Uživatel s deaktivovaným účtem

farmakozinka
napsal(a):
To asi nebyla chudinka dlouho dojená
To si tedy nemyslím,bude to údernice a postoj kozy,kde je vemeno vzadu.
roklanka
napsal(a):
To si tedy nemyslím,bude to údernice a postoj kozy,kde je vemeno vzadu.
kozy jsou dojené dvakrát denně
roklanka
napsal(a):
kozy jsou dojené dvakrát denně
myslím kdyby měla koza nohu vzadu nevypadá to až tak šíleně - přidám taky jednu
agentka
napsal(a):
myslím kdyby měla koza nohu vzadu nevypadá to až tak šíleně - přidám taky jednu
agentka
napsal(a):
Koza prostě jen blbě stojí. Já přidám svoji Marcelku - teda na mojí fotce nic zvláštního vidět není, ale v reálu Marcelka dovede taky tak chodit a nechávat vemeno za sebou . K dojení to mají moje holky malinko složitější - je to chodbička, zatáčka doleva, dva schůdky, zatáčka doleva, tři schůdky, zatáčka doprava a hurá, jsme v dojírně ! - tak tady na tom tobogánu Marcelka chodí jen po předních, zadníma poskakuje snožmo a to vemeno fakt courá za ní - nevím vždycky, jestli se mám smát, nebo jestli ji mám litovat. Po rovině většinou chodí bez obtíží, jen když potřebuje přidat do cvalu, jí to vemeno prostě zavazí
jirinajanickova
napsal(a):
Koza prostě jen blbě stojí. Já přidám svoji Marcelku - teda na mojí fotce nic zvláštního vidět není, ale v reálu Marcelka dovede taky tak chodit a nechávat vemeno za sebou . K dojení to mají moje holky malinko složitější - je to chodbička, zatáčka doleva, dva schůdky, zatáčka doleva, tři schůdky, zatáčka doprava a hurá, jsme v dojírně ! - tak tady na tom tobogánu Marcelka chodí jen po předních, zadníma poskakuje snožmo a to vemeno fakt courá za ní - nevím vždycky, jestli se mám smát, nebo jestli ji mám litovat. Po rovině většinou chodí bez obtíží, jen když potřebuje přidat do cvalu, jí to vemeno prostě zavazí
Jiřinko, tak tohle znám. Moje Rozinka když se rozběhne, tak to vemeno za ní klimbá. Napsala jsem ti mejlík.
farmakozinka
napsal(a):
Tak jo, s tím souhlasím, bude to údernice
Tak též posílám foto-prvnička Pepina.Dnes už ale bydlí na farmě hvozd a má se dobře.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Tak mi dnes přišla fotka, nedá mi to abych vám ji neukázala.
Jeste jedno foto oné kozy - jmenuje se PAmela - a je to prvnička:-)