Výkup jatečních kozlat

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.9.2009 18:10
dajik

XXX.XXX.7.50

Dobrý den. Nevíte někdo o nějakém výkupu či jatkách, která vykupují jatečná kůzlata?
Děkuji za odpovědi.

26.9.2009 09:43
jirinajanickova

XXX.XXX.99.226

dajik napsal(a):
Dobrý den. Nevíte někdo o nějakém výkupu či jatkách, která vykupují jatečná kůzlata?
Děkuji za odpovědi.

S výkupem kůzlat je to více než tristní. Oficiálně se nejlépe udávají kůzlata před velikonocemi, požadovaná váha většinou kolem 15 kg. Mimo toto období se nejvíce zákazníků najde mezi Araby, Židy, případně Řeky. Jatky vám to nejspíš nevykoupí.

26.9.2009 11:35
uska

XXX.XXX.253.239

dajik napsal(a):
Děkuji za odpovědi.

a nebo nabídnout restauracím. K nám chodí několikrát do roka šéfové škemrat zda nemáme něco k prodeji. Potíž je v tom, že by chtěli kozlíka tak za 300,- Kč. Takže nemáme, raději naplníme mražák a podělíme známé.
Ludmila

26.9.2009 15:45
dajik

XXX.XXX.7.86

dajik napsal(a):
Děkuji za odpovědi.

Děkuji za odpovědi. Stejně nemám tolik koz abych mohla kozlata někam dodávat ve velkém, jen mě napadlo jestli něco takového existuje. Jinak s kozičkama většinou nemám problém prodat, no a s kozlíkama to také řešíme tím mrazákem

28.9.2009 08:26
brux

XXX.XXX.166.34

dajik napsal(a):
Děkuji za odpovědi. Stejně nemám tolik koz abych mohla kozlata někam dodávat ve velkém, jen mě napadlo jestli něco takového existuje. Jinak s kozičkama většinou nemám problém prodat, no a s kozlíkama to také řešíme tím mrazákem

U nás /Ralsko u Mimoně/ žije poměrně početná komunita Čečenců, s odbytem by nebyl problém. Chce to ale umět s nimi smlouvat a vyjednávat. Berou to jako hru a spokojenost je na obou stranách.

17.10.2009 18:06
farmakozinka

XXX.XXX.108.249

brux napsal(a):
U nás /Ralsko u Mimoně/ žije poměrně početná komunita Čečenců, s odbytem by nebyl problém. Chce to ale umět s nimi smlouvat a vyjednávat. Berou to jako hru a spokojenost je na obou stranách.

Mě by zajímala i orientační cena kůzlat. Počítala bych kolem 150,-Kč v mase, ale někde jsem viděla prodávat za mnohem méně, což mi přišlo až směšné. Jaké máte zkušenosti vy? Díky Petra

Přidejte reakci

Přidat smajlík