hankakoska
napsal(a):
Chtěla jsem se zeptat nějakého chovatele lam.... za kolik dobytčích jednotek se počítá jedna lama.chováme ovce, na které máme dotace, chceme k nim teď pořídit ještě lamy, tak by mě zajímalo, jestli se na ně dá brát dotace jako na ovci. Moc děkuji za odpověď =)
Lamy sice chovám, ale dotace na ně neberu. Myslím, že bude problém v tom, že lamy nejsou klasická hospodářská zvířata
jirkas
napsal(a):
Lamy sice chovám, ale dotace na ně neberu. Myslím, že bude problém v tom, že lamy nejsou klasická hospodářská zvířata
Tak, tak, ani lama krotká a ani alpaka nejsou hospodářská zvířata, tudíž nejsou penízky .... !
lamaalpaca
napsal(a):
Tak, tak, ani lama krotká a ani alpaka nejsou hospodářská zvířata, tudíž nejsou penízky .... !
No, když už se tady po dlouhé době zase objevily lamy, tak se musím pochlubit dnešním přírustkem.
více na www.lamafarma.cz
jirkas
napsal(a):
No, když už se tady po dlouhé době zase objevily lamy, tak se musím pochlubit dnešním přírustkem.
více na www.lamafarma.cz
Blahopřeji k přírůstku. My jsme letos měli jen tu jednu samičku, snad příští rok už budou lamátka dvě. Ale vidím, že to je také takový E.T.mimozemšťan. Pavlína
knavova
napsal(a):
Blahopřeji k přírůstku. My jsme letos měli jen tu jednu samičku, snad příští rok už budou lamátka dvě. Ale vidím, že to je také takový E.T.mimozemšťan. Pavlína
Děkujeme, za blahopřání. Ještě čekáme co vypadne z Lissy, tak je také jako koule? Jinak, když vypadla, tak vypadala spíše jako malý vetřelec
. Dnes už je to krásný heboučký E.T.
knavova
napsal(a):
Své tvrzení podpořím fotečkou
jirkas
napsal(a):
Své tvrzení podpořím fotečkou
Marná sláva, to vypadá dobře, tak do toho jdeme taky. A ve dvou se to přece jenom "lépe táhne"
lamaalpaca
napsal(a):
Marná sláva, to vypadá dobře, tak do toho jdeme taky. A ve dvou se to přece jenom "lépe táhne"
Ahoj . Krásná fotka . Chci se zeptat .Chtěla bych začít s chovem lam .Mám ovce. Slyšela jsem , že nemůžou být s ovcemi . Jsem ůplný začátečník . moc se mi chov líbí. nebo mi poraďte je nějaký klub ?
blondy1
napsal(a):
Ahoj . Krásná fotka . Chci se zeptat .Chtěla bych začít s chovem lam .Mám ovce. Slyšela jsem , že nemůžou být s ovcemi . Jsem ůplný začátečník . moc se mi chov líbí. nebo mi poraďte je nějaký klub ?
Naopak, lamy se s ovcemi chovají, jako ochrana čerstvě narozených jehňat před predátory. Více info o lamách na www.lamafarma.cz