Ahoj všem, hodím sem pár fotek z kurzu, každý se jistě najde:-)
Kurz byl velmi poučný, hlavně co se týče pasterace, výpočtu dávky syřidla a syřitelnosti mléka a také způsobů sýření. Nejen, že jsme se dozvěděli, jak dlouho, při jaké teplotě, ale hlavně co se během těchto procesů děje. Mně teda osobně nestačí, že je někde napsáno, dělejte to tak a tak, protože tak to dělá každý. Ale potřebuju vědět, proč to tak a tak mám dělat. Jinak si řeknu litr sem litr tam, vrazím tam kus syřidla a něco z toho vznikne. A určitě nejsem sama.
Kurz byl opravdu skvělý a zvláště jeho zahájení, které začalo představením knihy Ing. Keresteše Biotechnoógie, výživa a zdravie a pokračovalo ochutnávkou sýrů a sýrových výrobků s decentním popíjením vína. Dále viz. foto
farmakozinka
napsal(a):
Ahoj všem, hodím sem pár fotek z kurzu, každý se jistě najde:-)
Kurz byl velmi poučný, hlavně co se týče pasterace, výpočtu dávky syřidla a syřitelnosti mléka a také způsobů sýření. Nejen, že jsme se dozvěděli, jak dlouho, při jaké teplotě, ale hlavně co se během těchto procesů děje. Mně teda osobně nestačí, že je někde napsáno, dělejte to tak a tak, protože tak to dělá každý. Ale potřebuju vědět, proč to tak a tak mám dělat. Jinak si řeknu litr sem litr tam, vrazím tam kus syřidla a něco z toho vznikne. A určitě nejsem sama.
Kurz byl opravdu skvělý a zvláště jeho zahájení, které začalo představením knihy Ing. Keresteše Biotechnoógie, výživa a zdravie a pokračovalo ochutnávkou sýrů a sýrových výrobků s decentním popíjením vína. Dále viz. foto
foto
farmakozinka
napsal(a):
Ahoj všem, hodím sem pár fotek z kurzu, každý se jistě najde:-)
Kurz byl velmi poučný, hlavně co se týče pasterace, výpočtu dávky syřidla a syřitelnosti mléka a také způsobů sýření. Nejen, že jsme se dozvěděli, jak dlouho, při jaké teplotě, ale hlavně co se během těchto procesů děje. Mně teda osobně nestačí, že je někde napsáno, dělejte to tak a tak, protože tak to dělá každý. Ale potřebuju vědět, proč to tak a tak mám dělat. Jinak si řeknu litr sem litr tam, vrazím tam kus syřidla a něco z toho vznikne. A určitě nejsem sama.
Kurz byl opravdu skvělý a zvláště jeho zahájení, které začalo představením knihy Ing. Keresteše Biotechnoógie, výživa a zdravie a pokračovalo ochutnávkou sýrů a sýrových výrobků s decentním popíjením vína. Dále viz. foto
V zajetí kozařských kapacit
farmakozinka
napsal(a):
Ahoj všem, hodím sem pár fotek z kurzu, každý se jistě najde:-)
Kurz byl velmi poučný, hlavně co se týče pasterace, výpočtu dávky syřidla a syřitelnosti mléka a také způsobů sýření. Nejen, že jsme se dozvěděli, jak dlouho, při jaké teplotě, ale hlavně co se během těchto procesů děje. Mně teda osobně nestačí, že je někde napsáno, dělejte to tak a tak, protože tak to dělá každý. Ale potřebuju vědět, proč to tak a tak mám dělat. Jinak si řeknu litr sem litr tam, vrazím tam kus syřidla a něco z toho vznikne. A určitě nejsem sama.
Kurz byl opravdu skvělý a zvláště jeho zahájení, které začalo představením knihy Ing. Keresteše Biotechnoógie, výživa a zdravie a pokračovalo ochutnávkou sýrů a sýrových výrobků s decentním popíjením vína. Dále viz. foto
Zkouška syřitelnosti
farmakozinka
napsal(a):
Ahoj všem, hodím sem pár fotek z kurzu, každý se jistě najde:-)
Kurz byl velmi poučný, hlavně co se týče pasterace, výpočtu dávky syřidla a syřitelnosti mléka a také způsobů sýření. Nejen, že jsme se dozvěděli, jak dlouho, při jaké teplotě, ale hlavně co se během těchto procesů děje. Mně teda osobně nestačí, že je někde napsáno, dělejte to tak a tak, protože tak to dělá každý. Ale potřebuju vědět, proč to tak a tak mám dělat. Jinak si řeknu litr sem litr tam, vrazím tam kus syřidla a něco z toho vznikne. A určitě nejsem sama.
Kurz byl opravdu skvělý a zvláště jeho zahájení, které začalo představením knihy Ing. Keresteše Biotechnoógie, výživa a zdravie a pokračovalo ochutnávkou sýrů a sýrových výrobků s decentním popíjením vína. Dále viz. foto
Něco k snědku
farmakozinka
napsal(a):
Ahoj všem, hodím sem pár fotek z kurzu, každý se jistě najde:-)
Kurz byl velmi poučný, hlavně co se týče pasterace, výpočtu dávky syřidla a syřitelnosti mléka a také způsobů sýření. Nejen, že jsme se dozvěděli, jak dlouho, při jaké teplotě, ale hlavně co se během těchto procesů děje. Mně teda osobně nestačí, že je někde napsáno, dělejte to tak a tak, protože tak to dělá každý. Ale potřebuju vědět, proč to tak a tak mám dělat. Jinak si řeknu litr sem litr tam, vrazím tam kus syřidla a něco z toho vznikne. A určitě nejsem sama.
Kurz byl opravdu skvělý a zvláště jeho zahájení, které začalo představením knihy Ing. Keresteše Biotechnoógie, výživa a zdravie a pokračovalo ochutnávkou sýrů a sýrových výrobků s decentním popíjením vína. Dále viz. foto
Více foto na www.kozinka.com