Co kozy, mají si kde hrát?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.7.2009 15:19
kozozrout

XXX.XXX.237.52

Doufám, že ty moje potvůrky mají námětů ke hraní dost, určitě by se jim takové hřiště také líbilo. Jarmila - farma ROZINKA

10.7.2009 19:40
androvamilada

XXX.XXX.6.15

kozozrout napsal(a):
Doufám, že ty moje potvůrky mají námětů ke hraní dost, určitě by se jim takové hřiště také líbilo. Jarmila - farma ROZINKA

Hezké!!
Já mám taky jednu, i když ne kozí. Učila jsem se na dece na zkoušku z filozofie a když jsem se šla napít, bylo místo obsazené

10.7.2009 20:05
lavacca

XXX.XXX.1.3

androvamilada napsal(a):
Hezké!!
Já mám taky jednu, i když ne kozí. Učila jsem se na dece na zkoušku z filozofie a když jsem se šla napít, bylo místo obsazené

Tak to je dobrý, jak se hříbátko sluní.

10.7.2009 22:19
lavacca

XXX.XXX.1.3

lavacca napsal(a):
Tak to je dobrý, jak se hříbátko sluní.

vtipnou fotku nemá, ale mám video. Doporučuji si počkat alespoň do 16. sekundy a nejlépe si ten kousek přehrát vícekrát za sebou. Já osobně u toho dostávám záchvat smíchu.

zde video:

http://www.youtube.com/ watch?v=7UTQRlXsJuE (1 mezera)

11.7.2009 08:03
zaciatocnik

XXX.XXX.79.69

kozozrout napsal(a):

Ja som mojim holanďankám dal na hranie rebrík. Mali ho veľmi radi, ale kozlík ho stále demoloval.

11.7.2009 08:09
zaciatocnik

XXX.XXX.79.69

kozozrout napsal(a):

Potom som im urobil hojdačku, aj tá sa im páčila a aj tú kozlík zdemoloval.

11.7.2009 08:24
zaciatocnik

XXX.XXX.79.69

kozozrout napsal(a):

Nakoniec som im postavil takúto pyramídu, ktorá už kozlíkove útoky vydržala.

12.7.2009 08:03
klihostezka

XXX.XXX.98.180

kozozrout napsal(a):

úúúžasné ;-)
foto s těmi autíčky je z balkánu? nebo z české domoviny?
Miro začiatočnik bravo! Zdá sa nie je začiatočnik v stavbách všetkého druhu!!

2.8.2009 10:49
lavacca

XXX.XXX.1.3

zaciatocnik napsal(a):
Nakoniec som im postavil takúto pyramídu, ktorá už kozlíkove útoky vydržala.

tak jsme se inspirovali pyramidou a vytvořili menší verzi našim ovečkám(podezřívám je dle všech kousků, co vyvádí, že jsou křížené s kozou).

tak tady fotečka - bohužel nemám jak na to Matylda lezla(jak zjištuji, nejlepší pózy předvádí naše zvířátka, když po ruce nemám foťák).

Přidejte reakci

Přidat smajlík