Kolik je tu chovatelu ze Zlinskeho kraje?Pochlubte se se svimi zviratky.Ja jsem z Hulina.WWWpitbullove.estranky.cz
aropit
napsal(a):
Kolik je tu chovatelu ze Zlinskeho kraje?Pochlubte se se svimi zviratky.Ja jsem z Hulina.WWWpitbullove.estranky.cz
dalsi
magda
napsal(a):
Ahoj, já jsem asi 5 km od centra Zlína.....
a další....
aropit
napsal(a):
ahojky, já jsem sice z Olomouckého, ale vedlejší vesnice je už Zlínská.
jeduvka
napsal(a):
ahojky, já jsem sice z Olomouckého, ale vedlejší vesnice je už Zlínská.
a pak taky ještě máme hejno
jeduvka
napsal(a):
a samo i
A kozu Lízu chvíli před porodem a kozlíka Mlíkaře a kozenky Amálku a ječtě jednu zatím nepojmenovanou a nějaké králíky a smečku psích kříženců a ještě morčáka Pepíka a ješě tak nějak normálně, jako každej.
Vlkoš
Kozí fotky později. Někam se mi zatoulaly, musím znova nacvakat.
jeduvka
napsal(a):
A kozu Lízu chvíli před porodem a kozlíka Mlíkaře a kozenky Amálku a ječtě jednu zatím nepojmenovanou a nějaké králíky a smečku psích kříženců a ještě morčáka Pepíka a ješě tak nějak normálně, jako každej.
Vlkoš
Kozí fotky později. Někam se mi zatoulaly, musím znova nacvakat.
Naši čuníci....
magda
napsal(a):
Naši čuníci....
Ja chovam vsecko mozny vice fotek mam na www.pitbullove.estranky.cz a tady mam mensi ochutnavku
aropit
napsal(a):
Ja chovam vsecko mozny vice fotek mam na www.pitbullove.estranky.cz a tady mam mensi ochutnavku
dalsi
aropit
napsal(a):
a
Kdy by mel nekdo zajem tak bude mozne u nas pripustit svoje kozeny nasim Evzenkem je to krizenec hnede kozy a burskeho kozla.
aropit
napsal(a):
Kdy by mel nekdo zajem tak bude mozne u nas pripustit svoje kozeny nasim Evzenkem je to krizenec hnede kozy a burskeho kozla.
Taky máme králíčky, zakrslé beránky. Nechcete je někdo? Mám dvě samičky. Matku s dcerou. Nemám na ně čas, tak je raději dám někomu, kdo se jim bude více věnovat.
magda
napsal(a):
Taky máme králíčky, zakrslé beránky. Nechcete je někdo? Mám dvě samičky. Matku s dcerou. Nemám na ně čas, tak je raději dám někomu, kdo se jim bude více věnovat.
A ještě poslední fotečka....Naše malá Terezka
magda
napsal(a):
No to záleží na na plemenu a stáří. Akorát můžu říct z vlastních zkušeností. Kráva dá víc práce jak koza.
My také posíláme....jsme od Kroměříže.Zatím máme 2 ovečky /o víkendu přibyde další jehně/.Taky máme 2 koníčky,pejsky,kočičky...
pasacka
napsal(a):
My také posíláme....jsme od Kroměříže.Zatím máme 2 ovečky /o víkendu přibyde další jehně/.Taky máme 2 koníčky,pejsky,kočičky...
a¨¨ještě jedna s maminou...
pasacka
napsal(a):
a¨¨ještě jedna s maminou...
