Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.2.2010 12:32
macikh

XXX.XXX.171.35

Zahajuji další sloupec pro naše mateřské školky Naše další miminko-beránek,měl ještě brášku, bohužel ovce ho nejspíš zalehla, tak zůstal drobeček sám. Budeme ho nabízet k prodeji, až povyroste...

12.2.2010 12:37
macikh

XXX.XXX.171.35

macikh napsal(a):
Zahajuji další sloupec pro naše mateřské školky Naše další miminko-beránek,měl ještě brášku, bohužel ovce ho nejspíš zalehla, tak zůstal drobeček sám. Budeme ho nabízet k prodeji, až povyroste...

A ještě s maminou..

12.2.2010 16:12
pasacka

XXX.XXX.138.131

macikh napsal(a):
A ještě s maminou..

Tak posílám to naše mrně......je to jehnička

12.2.2010 16:13
pasacka

XXX.XXX.138.131

pasacka napsal(a):
Tak posílám to naše mrně......je to jehnička

*

12.2.2010 16:14
pasacka

XXX.XXX.138.131

12.2.2010 16:16
pasacka

XXX.XXX.138.131

pasacka napsal(a):
*

....a ještě tatík,pravda malá je rodičům jaksi nepodobná,jako by ji chuděru někde adoptovali....

12.2.2010 17:11
hankakoska

XXX.XXX.47.129

pasacka napsal(a):
....a ještě tatík,pravda malá je rodičům jaksi nepodobná,jako by ji chuděru někde adoptovali....

ale je krásná, takovej dalmatinek

12.2.2010 17:46
pasacka

XXX.XXX.138.131

hankakoska napsal(a):
ale je krásná, takovej dalmatinek

Škoda,že si ji nemůžem nechat,ale mám málo místa a taky bych musela dát pryč berana-a to nechci,při 3 kusech nemohu měnit každý rok.Navíc je to dobrák,kterého by pohledal,to už bych nemusela sehnat.

12.2.2010 18:07
agentka

XXX.XXX.152.142

pasacka napsal(a):
Škoda,že si ji nemůžem nechat,ale mám málo místa a taky bych musela dát pryč berana-a to nechci,při 3 kusech nemohu měnit každý rok.Navíc je to dobrák,kterého by pohledal,to už bych nemusela sehnat.

dnes mám také další příruste - dva zwerblíci samozřejmě kluci

12.2.2010 18:16
pasacka

XXX.XXX.138.131

agentka napsal(a):
dnes mám také další příruste - dva zwerblíci samozřejmě kluci

Krásní bobánci,my bysme časem taky rádi Zwartbles,to je přání mého muže.Ale mám tu malinkou kříženku Qessant x Romanovka,tak sme chtěli lehčího berana.I tak nevím jak to dopadne-beran je vysoký a jehnice malá,pozorovala sem je při tom-beran na ni naskočil-a přeskočil.Tak nevím-navíc je sama vlna,jestli se to podařilo,těžko říct.V dubnu uvidíme.

12.2.2010 18:48
farmakozinka

XXX.XXX.108.249

pasacka napsal(a):
Krásní bobánci,my bysme časem taky rádi Zwartbles,to je přání mého muže.Ale mám tu malinkou kříženku Qessant x Romanovka,tak sme chtěli lehčího berana.I tak nevím jak to dopadne-beran je vysoký a jehnice malá,pozorovala sem je při tom-beran na ni naskočil-a přeskočil.Tak nevím-navíc je sama vlna,jestli se to podařilo,těžko říct.V dubnu uvidíme.

Pěkně se ta naše drobotina rozmnožuje :-)

13.2.2010 15:21
danurba

XXX.XXX.12.226

farmakozinka napsal(a):
Pěkně se ta naše drobotina rozmnožuje :-)

Tak se dneska naší prvničce Amálce narodila krááásná holčička, ale protože letos u nás nejde nic normálně, tak je tu další komplikace: Amálka se na dcerušku tváří jako by to byl nějaký extrémně hnusný pavouk. Horko těžko jsme jí násilím donutili malou nakojit, aby dostala aspoň mlezivo. Amálka je v boxu s Kordulkou, která má dva dny staré kozlíky, Kordulka sice malinkou přijala, ale má málo mlíka i pro ty svý dva kluky. Takže tu mám dvě kozy, jedna má mlíka spoustu, ale nechce kojit, druhá by kojila a nemá mlíko . K tomu tři mimina. Takže začnu dojit Amálku a kůzlata přikrmovat. Ach jo.

