Taky se už můžeme pochlubit

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.3.2009 11:32
farmakliny

XXX.XXX.12.182

Tak už to u nás taky začalo. zatím jen jedna kozenka ale celkem v pohodě jen o kozlíčka Aladinka jsme měli trochu strach. dali jsme selen a drobet pomohli lahvičkou a už je vše v pořáku. Kozička Conie má na zádíčkách tmavý pruh po dědkovi. Další přidáme až se to narodí snad to bude brzo a bez problémů to noční vstávání je dost úmorné. Krásný den všem zvířátkomilům Olga-Farma Klíny

10.3.2009 11:36
farmakliny

XXX.XXX.12.182

farmakliny napsal(a):
Tak už to u nás taky začalo. zatím jen jedna kozenka ale celkem v pohodě jen o kozlíčka Aladinka jsme měli trochu strach. dali jsme selen a drobet pomohli lahvičkou a už je vše v pořáku. Kozička Conie má na zádíčkách tmavý pruh po dědkovi. Další přidáme až se to narodí snad to bude brzo a bez problémů to noční vstávání je dost úmorné. Krásný den všem zvířátkomilům Olga-Farma Klíny

Aladinek

10.3.2009 11:37
farmakliny

XXX.XXX.12.182

farmakliny napsal(a):

Coniinka

10.3.2009 11:41
farmakliny

XXX.XXX.12.182

farmakliny napsal(a):

a ještě jedna

10.3.2009 11:43
farmakliny

XXX.XXX.12.182

farmakliny napsal(a):

další

10.3.2009 14:17
lavacca

XXX.XXX.1.3

farmakliny napsal(a):
další

krása.

Už se těším na ty naše drobečky (máme quessantské ovečky, takže 1,5 - 2 kilová mimča.)

10.3.2009 21:47
janas

XXX.XXX.157.71

lavacca napsal(a):
krása.

Už se těším na ty naše drobečky (máme quessantské ovečky, takže 1,5 - 2 kilová mimča.)

krasny drobečci,ten pohled na skotačící drobotinu je největší odměna chovateli za celoroční péči gratuluji.

16.3.2009 17:41
farmakliny

XXX.XXX.45.92

janas napsal(a):
krasny drobečci,ten pohled na skotačící drobotinu je největší odměna chovateli za celoroční péči gratuluji.

Vážení, včera se nám narodila další drobotina, která jejich mamince dala opravdu zabrat. Kozenka rodila a rodila...až do 3 hod ráno...ale výsledek stojí za to.

16.3.2009 17:42
farmakliny

XXX.XXX.45.92

farmakliny napsal(a):
Vážení, včera se nám narodila další drobotina, která jejich mamince dala opravdu zabrat. Kozenka rodila a rodila...až do 3 hod ráno...ale výsledek stojí za to.

a ještě

16.3.2009 17:43
farmakliny

XXX.XXX.45.92

farmakliny napsal(a):
a ještě

a další

16.3.2009 17:46
farmakliny

XXX.XXX.45.92

farmakliny napsal(a):
a další

tak a tohle je jejich tatínek Emánek, myslím si, že se klucííí po něm docela vyvedli, ne?

16.3.2009 17:47
lavacca

XXX.XXX.1.3

farmakliny napsal(a):
a ještě

ten strakáček je kouzelný!!!! Vyřiďte pozdravy mamině i prckům.

16.3.2009 17:50
farmakliny

XXX.XXX.45.92

farmakliny napsal(a):
a další

zkusím ještě jednu

16.3.2009 20:05
nehezacka

XXX.XXX.147.251

lavacca napsal(a):
ten strakáček je kouzelný!!!! Vyřiďte pozdravy mamině i prckům.

Ahoj Oli,tak gratulujem!!!!jsou nadherní.holky nebo kluci?my pořád čekáme,a čekáme a čekáme.snad se taky už dočkáme.Simona a Michal.PS:doufám,že nebudou utíkat jak tatínek za mlada

17.3.2009 09:52
farmakliny

XXX.XXX.30.217

nehezacka napsal(a):
Ahoj Oli,tak gratulujem!!!!jsou nadherní.holky nebo kluci?my pořád čekáme,a čekáme a čekáme.snad se taky už dočkáme.Simona a Michal.PS:doufám,že nebudou utíkat jak tatínek za mlada

ahojky, ti barevní jsou kluci. A ta kozenka co původně chtěl Michal, Medinka ta má taky tři ale tu jsme dali na Mníšek kamarádům. Jinak z 9-ti kůzlat jsou jen 2 holky. Ještě čekáme jestli bude mít něco Matylda já jsem přesvědčená že jo. Prostě Emánek se snažil

18.3.2009 15:53
janas

XXX.XXX.157.71

farmakliny napsal(a):
ahojky, ti barevní jsou kluci. A ta kozenka co původně chtěl Michal, Medinka ta má taky tři ale tu jsme dali na Mníšek kamarádům. Jinak z 9-ti kůzlat jsou jen 2 holky. Ještě čekáme jestli bude mít něco Matylda já jsem přesvědčená že jo. Prostě Emánek se snažil

kouzelný příroda si s nima pohrála, takhle je vybarvit i ja jsem měla loni krásně zbarvenýho kozlíka

18.3.2009 15:56
janas

XXX.XXX.157.71

janas napsal(a):
kouzelný příroda si s nima pohrála, takhle je vybarvit i ja jsem měla loni krásně zbarvenýho kozlíka

a takle vypadal z druhé strany, radost pro oči

18.3.2009 19:02
farmakliny

XXX.XXX.8.76

farmakliny napsal(a):

Dobrý večer, tak kozí porody u Nás dnes zkončily, už porodila i poslední kozenka Matylda bylo to dost dramaticé ale už je vše v pořádku. Mám pocit že letos ty porody stály za to!!!! No a navíc jen jedna holka ze 7 kůzlat. Prostě se nám Emánek pomstil. Jedna kozenka kterou jsme jako březí dali kamarádovi tak má také dva kluky a jednu holku. Takže Ti kdo nám přáli 10 malých Emánků, skoro je máme.
Olga farma-Klíny

18.3.2009 19:04
farmakliny

XXX.XXX.8.76

farmakliny napsal(a):
Dobrý večer, tak kozí porody u Nás dnes zkončily, už porodila i poslední kozenka Matylda bylo to dost dramaticé ale už je vše v pořádku. Mám pocit že letos ty porody stály za to!!!! No a navíc jen jedna holka ze 7 kůzlat. Prostě se nám Emánek pomstil. Jedna kozenka kterou jsme jako březí dali kamarádovi tak má také dva kluky a jednu holku. Takže Ti kdo nám přáli 10 malých Emánků, skoro je máme.
Olga farma-Klíny

ještě jedna

18.3.2009 22:01
janas

XXX.XXX.157.71

farmakliny napsal(a):
ještě jedna

gratuluji vám kůzlátko je krásné,je to zajimavé kolik chovatelů už psalo o komplikacích při porodu a když čtu příspěvky běhá mi mráz po zádech, přeji už jen samé radosti

Přidejte reakci

Přidat smajlík