Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.6.2009 13:40
bobcz

XXX.XXX.229.250

jsem bezproblémový asi 4 letý kozel. Na lidi neútočím a spíš se jim vyhybám. Ve stádě si pořádek ale udělat umím. Páníček se mně chce zbavit protože si přived jiného krasavce a má strach, že by jsem se dopustil inscesu na mých dcerách. Teď když jsem si to tu pěkně zařídil, udělal mu kupu koziček a kozlíků se mě chce zbavit. Ještě, že je citlivka a nechce mě dát rovnou do klobás. Nechcete mě někdo ? můj mail: toyscz@seznam.cz

21.6.2009 20:07
klihostezka

XXX.XXX.98.180

bobcz napsal(a):
jsem bezproblémový asi 4 letý kozel. Na lidi neútočím a spíš se jim vyhybám. Ve stádě si pořádek ale udělat umím. Páníček se mně chce zbavit protože si přived jiného krasavce a má strach, že by jsem se dopustil inscesu na mých dcerách. Teď když jsem si to tu pěkně zařídil, udělal mu kupu koziček a kozlíků se mě chce zbavit. Ještě, že je citlivka a nechce mě dát rovnou do klobás. Nechcete mě někdo ? můj mail: toyscz@seznam.cz

ahoj Bobe, bohužel máme podobný problém viz foto
ale musím napsat, že máte zajímavé stránky, bavila jsem se hlavně u té stati o prokřížených trávožravých prasátkách, pěkné mičurinské nápady Kanadské prase jsem dosud neznala. Hodně zdaru v chovu i přemísťování krásného kozlíka!

7.8.2009 23:03
chypi

XXX.XXX.105.248

bobcz napsal(a):

zdravím, kozlíka sice bohužel nechci, nicméně se pokouším udat ovečku - 4 měsíce, asi 30kg, kříženka masných plemen (můžu i dohledat jakých:o), je to naše první, měla štěstí při porodu , že vypadla jako první, další dvě bohužel nepřežili, takže měla mlíčku pro tři sama pro sebe.. Blya bych ráda, kdyby si ji někdo vzal na chov, ale nabízím holt i na porážku.. :o(

7.8.2009 23:42
danurba

XXX.XXX.12.226

chypi napsal(a):
zdravím, kozlíka sice bohužel nechci, nicméně se pokouším udat ovečku - 4 měsíce, asi 30kg, kříženka masných plemen (můžu i dohledat jakých:o), je to naše první, měla štěstí při porodu , že vypadla jako první, další dvě bohužel nepřežili, takže měla mlíčku pro tři sama pro sebe.. Blya bych ráda, kdyby si ji někdo vzal na chov, ale nabízím holt i na porážku.. :o(

odkud jsi? A za kolik jí dáváš? Moc se mi líbí, chtěla bych jednu černou ovci. A kdyby tak měla v krvi aspoň kousek suffolka, bylo by to bezva

8.8.2009 18:36
pasacka

XXX.XXX.138.131

chypi napsal(a):

Ta je opravdu pěkná,taky mám podobnou-koupila sem ji na jaře,budu si ji nechávat.
Takovou pěknou ovečku jistě prodáte.

9.8.2009 12:16
chypi

XXX.XXX.105.248

danurba napsal(a):
odkud jsi? A za kolik jí dáváš? Moc se mi líbí, chtěla bych jednu černou ovci. A kdyby tak měla v krvi aspoň kousek suffolka, bylo by to bezva

Jsme z Chrástu u Plzně a představovala bych si za ni tak 1200,-
Kdyby ale šla na chov, určitě bych slevila..
Původ má trochu složitější - maminka je z 1/2 Romney a 1/4 Romanovka a 1/4 Suffolk; tatínek je Zwartbeles+něco..
Byla bych moc ráda kdyby si ji někdo nechal..

