lavacca
napsal(a):
a hodíte sem pár fotek z té výstavy? Zajímalo by mě zda to bylo udělané jako v roce 2005 v Praze.
nám se také líbilo počasí tam u brna narozdíl u nás - Moravskoslezko bylo pěkné a vydrželo celou dobu co jsme tam byli, bylo tam na co koukat jen oveček a koz tam bylo z mého pohledu hodně hodně málo, skotu tam bylo teda dost, o zvířata bylo pěkně postaráno byly včistém i sama zvířata byla čistá něco jsme nafotili zkusím něco hodit. Anička
agentka
napsal(a):
nám se také líbilo počasí tam u brna narozdíl u nás - Moravskoslezko bylo pěkné a vydrželo celou dobu co jsme tam byli, bylo tam na co koukat jen oveček a koz tam bylo z mého pohledu hodně hodně málo, skotu tam bylo teda dost, o zvířata bylo pěkně postaráno byly včistém i sama zvířata byla čistá něco jsme nafotili zkusím něco hodit. Anička
ukázka stříhaní oveček - mohli jste si i vyzkoušet
agentka
napsal(a):
býk který měl tunu sto - skoro jako sdodola nevěřila jsem vlastním očím
agentka
napsal(a):
býk který měl tunu sto - skoro jako sdodola nevěřila jsem vlastním očím
také krasavice
monika s
napsal(a):
fotky také nejsou moje, ale ano - jsou to Aberdeeni - a byli jak stodoly - zvlášť ten red...
Opravdu nejvíce se mi líbil pavilon F a i já přidám pár fotek....
vojtas
napsal(a):
Krásná jehňata plemene Clun Forest
vojtas
napsal(a):
šampionka
Šampion výstavy beran plemene Suffolk CPH 245, ER - začínám litovat, že jsem nakonec vycouval z dražby...
vojtas
napsal(a):
Šampion výstavy beran plemene Suffolk CPH 245, ER - začínám litovat, že jsem nakonec vycouval z dražby...
A dvě pěkné kozičky nakonec...
vojtas
napsal(a):
Tak ten kozel v prvním stání je nádherný kozlík linie Krasus od pan Vrby, ten stojící kozel je linie Zub - jinak náš Oskar Všetička, za ním jsou dvě stání s kozenkami a kozlíky - kozí farma ROZINKA . Jarmila
kozozrout
napsal(a):
Tak ten kozel v prvním stání je nádherný kozlík linie Krasus od pan Vrby, ten stojící kozel je linie Zub - jinak náš Oskar Všetička, za ním jsou dvě stání s kozenkami a kozlíky - kozí farma ROZINKA . Jarmila
A tady na té fotce je naše koza Matylda s malou Renatkou. Dovezla si pohár za vítěze mléčných plemen koz. Jarmila - kozí farma ROZINKA
kozozrout
napsal(a):
A tady na té fotce je naše koza Matylda s malou Renatkou. Dovezla si pohár za vítěze mléčných plemen koz. Jarmila - kozí farma ROZINKA
Je paní Jarmilko, tak to byl Váš kozlík, který si málem sežral ocenění? Na vlastní oči jsem viděl, jak se postavil na zadní, seškubnul tu oranžovou kytku a začal ji žrát...naštěstí 1návštěvnice mu ji ihned vyrvala a vrátila zpět na místo..
vojtas
napsal(a):
Ahoj,čoveče Vojtas ten beran je fakt suprovej..nevíš kolik za něj chtěl majitel?Též jsem v Brně byl a přihlásil jsem se do SCHOKu.Nebyl by někdo ochotný poslatř více fotek?Zajímají mě fotky ovcí a z ukazky stříže ovcí.No prostě vše ohledně ovcí,Díky moc.I já něco přidám jak bude vice času.Díky za vše a ty nebo Vy Vojto se ozvi (ozvěte) Díky moc.Mail: viktor.ille.jun@volny.cz
PS: nemůžu si pomoci,ale zamiloval jsem se! do jedne hezke slečny (byly 3 ale pssst! ),pomocnice a taky do oveček ROMNEY !!!!!!!!!!!!