macikh
napsal(a):
Dobrý den, jak se dostáváte do diskuze na stránkách SCHOK? Prý se nechá zaregistrovat, ale nenašla jsem kde by to v levém sloupci mělo být...pouze kolonku už pro přihlášení.. Tak nevím jestli si nemám pořídit brýle
Nové diskuzní fórum ještě zatím není spuštěno. Možná to bude ten důvod
farmakozinka
napsal(a):
Nalevo je jen registrace a přihlášení pro členy SCHOKu, diskuzní forum zatím ještě není v provozu. PetraP
Aha já myslela že zde i na disk.fórum bude třeba registrace a jako nečlen jsem se lekla že je nám odepřena, ale stejně nechápu jak je možné se přihlásit, když se nelze registrovat (aspoň mě to prostě nejde
.
A podle novinek cituji:"I nečlenové SCHOK mohou využívat přístupu na diskuzní fórum, zasílání novinek, kontaktních formulářů na členy SCHOK.
Registrujte se následně:
- přihlašovací jméno je Váš platný e-mail
- heslo můžete použít jakékoliv, max. pětimístné"
Jinak se mi nový web líbí, dobrá práce!
macikh
napsal(a):
Aha já myslela že zde i na disk.fórum bude třeba registrace a jako nečlen jsem se lekla že je nám odepřena, ale stejně nechápu jak je možné se přihlásit, když se nelze registrovat (aspoň mě to prostě nejde
.
A podle novinek cituji:"I nečlenové SCHOK mohou využívat přístupu na diskuzní fórum, zasílání novinek, kontaktních formulářů na členy SCHOK.
Registrujte se následně:
- přihlašovací jméno je Váš platný e-mail
- heslo můžete použít jakékoliv, max. pětimístné"
Jinak se mi nový web líbí, dobrá práce!
Tak to nemůžu posoudit, já jsem člen a mně to šlo hladce. Až bude diskuzní forum v provozu, určitě se to objeví na hlavní straně. PetraP