Doufám, že ty moje potvůrky mají námětů ke hraní dost, určitě by se jim takové hřiště také líbilo. Jarmila - farma ROZINKA
kozozrout
napsal(a):
Doufám, že ty moje potvůrky mají námětů ke hraní dost, určitě by se jim takové hřiště také líbilo. Jarmila - farma ROZINKA
Hezké!!
Já mám taky jednu, i když ne kozí. Učila jsem se na dece na zkoušku z filozofie a když jsem se šla napít, bylo místo obsazené
lavacca
napsal(a):
Tak to je dobrý, jak se hříbátko sluní.
vtipnou fotku nemá, ale mám video. Doporučuji si počkat alespoň do 16. sekundy a nejlépe si ten kousek přehrát vícekrát za sebou.
Já osobně u toho dostávám záchvat smíchu.
zde video:
http://www.youtube.com/ watch?v=7UTQRlXsJuE (1 mezera)
kozozrout
napsal(a):
Ja som mojim holanďankám dal na hranie rebrík. Mali ho veľmi radi, ale kozlík ho stále demoloval.
kozozrout
napsal(a):
Potom som im urobil hojdačku, aj tá sa im páčila a aj tú kozlík zdemoloval.
kozozrout
napsal(a):
Nakoniec som im postavil takúto pyramídu, ktorá už kozlíkove útoky vydržala.
kozozrout
napsal(a):
úúúžasné ;-)
foto s těmi autíčky je z balkánu? nebo z české domoviny?
Miro začiatočnik bravo! Zdá sa nie je začiatočnik v stavbách všetkého druhu!!
zaciatocnik
napsal(a):
Nakoniec som im postavil takúto pyramídu, ktorá už kozlíkove útoky vydržala.
tak jsme se inspirovali pyramidou a vytvořili menší verzi našim ovečkám(podezřívám je dle všech kousků, co vyvádí, že jsou křížené s kozou).
tak tady fotečka - bohužel nemám jak na to Matylda lezla(jak zjištuji, nejlepší pózy předvádí naše zvířátka, když po ruce nemám foťák).