Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.2.2009 18:09
jony

XXX.XXX.164.223

Jsou tu také nějací chovatelé z Pelhřimovska.Přihlaste se a dejte fota Vaší zvířeny...Jony

24.2.2009 18:12
jony

XXX.XXX.164.223

jony napsal(a):
Jsou tu také nějací chovatelé z Pelhřimovska.Přihlaste se a dejte fota Vaší zvířeny...Jony

A ještě jedna...........

24.2.2009 21:04
dk

XXX.XXX.18.230

jony napsal(a):
A ještě jedna...........

www.krasolesi.cz

24.2.2009 21:19
vojtas

XXX.XXX.128.45

dk napsal(a):
www.krasolesi.cz

Zdravíme do Proseče....až naše kozí holky porodí tak určitě foto zveřejním....jsem zvědavý jakou budou mít kůzlata barvu...matka bílá, otec hnědý...ale hlavně aby to všechno dobře dopadlo..

25.2.2009 13:59
marlak

XXX.XXX.167.249

jony napsal(a):

Zdravíme - jsme taky z těhle končin Marcela

25.2.2009 18:16
jony

XXX.XXX.164.223

marlak napsal(a):
Zdravíme - jsme taky z těhle končin Marcela

Paní Marcelo a smím se zeptat odkud jste?My jsme z Pelhřimova,tedy asi 5 km od Pelhřimova-Pavlov.Nejste vy náhodou od Obrataně,co jsme Vám prodávaly kozu?Jony....

25.2.2009 19:49
marlak

XXX.XXX.167.249

jony napsal(a):
Paní Marcelo a smím se zeptat odkud jste?My jsme z Pelhřimova,tedy asi 5 km od Pelhřimova-Pavlov.Nejste vy náhodou od Obrataně,co jsme Vám prodávaly kozu?Jony....

My jsme od Pacova , vaší kozu jsem viděla je moc pěkná - jezdíme k novým majitelům připouštět Marcela
Fotka naší "papírové" krasavice

1.3.2009 10:03
kozlos

XXX.XXX.29.2

jony napsal(a):

Náš tříletý kozel Matěj šikula z Vintířova k dnešnímu dni je otcem třicetidvou kůzlat v loni kryl dvacetjedna koziček když bude mít každá v průměru po dvou tak to už je pěkný stádečko.

1.3.2009 10:10
kozlos

XXX.XXX.29.2

jony napsal(a):

Ještě jedna

1.3.2009 10:15
kozlos

XXX.XXX.29.2

jony napsal(a):

Tato kozička Roza je od Vás tři měsíce březí

1.3.2009 10:19
kozlos

XXX.XXX.29.2

jony napsal(a):

Jsem zvědavej jaký dá kůzlata moc se na ně těším koza je to moc pěkná jsem s ní spokojenej zdraví Karel.

1.3.2009 10:24
kozlos

XXX.XXX.29.2

jony napsal(a):

Tohle je naše Mádloša špičková dojnice.

1.3.2009 10:28
kozlos

XXX.XXX.29.2

jony napsal(a):

Ve středu se jí narodila dvě kůzlata kozlík a kozička obě půjdou do chovu.

1.3.2009 10:38
kozlos

XXX.XXX.29.2

jony napsal(a):

Naše malá chovatelka Týna.

1.3.2009 11:14
jony

XXX.XXX.164.223

kozlos napsal(a):
Naše malá chovatelka Týna.

Jsem strašně rád že zabřezla,už je pěkně kulatoučká.Dám sem fotky,ted taky čekáme kůzlátka.Jedna ta bílá,je ta mizerka,kterou jste u nás viděli a tu velkou ,kterou na fotce uvidíte jsme sehnali v Humpolci-je jí 6 let,prý po kozlatech dojí kolem 5 litrů denně.Ta malá bude asi prvnička ale udělalo se jí pěkné vemínko.

1.3.2009 11:16
jony

XXX.XXX.164.223

jony napsal(a):
Jsem strašně rád že zabřezla,už je pěkně kulatoučká.Dám sem fotky,ted taky čekáme kůzlátka.Jedna ta bílá,je ta mizerka,kterou jste u nás viděli a tu velkou ,kterou na fotce uvidíte jsme sehnali v Humpolci-je jí 6 let,prý po kozlatech dojí kolem 5 litrů denně.Ta malá bude asi prvnička ale udělalo se jí pěkné vemínko.

To je ta z Humplu.

1.3.2009 11:23
jony

XXX.XXX.164.223

jony napsal(a):
To je ta z Humplu.

A tohle je ta malinká co jste u nás viděli, ta s těmi malými cecíky.A takle už se jí spustilo vemínko....tak co jim říkáte?

