Tak máme konečně ostříháno a teď nevím, mam-li ovce, nebo kozy. Tak Matesa jsem poznala.
rybka
napsal(a):
Tak máme konečně ostříháno a teď nevím, mam-li ovce, nebo kozy. Tak Matesa jsem poznala.
Ale Majda s Májou, kdybych nebyla přítomna při střiži, řekla bych, že mi je vyměnili za kozy. A k tomu ta vemínka no posuďte sami.
rybka
napsal(a):
Ale Majda s Májou, kdybych nebyla přítomna při střiži, řekla bych, že mi je vyměnili za kozy. A k tomu ta vemínka no posuďte sami.
Je to nezvyk, ale brzy se to vykouká. Samy sebe chvíli nepoznávaly, Mates si myslel, že má nové frajerky, tak je zase urputně obtěžuje. Znovu musel být přikurtován, než se zase uklidní.
rybka
napsal(a):
Je to nezvyk, ale brzy se to vykouká. Samy sebe chvíli nepoznávaly, Mates si myslel, že má nové frajerky, tak je zase urputně obtěžuje. Znovu musel být přikurtován, než se zase uklidní.
A bez taťky se alespoň v klidu napasou i s Jájou a Matějem.
rybka
napsal(a):
A bez taťky se alespoň v klidu napasou i s Jájou a Matějem.
No a na Matesovi je teď pěkně vidět, že má ukouslé jedno ucho ( mimochodem o to se postarala jedn z našich fen ).
rybka
napsal(a):
No a na Matesovi je teď pěkně vidět, že má ukouslé jedno ucho ( mimochodem o to se postarala jedn z našich fen ).
Naše se nám po ostříhání taky zrovna moc nelíbí.
kuku
napsal(a):
Naše se nám po ostříhání taky zrovna moc nelíbí.
nahaté ovečky a jehňata
rybka
napsal(a):
my máme taky doma frajerky. Foto přidám odpoledne (ted jsem ve škole). Isabella vypadá jako dinosaurus.
Má totiž neostříhané chlupy na hlavě -) má mega hlavu a úzký krk.
No, uvidíte sami. Ale na to, že jsem je stříhala ručně ještě pohoda.
rybka
napsal(a):
Vidím, že máš stejné složení oveček jako já. Dokonce jedno s prťat má také bílou lysinku. Jsou to kluci, holky, nebo do páru?
Jehňata máme do páru - holčička se narodila na velikonoční neděli a kluk (to je ten s bílou hvězdičkou na hlavičce) 30.4. - na čarodejnice. Šéfem je jehnička, která toho malého učí samé hlouposti. Občas jsou lepší než televize.
kuku
napsal(a):
Jehňata máme do páru - holčička se narodila na velikonoční neděli a kluk (to je ten s bílou hvězdičkou na hlavičce) 30.4. - na čarodejnice. Šéfem je jehnička, která toho malého učí samé hlouposti. Občas jsou lepší než televize.
Tak to my máme naopak Jájinka má čupřinku a krátké vlnky v hustém kožíšku a Matějíček je celý černý a má větší a delší vlnky. Jsem zvědavá, zda jim ta bílá čelíčka zůstanou, nebo ne.
lavacca
napsal(a):
my máme taky doma frajerky. Foto přidám odpoledne (ted jsem ve škole). Isabella vypadá jako dinosaurus.
Má totiž neostříhané chlupy na hlavě -) má mega hlavu a úzký krk.
No, uvidíte sami. Ale na to, že jsem je stříhala ručně ještě pohoda.
holky po střhání:
lavacca
napsal(a):
holky po střhání:
ještě jedna - tady je víc vidět, jak má Isabella ,,dinosauří´´ hlavu.
rybka
napsal(a):
Zuzi a co Béďu, toho nafoceného nemáš? Tvoje nejsou alespoň tak dohola.
Nas matej pred
aropit
napsal(a):
A tady jeste Zovka
Tady uz po ostrihani i z malim (kudrnou)
rybka
napsal(a):
Zuzi a co Béďu, toho nafoceného nemáš? Tvoje nejsou alespoň tak dohola.
Toho jsem ještě nefotila. Je totiž šptaně ostříhaný. Táta pořád ,,fňukal´´, že se Béďa strašně pere a abych Beďulku náhodou nestříhla, tak má cca 4 centrimetrového ježka.
Jj, hlavně závěs přes vemínko mi dal zabrat. Isabelí jsem nechla na jedné straně moc velký, tak jsme šli po druhé odchytávat a dostříhávat.
lavacca
napsal(a):
Toho jsem ještě nefotila. Je totiž šptaně ostříhaný. Táta pořád ,,fňukal´´, že se Béďa strašně pere a abych Beďulku náhodou nestříhla, tak má cca 4 centrimetrového ježka.
Jj, hlavně závěs přes vemínko mi dal zabrat. Isabelí jsem nechla na jedné straně moc velký, tak jsme šli po druhé odchytávat a dostříhávat.
Isabella detail hlavy
lavacca
napsal(a):
jejda, to je teda blbá kvalita....to jsem myslela, že bude dobrá..
Před stříháním
lavacca
napsal(a):
Ájo, to jste oveny stříhali sami? Koukám, že máte nějaké ,,spešl´´ nůžky, že? Už jsem je kolikrát viděla(akorát v nabídce ještě ne) - můžu vědět kolik stály a kde jste je koupili?
Jsou to hodně staré nůžky. Stříhala nám kamarádka, která absolovovala i střihařský kurz (říkala, že s s maníkama, co jezdí stříhat ovce na Nový Zéland to byl teda mazec ).
Nůžky jsou podobné těm na obrázku, ale starší model. Když to někdo umí, je to brnkačka.