Rozhodla jsem se založit další větev. Je to super nápad, ale už je to hodně dlouhé než se člověk dolistuje na konec. Určtitě bude fajn v tom pokračovat.
hamarbox
napsal(a):
Rozhodla jsem se založit další větev. Je to super nápad, ale už je to hodně dlouhé než se člověk dolistuje na konec. Určtitě bude fajn v tom pokračovat.
moje stázička
hamarbox
napsal(a):
Tak mě ještě napadlo říct původnímu zadavateli této rubriky. Nezlobte se, že jsem to po vás jakoby zopakovala. To nebyl pokus o pirátské kopírování, ale pouze o pokračování.
Naše koza Róza
hamarbox
napsal(a):
Tak to je naše Agáta, netváří se takhle pořád, jen měla v tlamě nacpanou půlku ukradenýho rohlíku.
kikipet
napsal(a):
Tak to je naše Agáta, netváří se takhle pořád, jen měla v tlamě nacpanou půlku ukradenýho rohlíku.
Tady ho zpracovává.
hamarbox
napsal(a):
Náš Emilko
hamarbox
napsal(a):
Susedka
hamarbox
napsal(a):
Tak tohle je náš Kubíček s "cigaretou", ale je to nejspíš jen stéblo slámy a trocha páry z dechu. U nás široko daleko žádní kuřáci nejsou. Kdybych chtěla, tak se mi to naaranžovat nepovede.
hamarbox
napsal(a):
Ahojky, takhle se šklebí náš 100%AN kozel
corty
napsal(a):
Ahojky, takhle se šklebí náš 100%AN kozel
Ty vaše tetky jsou nějáký smutný, takhle se na svět dívá francouzská alpínská koza z Tessinu.
cerv
napsal(a):
Ty vaše tetky jsou nějáký smutný, takhle se na svět dívá francouzská alpínská koza z Tessinu.
A takhle kámoška
lentilka67
napsal(a):
Dobrý večer,
mohl byste mi prozradit, kde jste sehnal tak krásný zvonec? Ráda bych ho koupila pro mýho berana. Díky Lenka T.
taky jeden máme
Uživatel s deaktivovaným účtem

to mám ale krásné zoubky, že? Ovečka by měla být již na konci březosti a začíná beránkovi vonět...

To není lama, to je kocour Gafield !
napsal(a):
To není lama, to je kocour Gafield !
Cože, srovnávat nás s nějakou kočkou ....... No toto ....