Tak se přídávám. Jsem mezi Kroměřížem a Zlínem. Chovám ovce, koně, kočky, psy
Jedna brzká jarní
anobbona
napsal(a):
Tak se přídávám. Jsem mezi Kroměřížem a Zlínem. Chovám ovce, koně, kočky, psy
Jedna brzká jarní
A letos jsme měli i čuníka - odněkud k nám přivandroval
anobbona
napsal(a):
A letos jsme měli i čuníka - odněkud k nám přivandroval
A neslyšní náhodou na jméno Jindra. Sousedům vloni na podzim zdrhnul vietnamský kanec. Bydlíme na ve Zlíně u lesa na Pasekách směrem na Rackovou. To by mohl být on
. Jednou se k nám zaběhl pejsek až z Vizovic. Naštěstí měl známku tak jsme mohli vypátrat majitele.
magda
napsal(a):
A neslyšní náhodou na jméno Jindra. Sousedům vloni na podzim zdrhnul vietnamský kanec. Bydlíme na ve Zlíně u lesa na Pasekách směrem na Rackovou. To by mohl být on
. Jednou se k nám zaběhl pejsek až z Vizovic. Naštěstí měl známku tak jsme mohli vypátrat majitele.
No my jsme ho pojmenovaly Joklík, teď už neslyší na žádné jméno, už byl i párkrát na grylu.....
Nevím ale asi to nebyl on, tenhle ač byl divoký a docela zuživý, tak bylo poznat, že je zvyklý na lidi a na ovce, to by jaksi asi Jindra pokud někde běhá od podzimu už nebyl.
A teda kdyby to byl on, tak to si někde musel i zaplavat v Moravě aby se k nám dostal
anobbona
napsal(a):
No my jsme ho pojmenovaly Joklík, teď už neslyší na žádné jméno, už byl i párkrát na grylu.....
Nevím ale asi to nebyl on, tenhle ač byl divoký a docela zuživý, tak bylo poznat, že je zvyklý na lidi a na ovce, to by jaksi asi Jindra pokud někde běhá od podzimu už nebyl.
A teda kdyby to byl on, tak to si někde musel i zaplavat v Moravě aby se k nám dostal
Myslíme si, že ještě žije. Někdy v únoru ho viděli jiní sousedi na poli. A přímo u domu jsme měli v blátě stopy. Vypadá, že se tady někde pořád potlouká.....
ambra
napsal(a):
pasacka můžu se zeptat co máte za plemeno ovcí nějak to nemůžu poznat.
moje smecka
aropit

XXX.XXX.163.130
marsa
napsal(a):
a ještě jedna klasika
Mohu se zeptat odkud jsou burske kozy?
aropit
napsal(a):
ahojky!
Já jsem z Hlinska pod Hostýnem - Bystřice
Mám hlavně psiska a koníky, ale i kozenu, mimina čekáme každým dnem
tady koníci
oddorrinky
napsal(a):
ahojky!
Já jsem z Hlinska pod Hostýnem - Bystřice
Mám hlavně psiska a koníky, ale i kozenu, mimina čekáme každým dnem
tady koníci
Mate moc pekny stranky a pejsky a koniky ani nemluve..ZOP by sme chteli s nasema pesama delat taky.Kdybyste nemela kam jit s kozenou tak muzete dojet klidne za nasim Evzenkem sme z Hulina.
aropit
napsal(a):
Ahoj chovatelé.Jsem kousek od Zlína.CHovám toho docela hodně a je problém v tomto našem kraji sehnat chovný materiál.Posílám pár fotek.
pastelin
napsal(a):
Ahoj chovatelé.Jsem kousek od Zlína.CHovám toho docela hodně a je problém v tomto našem kraji sehnat chovný materiál.Posílám pár fotek.
pižmovky
aropit
napsal(a):
Mate pekne vlasky.Jezdite i po vystavach?Ctel bych se svami domluvit zda by ste mel zajem je dat knam na vystavu do Pravcic?
