Kůzle se zlomenou nohou

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.3.2009 13:28
roklanka

XXX.XXX.6.50

Pipina po týdnu s dlahou z kartonu

21.3.2009 13:33
roklanka

XXX.XXX.6.50

roklanka napsal(a):

spokojeně se složila celá do košíku

21.3.2009 13:35
roklanka

XXX.XXX.6.50

roklanka napsal(a):
spokojeně se složila celá do košíku

Dnes jsou jí 4 roky,na noze není nic poznat.

21.3.2009 15:57
kozlos

XXX.XXX.29.2

roklanka napsal(a):

Teda Vy jste šmat ženská klobouk dolů před Vašimi radami jsou k nezaplacení přeji mnoho zdaru Karel.

23.3.2009 23:42
janas

XXX.XXX.157.71

kozlos napsal(a):
Teda Vy jste šmat ženská klobouk dolů před Vašimi radami jsou k nezaplacení přeji mnoho zdaru Karel.

máte pravdu před tou Paní musí každý smeknout, protože její cesta k uspěchu nebyla vždy jednoduchá,

3.10.2010 00:56
delfina

XXX.XXX.82.213

Dobrý den, také jsme měli kozičku, která si zlomila nohu těsně pod kolenem. Tak jsme udělali dlahu, po měsíci kontrola a dobrý, za dvě hodiny celá noha opuchlá, a postupně se jí otevírala, dlaha byla moc stažená. Další měsíc a půl jsem ošetřovala chlofofilem . Je to zázrak. kůže se obnovila, kozička začala našlapovat a zvrkla si nohu, odlomila si kopýtko a už jsme oplakávali. Měla tu kost nebo spíš celou tu nohu ochablou i přes dobrou stravu a vitamíny. Měla hold smůlu. Příště asi opláču hned než, aby člověk trápil kozu i sebe. Byla to naše první koza a o čtrnáct dní později nám jinou roztrhal pes. Ale já se jich nevzdala, teď máme novou kozu a čekáme kůzlátka, tak snad už se na nás taky usměje štěstí:-)

31.10.2010 20:18
androvamilada

XXX.XXX.6.15

Prohrabávám se starými fotkami a taky jsem našla vyfocenou naší kozu se zlomenou nohou. Měla dlahu, dnes není též nic poznat (po 3 letech).

Přidejte reakci

Přidat smajlík