Jsou tu také nějací chovatelé z Pelhřimovska.Přihlaste se a dejte fota Vaší zvířeny...Jony
jony
napsal(a):
Jsou tu také nějací chovatelé z Pelhřimovska.Přihlaste se a dejte fota Vaší zvířeny...Jony
A ještě jedna...........
jony
napsal(a):
A ještě jedna...........
jony
napsal(a):
Zdravíme - jsme taky z těhle končin Marcela
marlak
napsal(a):
Zdravíme - jsme taky z těhle končin Marcela
Paní Marcelo a smím se zeptat odkud jste?My jsme z Pelhřimova,tedy asi 5 km od Pelhřimova-Pavlov.Nejste vy náhodou od Obrataně,co jsme Vám prodávaly kozu?Jony....
jony
napsal(a):
Paní Marcelo a smím se zeptat odkud jste?My jsme z Pelhřimova,tedy asi 5 km od Pelhřimova-Pavlov.Nejste vy náhodou od Obrataně,co jsme Vám prodávaly kozu?Jony....
My jsme od Pacova , vaší kozu jsem viděla je moc pěkná - jezdíme k novým majitelům připouštět
Marcela
Fotka naší "papírové" krasavice
jony
napsal(a):
Náš tříletý kozel Matěj šikula z Vintířova k dnešnímu dni je otcem třicetidvou kůzlat v loni kryl dvacetjedna koziček když bude mít každá v průměru po dvou tak to už je pěkný stádečko.
jony
napsal(a):
Ještě jedna
jony
napsal(a):
Tato kozička Roza je od Vás tři měsíce březí
jony
napsal(a):
Jsem zvědavej jaký dá kůzlata moc se na ně těším koza je to moc pěkná jsem s ní spokojenej zdraví Karel.
jony
napsal(a):
Tohle je naše Mádloša špičková dojnice.
jony
napsal(a):
Ve středu se jí narodila dvě kůzlata kozlík a kozička obě půjdou do chovu.
jony
napsal(a):
Naše malá chovatelka Týna.
kozlos
napsal(a):
Naše malá chovatelka Týna.
Jsem strašně rád že zabřezla,už je pěkně kulatoučká.Dám sem fotky,ted taky čekáme kůzlátka.Jedna ta bílá,je ta mizerka,kterou jste u nás viděli a tu velkou ,kterou na fotce uvidíte jsme sehnali v Humpolci-je jí 6 let,prý po kozlatech dojí kolem 5 litrů denně.Ta malá bude asi prvnička ale udělalo se jí pěkné vemínko.
jony
napsal(a):
Jsem strašně rád že zabřezla,už je pěkně kulatoučká.Dám sem fotky,ted taky čekáme kůzlátka.Jedna ta bílá,je ta mizerka,kterou jste u nás viděli a tu velkou ,kterou na fotce uvidíte jsme sehnali v Humpolci-je jí 6 let,prý po kozlatech dojí kolem 5 litrů denně.Ta malá bude asi prvnička ale udělalo se jí pěkné vemínko.
To je ta z Humplu.
jony
napsal(a):
To je ta z Humplu.
A tohle je ta malinká co jste u nás viděli, ta s těmi malými cecíky.A takle už se jí spustilo vemínko....tak co jim říkáte?
jony
napsal(a):
A tohle je ta malinká co jste u nás viděli, ta s těmi malými cecíky.A takle už se jí spustilo vemínko....tak co jim říkáte?
t
jony
napsal(a):
Náš nový nečekaný přírustek kozlík bohužel bez PoP je mu sotva pár hodin a už má centimetrové růžky.
jony
napsal(a):
Jak to vypadá z Vašimi kůzlaty už jsou v cajku naše rostou jak z vody
jony
napsal(a):
Čtyřčata po našem kozlovi šikulovi z Vintířova.
jony
napsal(a):
roklanka
napsal(a):
Gratuluji,jsou krásná.
Já se omlouvám ,na pár dní jsem se odmlčel,samozřejmě i já se přidávám s gratulací,čtyřčata jsou Vážně úžasná,ale asi budete muset přikrmovat co?Já jsem s těmi kůzlaty dopadl tak,že průjem po 2denním podávání veterinárního přípravku odezněl,vše se zdálo v naprostém pořádku,ale kozlík den po té dostal svalovou distrofii-bylo to jak z hororového scénáře a my tak bezbranní-tfuj tajksl-už to nikdy nechci zažít. A co Rozina ?Kdy má termín?Ta už je asi kulatá co?Naposledy prý měla 2 kozlíky,tak jsem zvědav jak se jí to podaří ted.Přeji Vám jen samou radost z chovu bez úhynů.Jony.
jony
napsal(a):
Já se omlouvám ,na pár dní jsem se odmlčel,samozřejmě i já se přidávám s gratulací,čtyřčata jsou Vážně úžasná,ale asi budete muset přikrmovat co?Já jsem s těmi kůzlaty dopadl tak,že průjem po 2denním podávání veterinárního přípravku odezněl,vše se zdálo v naprostém pořádku,ale kozlík den po té dostal svalovou distrofii-bylo to jak z hororového scénáře a my tak bezbranní-tfuj tajksl-už to nikdy nechci zažít. A co Rozina ?Kdy má termín?Ta už je asi kulatá co?Naposledy prý měla 2 kozlíky,tak jsem zvědav jak se jí to podaří ted.Přeji Vám jen samou radost z chovu bez úhynů.Jony.
To je mi líto kozlíka ale kozička Vám zůstala ne co jste si chtěki nechat?Roza má termín konec dubna už je pěkná.Kůzlata nejsou naše jsou po našem kozlovi pán ze Křeče je znich nadšenej jsou to dva kozlíci a dvě kozičky.Karel.
lavacca
napsal(a):
Čtyřčata jsou vážně krásná. Jakého jsou pohlaví?
Omlouvám se,sory,špatně jsem se vyjádřil,toho kozlíka jsem z toho dostal.Když jsem viděl tu hrůzu,která mi připadala jako epileptický záchvat,okamžitě jsem podal kůzleti 3násobnou dávku pro dospělou kozu hydrovitu.Nejdříve to vypadalo ,že tak do 5 minut pojde,ale za 2 hodiny už nikdo na kozlíkovy nepoznal,že by něco kdy bylo v nepořádku.Jsem rád že to takto dopadlo.Mám 5 kůzlat a jsem s nimi díky Bohu už ted spokojen.S pozdravem Jony.