13.2.2010 17:03
dk

XXX.XXX.18.230

macikh napsal(a):

jeden přírůstek z Krasolesí.

13.2.2010 21:30
mylys

XXX.XXX.112.250

macikh napsal(a):

Tak tady je náš první letošní přírustek

15.2.2010 21:03
farmakliny

XXX.XXX.143.135

macikh napsal(a):

Ahoj,
před 3 týdny jsme to zachraňovali a dnes se vozí na Beranovi. Seznam te se-Zorka a Péťa

19.2.2010 08:01
dajik

XXX.XXX.6.101

macikh napsal(a):

Také přidávám náš letošní první přírůstek. Kozička Adélka.
Fota rodičů jsou na www.plevnovskydvur.wbs.cz

19.2.2010 18:38
agentka

XXX.XXX.152.142

dajik napsal(a):

dneska další zwerblíci a opět kluci - už jich máme celkem 6 beránků

21.2.2010 08:20
stroup

XXX.XXX.139.117

agentka napsal(a):
dneska další zwerblíci a opět kluci - už jich máme celkem 6 beránků

a konečně už máme něco i my... zatím dva beránci od jedné, a ještě čekáme co vyleze z druhé..

21.2.2010 08:23
stroup

XXX.XXX.139.117

stroup napsal(a):
a konečně už máme něco i my... zatím dva beránci od jedné, a ještě čekáme co vyleze z druhé..

a druhý..

21.2.2010 22:20
kozozrout

XXX.XXX.152.44

stroup napsal(a):
a druhý..

Sněhu je pořád dost, ale sluníčko svítí, ptáčci zpívají, kůzlata vesele skotačí, maminy kozeny ostražitě hlídají a já se kochám. Jarmila - kozí farma ROZINKA

21.2.2010 22:40
anobbona

XXX.XXX.55.50

kozozrout napsal(a):
Sněhu je pořád dost, ale sluníčko svítí, ptáčci zpívají, kůzlata vesele skotačí, maminy kozeny ostražitě hlídají a já se kochám. Jarmila - kozí farma ROZINKA

Tak já jen hodím jednoho " kuchyňského" beránka. Po porodu byl špatný na nožičky, pak se zdálo, že to bude dobré, ale opět musel zpět do kuchyně a na kravské mlíčko.
Teď už snad bude v pořádku.
Jinak ostatní jehňata už vesele poskakují po blátě

21.2.2010 23:16
tomasnix

XXX.XXX.165.57

dajik napsal(a):

Adelka je nedherna.Podobne kuzle tu prezentovala Jirinka.Koukam na vase stranky.Mate opravdu krasna zvirata.Gratuluju.Tomas

21.2.2010 23:30
tomasnix

XXX.XXX.165.57

kozozrout napsal(a):

Moc krasna fotkaJe z ni i patrne,jak matky kozeny hlidajiTake mate moc pekna zvirata,Jarmilko...Snih pomalu taje i u nas,ptacci zatim moc nezpivaji,ale slunicko se dnes take hodne snazilo,tak snad se dockame jara a prvni travy ...a taky dalsi prace Kazdy unorovy den doslova nenavidim,ikdyz vim,ze to tak byt musi#10uz aby byl alespon dubenTomas

22.2.2010 21:19
danurba

XXX.XXX.12.226

tomasnix napsal(a):
Adelka je nedherna.Podobne kuzle tu prezentovala Jirinka.Koukam na vase stranky.Mate opravdu krasna zvirata.Gratuluju.Tomas

tak tohle jsme tu ještě neměli...tři kluci a jedna holčička, ani nevím, jestli z toho mám radost. chudák Princezna se v nich nějak nemůže vyznat, do tolika ani neumí počítat. Naštěstí se nám dneska narodilo taky jedno kůzle, takže bude mlíko na přikrmování