Husy
aropit
napsal(a):
Hlidac hejna a pak ze pitbullterier nehlida
Morak.ted uz i otec
aropit
napsal(a):
Morak.ted uz i otec
Kdybyste mel nekdo zajem tak mame jeste volneho jednoho kocourka
aropit
napsal(a):
Kdybyste mel nekdo zajem tak mame jeste volneho jednoho kocourka
Mam kmen vlašek 1,3O.Loni sem nalíhl 100 kuřat ale nic sem nekroužkoval takže na výstavu nemůžou.S vlaškama končím a na podzim bude celý kmen kmání. letošní rok začínám s barneveldkama je jich 8O a vypadá že je to samí kohout.
pastelin
napsal(a):
Mam kmen vlašek 1,3O.Loni sem nalíhl 100 kuřat ale nic sem nekroužkoval takže na výstavu nemůžou.S vlaškama končím a na podzim bude celý kmen kmání. letošní rok začínám s barneveldkama je jich 8O a vypadá že je to samí kohout.
Kuřata vlašek černobích jsou jedna z nejhezčích co sem viděl.
pastelin
napsal(a):
pasteli taky se v nějak nevyznám především v drůbeži co znamená kmen 1,30? A nějak nezaznamenala odkud jste?A na kolik si takovou vlašku ceníte?
pasacka
napsal(a):
Vypadá to jako kamerunky.
1,3O znamená že v kmenu je jeden kohout a 3O slepic.za roční slepici počítám 100 Kč. Jsem ze slavičína,malé městečko hned u Luhačovic a to flekaté je kamerunský beran
pastelin
napsal(a):
1,3O znamená že v kmenu je jeden kohout a 3O slepic.za roční slepici počítám 100 Kč. Jsem ze slavičína,malé městečko hned u Luhačovic a to flekaté je kamerunský beran
Mám jenom 3 ovečky a berana a pořád scháním černobílou ovečku.
ambra
napsal(a):
Děkuji za odpověď to už mi to bylo vysvětleno.
Tož nějak upadáme.....
pastelin
napsal(a):
lidom sa nechce dělat.odjakživa bydlím na statku tak me ani nepřijde kolik to da všechno práce,peněz a času.než to všecko poklidím tak možu začat znova od kraja.
Dobrý den, máme doma letos morky na výkrm a rádi by jsme je začaly chovat. Měl by jste na prodej letošní tak dvě krůtičky a nepříbuzněho krocana. A co návštěva přijely by jsme to omrknout a na rozumy. Jinak máme koně, krávu, psa, slepice a ještě chceme pyžmovky.
kuklovska
napsal(a):
Dobrý den, máme doma letos morky na výkrm a rádi by jsme je začaly chovat. Měl by jste na prodej letošní tak dvě krůtičky a nepříbuzněho krocana. A co návštěva přijely by jsme to omrknout a na rozumy. Jinak máme koně, krávu, psa, slepice a ještě chceme pyžmovky.
Dobrý den,sme tady dva chovatele morek tak neví kterého myslite. Moje morky zatim sedí a mělo by se to lihnout příští týden.Naprodej budou ale nepříbuzný kmen nedokážu složit. Návštěvy přijímám sradostí.
pastelin
napsal(a):
Dobrý den,sme tady dva chovatele morek tak neví kterého myslite. Moje morky zatim sedí a mělo by se to lihnout příští týden.Naprodej budou ale nepříbuzný kmen nedokážu složit. Návštěvy přijímám sradostí.
Pižmovek mám honě černobílé a bílé lysinkové.
pastelin
napsal(a):
Pižmovek mám honě černobílé a bílé lysinkové.
bílé s černou lyskou
kuklovska
napsal(a):
Děkujeme za odpověď, na návštěvu přijedeme moc rádi, jenom nevíme kdy. Byl by na vás nějaký kontakt třeba mobil. Zavolali by jsme dopředu. Jsme od Kroměříže, tak ať nejedeme zbytečně.