9.8.2009 20:34
danurba

XXX.XXX.12.226

chypi napsal(a):
Jsme z Chrástu u Plzně a představovala bych si za ni tak 1200,-
Kdyby ale šla na chov, určitě bych slevila..
Původ má trochu složitější - maminka je z 1/2 Romney a 1/4 Romanovka a 1/4 Suffolk; tatínek je Zwartbeles+něco..
Byla bych moc ráda kdyby si ji někdo nechal..

my jsme od Horaž´dovic, to je dost daleko, nevím, jak bych jí takovou dálku převážela. škoda, vypadá pěkně a ten podíl romanovky by dával naději na vyšší plodnost

9.8.2009 21:58
chypi

XXX.XXX.105.248

danurba napsal(a):
my jsme od Horaž´dovic, to je dost daleko, nevím, jak bych jí takovou dálku převážela. škoda, vypadá pěkně a ten podíl romanovky by dával naději na vyšší plodnost

To je škoda..
Plodnost má opravdu v rodu, její babička měla letos čtyřčata a sama je z trojčat od prvničky..
Achjo, tak musím shánět dál..

9.8.2009 22:38
danurba

XXX.XXX.12.226

chypi napsal(a):
To je škoda..
Plodnost má opravdu v rodu, její babička měla letos čtyřčata a sama je z trojčat od prvničky..
Achjo, tak musím shánět dál..

no nazdar, čtyřčata bych snad ani nechtěla

10.8.2009 20:58
lucis

XXX.XXX.159.148

bobcz napsal(a):

Já mám též problém prodat našeho malého kozlíka. Už mě skáče a dost zlobí i mamku se sestřičkou a o tom, že provokuje taťku, zavřeného v chlívku ani nemluvě.
Moc jej chci prodat na chov, tak zbývá jen doufat, že se najdou chovatelé, kteří uchrání naše miláčky před zabitím.
Přeji všem úspěšný chov.

russli

11.8.2009 12:41
russli

XXX.XXX.15.130

lucis napsal(a):
Já mám též problém prodat našeho malého kozlíka. Už mě skáče a dost zlobí i mamku se sestřičkou a o tom, že provokuje taťku, zavřeného v chlívku ani nemluvě.
Moc jej chci prodat na chov, tak zbývá jen doufat, že se najdou chovatelé, kteří uchrání naše miláčky před zabitím.
Přeji všem úspěšný chov.

Ja mam taky naprodej kamernskeho kozlika ma pul roku. A mam tež jeho mamku ktera ma ted dalši 3 tydeni kuzlatka. Kdybych ho prodal tak tak hned kupuji noveho panč mě chovny kozel chcipl. Jsem od Kralic nad Oslavou.

20.8.2009 07:24

lucis napsal(a):
Přeji všem úspěšný chov.

Nabízím krásného černo-bílého kamerunského kozlíka, zakrslé plemeno, stáří asi rok a půl. Spěchá, kdyby jste měl kdokoliv zájem (avšak pouze na chov), kdykoliv mě můžete kontaktovat. 608 73 65 73 nebo mejl bungu.bungu@seznam.cz.
Rozhodla jsem si ponechat mamku s dcerou, tudíž taťku si už ponechat nemůžu.
Moc spěchá. Heršpice u Slavkova u Brna, JMK.
Jinak všem přeji úspěšný chov

22.8.2009 15:15
hankakoska

XXX.XXX.6.98

lucis napsal(a):
Nabízím krásného černo-bílého kamerunského kozlíka, zakrslé plemeno, stáří asi rok a půl. Spěchá, kdyby jste měl kdokoliv zájem (avšak pouze na chov), kdykoliv mě můžete kontaktovat. 608 73 65 73 nebo mejl bungu.bungu@seznam.cz.
Rozhodla jsem si ponechat mamku s dcerou, tudíž taťku si už ponechat nemůžu.
Moc spěchá. Heršpice u Slavkova u Brna, JMK.
Jinak všem přeji úspěšný chov

Otec prodá za 500,- 3 letou romanovku. Má vadu, nevim, jestli je to problém do chovu,ale už když ji před rokem přivezl kulhala na jednu nohu.Jehňata si odchovala v pohodě,ale kulhá pořád vystrouhaná je, nevime kde je problém. nezapadla do stáda a pořád se drží opodál. takže ji prodá, třeba i na maso. Jsme z Moravy

Přidejte reakci

Přidat smajlík