22.2.2010 21:20
danurba

XXX.XXX.12.226

danurba napsal(a):
tak tohle jsme tu ještě neměli...tři kluci a jedna holčička, ani nevím, jestli z toho mám radost. chudák Princezna se v nich nějak nemůže vyznat, do tolika ani neumí počítat. Naštěstí se nám dneska narodilo taky jedno kůzle, takže bude mlíko na přikrmování

a Líza s malou Stázkou

22.2.2010 22:45
tomasnix

XXX.XXX.165.57

anobbona napsal(a):
Tak já jen hodím jednoho " kuchyňského" beránka. Po porodu byl špatný na nožičky, pak se zdálo, že to bude dobré, ale opět musel zpět do kuchyně a na kravské mlíčko.
Teď už snad bude v pořádku.
Jinak ostatní jehňata už vesele poskakují po blátě

...z kuchyne se mu nejspis chtit nebudeje krasny

22.2.2010 22:49
tomasnix

XXX.XXX.165.57

danurba napsal(a):

Dano,jsou nadherni.Gratuluju a jsem rad,ze je alespon jedna holcicka.T.

23.2.2010 22:33
danurba

XXX.XXX.12.226

danurba napsal(a):

tak už jsme začali přikrmovat, zdáli se mi hubení a na flašku se vrhli jako o život. Naštěstí nám zároveń s p¨Princeznou rodila i koza Líza, dobrá dojnice a má jedináčka, takže máme mlíka pro Loupežníky dost. Akorát ten bílej moc nechce, nevím, jestli proto, že nemá hlad, nebo je prostě tak tvrdohlavej. Ale párkrát už si taky cucnul Uvidíme ráno.

24.2.2010 18:03
agentka

XXX.XXX.152.142

danurba napsal(a):
tak už jsme začali přikrmovat, zdáli se mi hubení a na flašku se vrhli jako o život. Naštěstí nám zároveń s p¨Princeznou rodila i koza Líza, dobrá dojnice a má jedináčka, takže máme mlíka pro Loupežníky dost. Akorát ten bílej moc nechce, nevím, jestli proto, že nemá hlad, nebo je prostě tak tvrdohlavej. Ale párkrát už si taky cucnul Uvidíme ráno.

Zdravím dnes mi přibyl přírustek - porod nám dal pěkně zabrat a není divu beránek má neuvěřitelných 7kg, je těžší než moje 14 denní jehňata na fotce to tak asi nejde vidět ale já nevěřila vlasním očím co jsem to z ovce vytáhla

25.2.2010 08:13
dajik

XXX.XXX.7.16

tomasnix napsal(a):

Moc děkuji. To víte, snažíme se dát zvířatům vše nejlepší Doufám, že se nám to daří.

26.2.2010 17:24
agentka

XXX.XXX.152.142

dajik napsal(a):
Moc děkuji. To víte, snažíme se dát zvířatům vše nejlepší Doufám, že se nám to daří.

dnes mě potěšila kozenka - dvě kozičky

26.2.2010 20:57
danurba

XXX.XXX.12.226

danurba napsal(a):

po třech dnech nám ze čtyřčat zůstali naživu dvě, ale vypadají nadějně, pěkně pijí a přibírají. Je to smutné, ale na druhou stranu budeme mít méně starostí. Vzhledem k tomu, že chodím do práce, je kojení dvou jehňat dost náročné. Jsem ráda aspoň za ty dva, co zůstali. Jsou to ti strakatí, ovečka a beránek.

28.2.2010 17:07
terezy

XXX.XXX.60.101

agentka napsal(a):
dnes mě potěšila kozenka - dvě kozičky

holčička.....

28.2.2010 17:22
terezy

XXX.XXX.60.101

terezy napsal(a):
holčička.....

28.2.2010 23:37
vuznice

XXX.XXX.45.149

terezy napsal(a):

Podařilo se mi vyfotit jenom část tlupy, nejsem schopna je dát do kupy, je jich 19

28.2.2010 23:39
vuznice

XXX.XXX.45.149

vuznice napsal(a):
Podařilo se mi vyfotit jenom část tlupy, nejsem schopna je dát do kupy, je jich 19

další parta

28.2.2010 23:41
vuznice

XXX.XXX.45.149

vuznice napsal(a):
další parta

tady je kříženka sufoolka a jacoba

28.2.2010 23:50
vuznice

XXX.XXX.45.149

vuznice napsal(a):
tady je kříženka sufoolka a jacoba

je to sice špatně vidět, ale symbioza krávy a jehňat je suprová

28.2.2010 23:56
vuznice

XXX.XXX.45.149

vuznice napsal(a):
je to sice špatně vidět, ale symbioza krávy a jehňat je suprová

beránek co je za kříženkou je o měsíc starší, ona je výjimečně veliká, když se narodila měla 7,5 kg

