Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.10.2009 17:37
hankakoska

XXX.XXX.6.98

Chtěla jsem se zeptat nějakého chovatele lam.... za kolik dobytčích jednotek se počítá jedna lama.chováme ovce, na které máme dotace, chceme k nim teď pořídit ještě lamy, tak by mě zajímalo, jestli se na ně dá brát dotace jako na ovci. Moc děkuji za odpověď =)

6.10.2009 19:26
jirkas

XXX.XXX.118.55

hankakoska napsal(a):
Chtěla jsem se zeptat nějakého chovatele lam.... za kolik dobytčích jednotek se počítá jedna lama.chováme ovce, na které máme dotace, chceme k nim teď pořídit ještě lamy, tak by mě zajímalo, jestli se na ně dá brát dotace jako na ovci. Moc děkuji za odpověď =)

Lamy sice chovám, ale dotace na ně neberu. Myslím, že bude problém v tom, že lamy nejsou klasická hospodářská zvířata

6.10.2009 20:41
lamaalpaca

XXX.XXX.6.16

jirkas napsal(a):
Lamy sice chovám, ale dotace na ně neberu. Myslím, že bude problém v tom, že lamy nejsou klasická hospodářská zvířata

Tak, tak, ani lama krotká a ani alpaka nejsou hospodářská zvířata, tudíž nejsou penízky .... !

6.10.2009 22:51
jirkas

XXX.XXX.118.55

lamaalpaca napsal(a):
Tak, tak, ani lama krotká a ani alpaka nejsou hospodářská zvířata, tudíž nejsou penízky .... !

No, když už se tady po dlouhé době zase objevily lamy, tak se musím pochlubit dnešním přírustkem.
více na www.lamafarma.cz

7.10.2009 09:14
knavova

XXX.XXX.128.254

jirkas napsal(a):
No, když už se tady po dlouhé době zase objevily lamy, tak se musím pochlubit dnešním přírustkem.
více na www.lamafarma.cz

Blahopřeji k přírůstku. My jsme letos měli jen tu jednu samičku, snad příští rok už budou lamátka dvě. Ale vidím, že to je také takový E.T.mimozemšťan. Pavlína

7.10.2009 19:36
jirkas

XXX.XXX.118.55

knavova napsal(a):
Blahopřeji k přírůstku. My jsme letos měli jen tu jednu samičku, snad příští rok už budou lamátka dvě. Ale vidím, že to je také takový E.T.mimozemšťan. Pavlína

Děkujeme, za blahopřání. Ještě čekáme co vypadne z Lissy, tak je také jako koule? Jinak, když vypadla, tak vypadala spíše jako malý vetřelec. Dnes už je to krásný heboučký E.T.

8.10.2009 05:18
jirkas

XXX.XXX.118.55

knavova napsal(a):

Své tvrzení podpořím fotečkou

8.10.2009 20:52
lamaalpaca

XXX.XXX.7.86

jirkas napsal(a):
Své tvrzení podpořím fotečkou

Marná sláva, to vypadá dobře, tak do toho jdeme taky. A ve dvou se to přece jenom "lépe táhne"

14.10.2009 16:12
blondy1

XXX.XXX.3.172

lamaalpaca napsal(a):
Marná sláva, to vypadá dobře, tak do toho jdeme taky. A ve dvou se to přece jenom "lépe táhne"

Ahoj . Krásná fotka . Chci se zeptat .Chtěla bych začít s chovem lam .Mám ovce. Slyšela jsem , že nemůžou být s ovcemi . Jsem ůplný začátečník . moc se mi chov líbí. nebo mi poraďte je nějaký klub ?

14.10.2009 17:10
jirkas

XXX.XXX.118.55

blondy1 napsal(a):
Ahoj . Krásná fotka . Chci se zeptat .Chtěla bych začít s chovem lam .Mám ovce. Slyšela jsem , že nemůžou být s ovcemi . Jsem ůplný začátečník . moc se mi chov líbí. nebo mi poraďte je nějaký klub ?

Naopak, lamy se s ovcemi chovají, jako ochrana čerstvě narozených jehňat před predátory. Více info o lamách na www.lamafarma.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík