zcela ZDARMA!!!

Tudíž nevidím JEDINÝ důvod, proč byly mé příspěvky smazány!!!!

6.2.2009 15:25
jbulin

XXX.XXX.58.30

lavacca napsal(a):

To vám tak neskonale vadí, že tam odkazuji na svůj web, kde radím začínajícím chovatelům co a jak s chovem Quessanek?????
O kterém na internetu nic nenajdou, jelikož je to plemeno, se kterým se zde teprve začíná a nejsou nikde pořádně napsané informace.

Vždyť to není nijak komerční - myslíte si, že za to snad dostávám nějaké peníze - za ten čas kdy to tvořím, za nějakou návštěvnost??? ten blog tvořím ve své volnu a zcela ZDARMA!!!

Dobrý den,
plně s Vámi souhlasím. Přece nemáte z toho, že k Vám na stránky někdo přijde z fauny peníze. Navíc adresu stránky si můžete klidně dát do svého profilu tady na fauně, kde je na to přímo kolonka, tak proč Vám maže příspěvky jen proto, že tam jsou ty stránky uvedené znova. A taky mě docela zlobí, že působitel těchhle problémů nedokáže své jednání vysvětlit a obhájit. Psal jsem mu dokonce mail, ale kde nic tu nic. Žádná odpověď se nekonala. TAk snad bude mít tolik odvahy a napíše alespoň sem...!!! *Jimi*

6.2.2009 19:48
lenkadvur

XXX.XXX.0.110

jbulin napsal(a):
Dobrý den,
plně s Vámi souhlasím. Přece nemáte z toho, že k Vám na stránky někdo přijde z fauny peníze. Navíc adresu stránky si můžete klidně dát do svého profilu tady na fauně, kde je na to přímo kolonka, tak proč Vám maže příspěvky jen proto, že tam jsou ty stránky uvedené znova. A taky mě docela zlobí, že působitel těchhle problémů nedokáže své jednání vysvětlit a obhájit. Psal jsem mu dokonce mail, ale kde nic tu nic. Žádná odpověď se nekonala. TAk snad bude mít tolik odvahy a napíše alespoň sem...!!! *Jimi*

Tak tu sleduju tuhle diskuzi a nedá mi to a něco k tomu taky řeknu. Proč byly smazány příspěvky, to opravdu nevím. Komerční teda nejsou (je zřejmé, že se Z. neživí prodejem ovcí, že...), skrytá reklama ani přímá inzerce to taky není. Myslím, že bez upozornění příspěvky neměly být smazány. Ale pokud byly odkazy na Zuzčin web důvodem, možná na tom něco bylo. A to sice tohle - dovolím si říct, že většina zde se vyskytujích chovatelů, farmářů, má také svůj web. Máme ho i my, vlastně kdo ho nemá? Ale ve svých příspěvcích na něj, až na odůvodněné výjimky, nikdo moc neodkazuje. Mně osobně by se diskuze, kde každý v každém příspěvku doporučuje svůj web, začala brzy zajídat. JInak řečeno - přemíra odkazů může na některé uživatele (mne nevyjímaje) působit dost vtíravě a to asi nebyl původní účel. Doufám, že se Zuzka nebude ne mě za můj názor zlobit. Taky si myslím, že pokud to někomu vadilo, měl na to autorku předem upozornit a ne ji bez výstrahy vymazat a pak dělat mrtvého brouka. To teda moc pěkné není. Lenka z Dvora

6.2.2009 22:10
lavacca

XXX.XXX.1.3

lenkadvur napsal(a):
Tak tu sleduju tuhle diskuzi a nedá mi to a něco k tomu taky řeknu. Proč byly smazány příspěvky, to opravdu nevím. Komerční teda nejsou (je zřejmé, že se Z. neživí prodejem ovcí, že...), skrytá reklama ani přímá inzerce to taky není. Myslím, že bez upozornění příspěvky neměly být smazány. Ale pokud byly odkazy na Zuzčin web důvodem, možná na tom něco bylo. A to sice tohle - dovolím si říct, že většina zde se vyskytujích chovatelů, farmářů, má také svůj web. Máme ho i my, vlastně kdo ho nemá? Ale ve svých příspěvcích na něj, až na odůvodněné výjimky, nikdo moc neodkazuje. Mně osobně by se diskuze, kde každý v každém příspěvku doporučuje svůj web, začala brzy zajídat. JInak řečeno - přemíra odkazů může na některé uživatele (mne nevyjímaje) působit dost vtíravě a to asi nebyl původní účel. Doufám, že se Zuzka nebude ne mě za můj názor zlobit. Taky si myslím, že pokud to někomu vadilo, měl na to autorku předem upozornit a ne ji bez výstrahy vymazat a pak dělat mrtvého brouka. To teda moc pěkné není. Lenka z Dvora

Ne, nezlobím se.