Na podzim budu urcite mlade morky taky prodavat.Mam dve morky a ta jedna sedi uz po druhe tak bude z ceho vybirat.Kontakt na me najdete na www.pitbullove.estranky.cz Kdyz zavolate tak se muzeme domluvit na nejake nasteve.
aropit
napsal(a):
Na podzim budu urcite mlade morky taky prodavat.Mam dve morky a ta jedna sedi uz po druhe tak bude z ceho vybirat.Kontakt na me najdete na www.pitbullove.estranky.cz Kdyz zavolate tak se muzeme domluvit na nejake nasteve.
mobil na mě je 608800371.morečky už byly dneska naklovaná.jsou letos docela pozdě protože morky nesly ještě napodzim.
aropit
napsal(a):
naše hříbata loni na podzim odstávče hřebeček a dvouletka
aropit
napsal(a):
a zakladatelka chovu
aropit
napsal(a):
pětiměsíční fenečka Cane corso
kuklovska
napsal(a):
kravičku mám jenom jako telátko tak zítra udělám foto a dodám
Už sem choval sned všechno ale ne koníka.Dělám do přepravy hospodářských zvířat a připadá mě že koníci jsou docela v módě. Dřív to byli jen býci na jatka ale uz se vozí často i kůň.Kdybych měl prostory tak si taky pořídím.
pastelin
napsal(a):
Už sem choval sned všechno ale ne koníka.Dělám do přepravy hospodářských zvířat a připadá mě že koníci jsou docela v módě. Dřív to byli jen býci na jatka ale uz se vozí často i kůň.Kdybych měl prostory tak si taky pořídím.
Koně máme v rodině. Jezdit jsem zača v jedenácti letech, závodně v šestnácti, pracovala jsem u koní a pak si jela na svého prvního koně vydělat do Irska. Mám super manžela kterého to taky chytlo. Chováme koně do sportu, ale ne na prodej, ale pro sebe. Teď mám mladou kobylku a nalé děti, ale napřezrok už začneme zase závodit. Já pocházím z hospodářství, a tady to všechno teprve budujeme.
kuklovska
napsal(a):
Koně máme v rodině. Jezdit jsem zača v jedenácti letech, závodně v šestnácti, pracovala jsem u koní a pak si jela na svého prvního koně vydělat do Irska. Mám super manžela kterého to taky chytlo. Chováme koně do sportu, ale ne na prodej, ale pro sebe. Teď mám mladou kobylku a nalé děti, ale napřezrok už začneme zase závodit. Já pocházím z hospodářství, a tady to všechno teprve budujeme.
jak tam píšu že vozím býky na jatka a poslední dobou se přepravují koníci.tak tím sem myslel že se vozí koně mezi chovateli a ne na jatky. Taky sem ze statku ale manželka ne a ta se bojí aj kuřata.
pastelin
napsal(a):
jak tam píšu že vozím býky na jatka a poslední dobou se přepravují koníci.tak tím sem myslel že se vozí koně mezi chovateli a ne na jatky. Taky sem ze statku ale manželka ne a ta se bojí aj kuřata.
No tak když jste u těch koníků, tak vám sem přidám "pořádnýho koně"
ambra
napsal(a):
No tak když jste u těch koníků, tak vám sem přidám "pořádnýho koně"
Manžel dělal s koňma v lese, ale měl ho jen půjčenýho. Nemáme pro chlaďase dostatek práce, takže radši zapřahnene naše holky. Ale asi až napřezrok. Letos investujeme do traktoru a nějakejch harapáků za něj. Teť zrovna sušíme na hektaru seno a jelikož jsem doma na mateřské tak seno obracím ručně. Už mám od hrabí ošoupané ruce.
kuklovska
napsal(a):
Manžel dělal s koňma v lese, ale měl ho jen půjčenýho. Nemáme pro chlaďase dostatek práce, takže radši zapřahnene naše holky. Ale asi až napřezrok. Letos investujeme do traktoru a nějakejch harapáků za něj. Teť zrovna sušíme na hektaru seno a jelikož jsem doma na mateřské tak seno obracím ručně. Už mám od hrabí ošoupané ruce.
našim chlapom stojíja chladasi v maštali není co tahat. letos nesuším všechno seno si koupim.mám pozemky daleko od baráku a nemam toho času tak sem to pronajal do JZD nebo jak se tomu říká. mám už jen pár baranů a králíky tak mě stačí 10 kulatých balíků.
aropit
napsal(a):
Dneska je hezky tak jsem nafotila naše mini stádečko. Jalovička má 15měsíců a říkáme jí Bětka. Je čistá Jersey.
kuklovska
napsal(a):
Dneska je hezky tak jsem nafotila naše mini stádečko. Jalovička má 15měsíců a říkáme jí Bětka. Je čistá Jersey.