2.3.2010 10:00
agentka

XXX.XXX.152.142

vuznice napsal(a):
beránek co je za kříženkou je o měsíc starší, ona je výjimečně veliká, když se narodila měla 7,5 kg

musím se zase podělit svámi o radost včera ovce trojčata dva beránci a jedna jehnička

2.3.2010 10:03
agentka

XXX.XXX.152.142

agentka napsal(a):
musím se zase podělit svámi o radost včera ovce trojčata dva beránci a jedna jehnička

a dnes konečně vytoužené dvě vytoužené jehničky - stav je u nás 9 beránku a tři jehničky a tyto jsou vyjímečné nevím zda to půjde vidět ale po matce která má zvonečky(cinkrlátka pod krkem) je obě dvě podědily

2.3.2010 10:04
agentka

XXX.XXX.152.142

agentka napsal(a):
a dnes konečně vytoužené dvě vytoužené jehničky - stav je u nás 9 beránku a tři jehničky a tyto jsou vyjímečné nevím zda to půjde vidět ale po matce která má zvonečky(cinkrlátka pod krkem) je obě dvě podědily

detail zvonečků(cinkrlátek)opravdu tam jsou v tom chlupatém pod krku - u ovcí to je opravdu výjimka a u zwerblíku teda úplně

2.3.2010 18:39
egi

XXX.XXX.73.58

agentka napsal(a):
detail zvonečků(cinkrlátek)opravdu tam jsou v tom chlupatém pod krku - u ovcí to je opravdu výjimka a u zwerblíku teda úplně

Konecne sa aj nam narodila prva kozicka Aranka(tricolor), mamina Amalka 60%AN koza je velmi pozorna a opatrna. Kozicka je jedinacik, je velka, ale velmi sa jej nechce sat, tak sme sa s noz cele popoludnie trapili, aby sme do nej nieco dostali. Koza je velmi trpezliva, pozorne stala a cakala, no malicka je velmi nemotorna. Fotky su nic moc, pretoze su fotene z mobilu, zajtra ich vyfotim fotakom.
Zdravi Negi

2.3.2010 18:40
egi

XXX.XXX.73.58

egi napsal(a):
Konecne sa aj nam narodila prva kozicka Aranka(tricolor), mamina Amalka 60%AN koza je velmi pozorna a opatrna. Kozicka je jedinacik, je velka, ale velmi sa jej nechce sat, tak sme sa s noz cele popoludnie trapili, aby sme do nej nieco dostali. Koza je velmi trpezliva, pozorne stala a cakala, no malicka je velmi nemotorna. Fotky su nic moc, pretoze su fotene z mobilu, zajtra ich vyfotim fotakom.
Zdravi Negi

3.3.2010 08:17
agentka

XXX.XXX.152.142

egi napsal(a):

no kozička je opravdu nádherná gratuluji určitě si ji nechávate nemám pravdu?

3.3.2010 14:27
egi

XXX.XXX.73.58

agentka napsal(a):
no kozička je opravdu nádherná gratuluji určitě si ji nechávate nemám pravdu?

veru mate, ak bude vsetko OK, urcite zostane do chovu

3.3.2010 18:48
egi

XXX.XXX.73.58

egi napsal(a):
veru mate, ak bude vsetko OK, urcite zostane do chovu

Lepsia fotka

3.3.2010 18:49
egi

XXX.XXX.73.58

4.3.2010 14:20
hankakoska

XXX.XXX.47.129

egi napsal(a):

nemá někdo k prodeji na jaro 2 jehnice, nebo dospělé ovce , okolí Opava a Olomouc. Ne masné . děkuju =) . Nebo můžeme vyměnit za prosincové jehnice, či beránky =)

5.3.2010 11:10
stroup

XXX.XXX.43.180

dajik napsal(a):

a co beránky? nechcete :)))

5.3.2010 14:59
tichuna

XXX.XXX.174.140

stroup napsal(a):

Také jsme se konečně dočkali, juchůůů:-))) Náš první kozí porod přebornice Mindy, čekali jsme dvě a vylezly čtyři - 2 klucí a 2 holčičky.