Ale vážně si myslím, že mě na to mohl upozornit - takhle vlastně nevím, zda odkazy byly ten důvod, proč byly mé příspěvky smazány.

6.2.2009 22:40
lenkadvur

XXX.XXX.0.110

lavacca napsal(a):
Ne, nezlobím se.

Ale vážně si myslím, že mě na to mohl upozornit - takhle vlastně nevím, zda odkazy byly ten důvod, proč byly mé příspěvky smazány.

No pokud to byl ten důvod, tak určitě měl upozornit, neřeknu kdyby tam bylo něco vulgárního, lživého nebo tak, ale to tam určitě nebylo. Tak myslím i ze strany admina je slušnost nejdřív upozornit a zdůvodnit a teprve když je ignorován, tak pak třeba (je-li to skutečně nutné a to je otázka) smazat. Lenka z Dvora

7.2.2009 20:26
pjetr

XXX.XXX.144.205

lavacca napsal(a):

Když jsem koukl do pravidel fóra, našel jsem bod znějící takto: "příspěvky vyznívající jako přímá reklama firem či www stránek". Takže ten odkaz bude asi opravdu důvod, i když je nekomerční.

7.2.2009 22:10
ambra

XXX.XXX.12.143

pjetr napsal(a):
Když jsem koukl do pravidel fóra, našel jsem bod znějící takto: "příspěvky vyznívající jako přímá reklama firem či www stránek". Takže ten odkaz bude asi opravdu důvod, i když je nekomerční.

Sorry že se míchám, ale jak mám někoho odkázat na konkrétní informace, když nemůžu dát odkaz, kde si najde vše co potřebuje? To to jako mám všechno zkopírovat a vložit sem nebo jak? Trošku prdlý ne?

7.2.2009 23:40
pjetr

XXX.XXX.144.205

ambra napsal(a):
Sorry že se míchám, ale jak mám někoho odkázat na konkrétní informace, když nemůžu dát odkaz, kde si najde vše co potřebuje? To to jako mám všechno zkopírovat a vložit sem nebo jak? Trošku prdlý ne?

Já nejsem administrátor, ani jsem ty pravidla nevymyslel. Ale nevsiml jsem si, že by sem nešel vložit odkaz na určitou stránku. Odkazů je na fauně spousta. V tomto případě to asi admin vyhodnotil jako propagaci stránky. Když, jsem si fórum quessantské ovečky teď našel přes archiv googlu, tak ve dvou příspěvcích Zuzky, byla zmiňovaná adresa 3krát. Ale znovu upozorňuji, já s tím nemám nic společného, jenom mne napadl jeden možný důvod.

7.2.2009 23:47
pjetr

XXX.XXX.144.205

ambra napsal(a):

Když, jsem teď dal vyhledat tu konkrétní adresu přes google, tak mnoho příspěvků autorky končilo: s pozdravem Zuzka F. - www adresa

8.2.2009 15:22
rybka

XXX.XXX.136.139

pjetr napsal(a):
Když, jsem teď dal vyhledat tu konkrétní adresu přes google, tak mnoho příspěvků autorky končilo: s pozdravem Zuzka F. - www adresa

No nezlobte se na mě, ale odkaz na webky už tady, nebo na nemoderce mělo pár zadavatelů ( mnou nevyjímaje ) a přesto naše příspěvky vymazány nebyly, tak potom je vtom čert ?

8.2.2009 16:28
lavacca

XXX.XXX.1.3

pjetr napsal(a):

Njn, koukala jsem na to.....ze začátku jsem webovky dávala dost často.......

Ale zrovna u Quessanek, si myslím, mohly zůstat.

8.2.2009 16:40
pjetr

XXX.XXX.144.205

rybka napsal(a):
No nezlobte se na mě, ale odkaz na webky už tady, nebo na nemoderce mělo pár zadavatelů ( mnou nevyjímaje ) a přesto naše příspěvky vymazány nebyly, tak potom je vtom čert ?

Vaše adresa se asi objevila jednou nebo dvakrát. Když se nějaká adresa objeví 20krát, tak je to něco jiného. Zrovna v těch quessantských ovečkách je adresa zmíněna v textu a pak je vidět asi na 5 fotografiích. A vy se na mně taky nezlobte já jenom odpovídám na dotaz, nemám s tím nic společného.

Pjetr

Přidejte reakci

Přidat smajlík