Po delší odmlce zdrávim všechny chovatele a jako obvykle potřebuju poradit. Na co si mám dát pozor při nákupu nového zvířete - vím, že těch aspektů je více, ale aspoň ty základní nebo u čeho bývá největší problém. Další otázka je jak je to s přepravou zvířat - mohu vzít káru a odvézt si je jenom tak nebo se to pořád hlásí veterináři?
Děkuji všem za radu a názor Vojtas
PS: Rozhodl jsem se pro zvířata s POP - raději budu mít méně kusů, ale záruku původu
vojtas
napsal(a):
Po delší odmlce zdrávim všechny chovatele a jako obvykle potřebuju poradit. Na co si mám dát pozor při nákupu nového zvířete - vím, že těch aspektů je více, ale aspoň ty základní nebo u čeho bývá největší problém. Další otázka je jak je to s přepravou zvířat - mohu vzít káru a odvézt si je jenom tak nebo se to pořád hlásí veterináři?
Děkuji všem za radu a názor Vojtas
PS: Rozhodl jsem se pro zvířata s POP - raději budu mít méně kusů, ale záruku původu
Nenapsal jste jaká zvířata chcete koupit. Všeobecně ,prohlídněte si chovaná zvířata u chovatele.Krásný interiér chovatelského zařízení nutně neznamená kvalitní zvíře.Zvířata musí být v dobré kondici s upravenými paznehty.U koz bych se soustředila na ,nádoj,bílkovinu,tuky a plodnost rodičů.Lesklá srst je známkou dobrého zdraví. Roklanka