5.3.2010 15:05
tichuna

XXX.XXX.174.140

tichuna napsal(a):
Také jsme se konečně dočkali, juchůůů:-))) Náš první kozí porod přebornice Mindy, čekali jsme dvě a vylezly čtyři - 2 klucí a 2 holčičky.

A ještě jedna mazlící momentka :-) pár hodin po porodu.

5.3.2010 16:21
hankakoska

XXX.XXX.47.129

stroup napsal(a):

těch máme sami moc =)) .. ale děkuju

5.3.2010 16:26
stroup

XXX.XXX.43.180

hankakoska napsal(a):
těch máme sami moc =)) .. ale děkuju

no nic, tak je zase zožerem Je zvláštní že beránky nikdo nechce

5.3.2010 16:42
jaruska

XXX.XXX.45.87

stroup napsal(a):
no nic, tak je zase zožerem Je zvláštní že beránky nikdo nechce

Jéé,ta čtyřčátka jsou kráásná,moc gratuluju a přeju jim hodně zdravíčka a hooodně brzo moooře slunííčka.

5.3.2010 18:22
judyna

XXX.XXX.220.6

jaruska napsal(a):
Jéé,ta čtyřčátka jsou kráásná,moc gratuluju a přeju jim hodně zdravíčka a hooodně brzo moooře slunííčka.

Blahopřeji ke čtyřčatům, vypadají velké, prosím, pro zajímavost- jakou měly porodní váhu?

5.3.2010 22:15
egi

XXX.XXX.73.58

judyna napsal(a):
Blahopřeji ke čtyřčatům, vypadají velké, prosím, pro zajímavost- jakou měly porodní váhu?

Dalsia v poradi druha menom Magdus nas dnes potesila dvoma princeznami, jedna je po tatovi a druha po mame

5.3.2010 22:16
egi

XXX.XXX.73.58

egi napsal(a):
Dalsia v poradi druha menom Magdus nas dnes potesila dvoma princeznami, jedna je po tatovi a druha po mame

7.3.2010 18:00
tichuna

XXX.XXX.25.94

judyna napsal(a):

Váha se pohybovala od 2,6kg do 3,3kg to mělo největší kůzlátko, zrovna to bílé na fotografii kde již cicá od maminy bylo nejmenší. Nepřipadají mi nějak extra velká. Nebo spíše byl to náš první kozí porod a když to srovnám s jehňaty(ta byla větší). Mamina měla břuch jako balón, na to, že je voříškoidní typ tak se pochlapila. Doufám jen, že bude dost mlíčka pro všechny, ale zatím to vypadá velice dobře, zdraví Jana

16.3.2010 08:17
misulinka

XXX.XXX.12.40

macikh napsal(a):

Taky se musím pochlubit:)
Naše úplně první jehňátka - jehnička Adélka, kterou maminka odmítla a dokrmujeme z flašky

16.3.2010 08:18
misulinka

XXX.XXX.12.40

misulinka napsal(a):
Taky se musím pochlubit:)
Naše úplně první jehňátka - jehnička Adélka, kterou maminka odmítla a dokrmujeme z flašky

A její bráška Arnoštek, o kterého se maminka vzorně stará

16.3.2010 11:31
agentka

XXX.XXX.152.142

misulinka napsal(a):

u nás dnes jeden z posledních porodů - páreček , čekají nas již jen dva porody a to zřejmě až v dubnu

16.3.2010 12:28
klihostezka

XXX.XXX.98.180

egi napsal(a):

úžasný ;-)) vůbec všechny ty mazlíčci tady

18.3.2010 11:51
misulinka

XXX.XXX.12.40

misulinka napsal(a):

A naše mimi od druhé ovečky - trojčátka

Beránek jménem Beránek

18.3.2010 11:52
misulinka

XXX.XXX.12.40

misulinka napsal(a):
A naše mimi od druhé ovečky - trojčátka

Beránek jménem Beránek

Beránek Béďa - nejmenší prcek

18.3.2010 11:53
misulinka

XXX.XXX.12.40

misulinka napsal(a):
Beránek Béďa - nejmenší prcek

A jehnička Barunka

18.3.2010 11:55
misulinka

XXX.XXX.12.40

misulinka napsal(a):
A jehnička Barunka

A všichni pohromadě, vyjma berana Silvouše, ten zůstal venku před boxem, nechtěl se prý fotit:)

Přidejte reakci

Přidat smajlík