Ručně to po mě nikdo nemůže chtít, protože bych jej považovala za blázna
Na fotce to asi nebude moc dobře vidět, ale je za nima hrabačka.
kuklovska
napsal(a):
A odkud jste a co máte doma ještě. A hrabačku poznám.
My jsme z Olomouckého kraje ale sousedíme těsně s tím Zlínským A za koně máme skoro všechno, tedy až na ty dnešní moderní vychytávky, které jdou koupit v Polsku, Německu, Rakousku nebo Velké Británii a že to jsou teda vychytávečky skoro na úrovni toho, co se vyrábí za traktor. Jenom to v ČR málo kdo má, stojí dost peněz.
ambra
napsal(a):
My jsme z Olomouckého kraje ale sousedíme těsně s tím Zlínským A za koně máme skoro všechno, tedy až na ty dnešní moderní vychytávky, které jdou koupit v Polsku, Německu, Rakousku nebo Velké Británii a že to jsou teda vychytávečky skoro na úrovni toho, co se vyrábí za traktor. Jenom to v ČR málo kdo má, stojí dost peněz.
Jaká je dostupnost inseminačních dávek na Jerseyku.Je to bez problémů?
Kamarád ma chladnokrevného valacha,který když je v ohradě tak je jako beránek ale jak ho dá do stáje tak je opravdu nebezpečný.Myslím že jsem docela oraz ale toho valacha se teda bojím. Když ho kupoval tak si ho nanachal předvést v maštali čeho lituje,nejradši by se ho zbavil.Nikdo ho nechce koupit i když je opravdoví machr na tahaní.
pastelin
napsal(a):
Kamarád ma chladnokrevného valacha,který když je v ohradě tak je jako beránek ale jak ho dá do stáje tak je opravdu nebezpečný.Myslím že jsem docela oraz ale toho valacha se teda bojím. Když ho kupoval tak si ho nanachal předvést v maštali čeho lituje,nejradši by se ho zbavil.Nikdo ho nechce koupit i když je opravdoví machr na tahaní.
Import export Polsko pokud je v masu zaplatí. Namažou, naloží, odvezou.
ale zase na druhou stranu proč se zbavovat koně, kterej maká, když je možnost ho mít 24/7 venku. Osobně mít tu možnost tak je tak vykopaná všechna havěť venku, mimo slepic a králíků, aby taky nějací přežili.
ambra
napsal(a):
Import export Polsko pokud je v masu zaplatí. Namažou, naloží, odvezou.
ale zase na druhou stranu proč se zbavovat koně, kterej maká, když je možnost ho mít 24/7 venku. Osobně mít tu možnost tak je tak vykopaná všechna havěť venku, mimo slepic a králíků, aby taky nějací přežili.
V masu teda je ale byla by ho škoda do polského salámu protože opravdu maká jak ma za sebou kládu tak je uplně samostatný.
pastelin
napsal(a):
V masu teda je ale byla by ho škoda do polského salámu protože opravdu maká jak ma za sebou kládu tak je uplně samostatný.
No pak tedy neustajovat vevnitř, ale venku a je po problému. Sebevražedný skolny maj dneska už jenom ti Poláci a handláci ostatní z lesa spíš utíkaj než aby se do něj hrnuli a když jo tak jsou to dobrodruzi a zlatokopové.
pastelin
napsal(a):
Nám zařizuje připouštění chovatel od kterého jsme jalovičku kupovali, a jemu to dělá někdo přímo z plema, takže doveze, připustí a následně vyřídí i papíry. A cenu ještě nevíme, ale mluvil o tom že měl loví super drahý sperma za 1800kč. A jinak jsem našla na netu asi dvě firmy které posílají sperna, ale nenašla sem ceník.