1.3.2009 11:23
jony

XXX.XXX.164.223

jony napsal(a):
A tohle je ta malinká co jste u nás viděli, ta s těmi malými cecíky.A takle už se jí spustilo vemínko....tak co jim říkáte?

t

1.3.2009 16:32
kozlos

XXX.XXX.29.2

jony napsal(a):
t

Koukal jsem že scháníte kozu všude možně a vybral dobře.Ta z humlu je pěkná ta bude rodit asi každým dnem podle toho spadlího břicha.Ta malá se taky docela udělala ještě že nešla hlavou dolu byla by jí možná škoda.Hodně štestí ať se Vám vede s pozdravem Karel.

15.3.2009 20:24
kozlos

XXX.XXX.29.2

jony napsal(a):

Náš nový nečekaný přírustek kozlík bohužel bez PoP je mu sotva pár hodin a už má centimetrové růžky.

15.3.2009 20:31
kozlos

XXX.XXX.29.2

jony napsal(a):

Jak to vypadá z Vašimi kůzlaty už jsou v cajku naše rostou jak z vody

27.3.2009 21:02
kozlos

XXX.XXX.29.2

jony napsal(a):

Čtyřčata po našem kozlovi šikulovi z Vintířova.

27.3.2009 21:05
kozlos

XXX.XXX.29.2

jony napsal(a):

27.3.2009 23:29
roklanka

XXX.XXX.7.87

kozlos napsal(a):

Gratuluji,jsou krásná.

28.3.2009 10:21
jony

XXX.XXX.164.223

roklanka napsal(a):
Gratuluji,jsou krásná.

Já se omlouvám ,na pár dní jsem se odmlčel,samozřejmě i já se přidávám s gratulací,čtyřčata jsou Vážně úžasná,ale asi budete muset přikrmovat co?Já jsem s těmi kůzlaty dopadl tak,že průjem po 2denním podávání veterinárního přípravku odezněl,vše se zdálo v naprostém pořádku,ale kozlík den po té dostal svalovou distrofii-bylo to jak z hororového scénáře a my tak bezbranní-tfuj tajksl-už to nikdy nechci zažít. A co Rozina ?Kdy má termín?Ta už je asi kulatá co?Naposledy prý měla 2 kozlíky,tak jsem zvědav jak se jí to podaří ted.Přeji Vám jen samou radost z chovu bez úhynů.Jony.

28.3.2009 12:19
lavacca

XXX.XXX.1.3

kozlos napsal(a):

Čtyřčata jsou vážně krásná. Jakého jsou pohlaví?

28.3.2009 13:35
kozlos

XXX.XXX.29.2

jony napsal(a):
Já se omlouvám ,na pár dní jsem se odmlčel,samozřejmě i já se přidávám s gratulací,čtyřčata jsou Vážně úžasná,ale asi budete muset přikrmovat co?Já jsem s těmi kůzlaty dopadl tak,že průjem po 2denním podávání veterinárního přípravku odezněl,vše se zdálo v naprostém pořádku,ale kozlík den po té dostal svalovou distrofii-bylo to jak z hororového scénáře a my tak bezbranní-tfuj tajksl-už to nikdy nechci zažít. A co Rozina ?Kdy má termín?Ta už je asi kulatá co?Naposledy prý měla 2 kozlíky,tak jsem zvědav jak se jí to podaří ted.Přeji Vám jen samou radost z chovu bez úhynů.Jony.

To je mi líto kozlíka ale kozička Vám zůstala ne co jste si chtěki nechat?Roza má termín konec dubna už je pěkná.Kůzlata nejsou naše jsou po našem kozlovi pán ze Křeče je znich nadšenej jsou to dva kozlíci a dvě kozičky.Karel.

28.3.2009 17:12
jony

XXX.XXX.164.223

lavacca napsal(a):
Čtyřčata jsou vážně krásná. Jakého jsou pohlaví?

Omlouvám se,sory,špatně jsem se vyjádřil,toho kozlíka jsem z toho dostal.Když jsem viděl tu hrůzu,která mi připadala jako epileptický záchvat,okamžitě jsem podal kůzleti 3násobnou dávku pro dospělou kozu hydrovitu.Nejdříve to vypadalo ,že tak do 5 minut pojde,ale za 2 hodiny už nikdo na kozlíkovy nepoznal,že by něco kdy bylo v nepořádku.Jsem rád že to takto dopadlo.Mám 5 kůzlat a jsem s nimi díky Bohu už ted spokojen.S pozdravem Jony.

Přidejte reakci

Přidat smajlík