K tomu vašemu kamarádovi. Mám podobný problém. Naše zakladatelka je taky složitá povaha. Na nás je zvyklá, ale na cizí je jak pes. Velice dobře závodila, ničeho se nebojí, výborná matka, krávu vzala jako člena stáda a naopak jí brání před svojí dcerou. Na děcka je hodná. Kovář, vet nic jí nevadí. Výborná matka, předává super charakter. Moc si jí vážíme, ale přišel čas kdy jsme naplniky naši kapacitu a jestli chceme pokračovat v chovatelské práci a připustit její dceru, musí jít. Takže buť zůstane, nebo půjde a můžeme připouštět. Ráda bych aby šla do chovu nebo jenom tak na rekreaci, ale do zkušenách rukou a i tak tu změnu ponese těžko. Chodí nám na ni zájemci, ale zatím sem nenašla nikoho komu bych jí z klidným srdcem dala.
kuklovska
napsal(a):
Nám zařizuje připouštění chovatel od kterého jsme jalovičku kupovali, a jemu to dělá někdo přímo z plema, takže doveze, připustí a následně vyřídí i papíry. A cenu ještě nevíme, ale mluvil o tom že měl loví super drahý sperma za 1800kč. A jinak jsem našla na netu asi dvě firmy které posílají sperna, ale nenašla sem ceník.
K tomu vašemu kamarádovi. Mám podobný problém. Naše zakladatelka je taky složitá povaha. Na nás je zvyklá, ale na cizí je jak pes. Velice dobře závodila, ničeho se nebojí, výborná matka, krávu vzala jako člena stáda a naopak jí brání před svojí dcerou. Na děcka je hodná. Kovář, vet nic jí nevadí. Výborná matka, předává super charakter. Moc si jí vážíme, ale přišel čas kdy jsme naplniky naši kapacitu a jestli chceme pokračovat v chovatelské práci a připustit její dceru, musí jít. Takže buť zůstane, nebo půjde a můžeme připouštět. Ráda bych aby šla do chovu nebo jenom tak na rekreaci, ale do zkušenách rukou a i tak tu změnu ponese těžko. Chodí nám na ni zájemci, ale zatím sem nenašla nikoho komu bych jí z klidným srdcem dala.
Tak posílám nějaké foto z nového domova kačenek.
kuklovska
napsal(a):
Tak posílám nějaké foto z nového domova kačenek.
A ještě jedna
pastelin
napsal(a):
Tak vidím že se mojim kačenkam bude u Vás dařit.Co nejdříve jí pořiďte kačera.za měsíc za dva bude zase snášet.
Holandské zakrslé kozy - Kudlovice ( kousek od UH )
sebritka
napsal(a):
další fotka
sebritka
napsal(a):
letošní kozlíci
aropit
napsal(a):
Chlupatá nezbednice
aropit
napsal(a):
A jede se makat
ambra
napsal(a):
A jede se makat
Kdyby mel nekdo zajem o pripusteni kozeny nasim kozlem tak je k mani.
aropit
napsal(a):
Nasi dva hudraci
aropit
napsal(a):
A tady krasavec ze slovenska
aropit
napsal(a):
A jete husy letos jsem poril chovne Pomoranky jak budu mit fotku vsech tak pridam
kozabozenka

XXX.XXX.216.34
aropit
napsal(a):
Zdravvíme od Uherského Hradiště....jsme také, snad mladí chovatelé....31 a 35 let posíláme naše milované holky s naší novou Boženkou...ale nemáme je na jedné fotečce, tak jsme si dovolili udělat koláž....a to tam nejsou všechny.
Jinak Boženku jsme si koupili tuto sobotu a možná ji už znáte, někde jsem ji tady viděla, fotku co vkládala bývalá panička.