Hledám ustájení pro stádo koz-Jižní Čechy

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.3.2010 19:22
hamarbox

XXX.XXX.207.1

Tak už to přišlo. Dlouho odkládané přesto očekávané. Do měsíce si mám odstěhovat stádo koz(15+kozel),koně a poníka,králíky a všechny své věci. Jenže do bytu v paneláku, to nastěhuji těžko.

Kupujeme barák, jenže tak rychle to asi nepůjde kvůli prodeji bytů. A tak hledám, kam bych ten zvěřinec ustájila. Nejhorší je, že teď bude první porod a v dubnu další 4, pak 7 v květnu.

No kdyby jste měli nějaký spásný nápad, sem s ním. Nechci to znovu vzdávat a vše prodávat. Už jsem takhle musela skončit chov 2x.

6.3.2010 21:00
koty

XXX.XXX.3.62

hamarbox napsal(a):
Tak už to přišlo. Dlouho odkládané přesto očekávané. Do měsíce si mám odstěhovat stádo koz(15+kozel),koně a poníka,králíky a všechny své věci. Jenže do bytu v paneláku, to nastěhuji těžko.

Kupujeme barák, jenže tak rychle to asi nepůjde kvůli prodeji bytů. A tak hledám, kam bych ten zvěřinec ustájila. Nejhorší je, že teď bude první porod a v dubnu další 4, pak 7 v květnu.

No kdyby jste měli nějaký spásný nápad, sem s ním. Nechci to znovu vzdávat a vše prodávat. Už jsem takhle musela skončit chov 2x.

Hani, nápad vám žádný nenabídnu, ale budu držet pěsti i se všemi zvířátky...Hlavu vzhůru. Koty

8.3.2010 14:13
haluza

XXX.XXX.240.149

hamarbox napsal(a):

Dobrý den,
možná že bych mohl pomoci, tedy pokud by to bylo na kratkou dobu. Prosím o sdělení, co všechno by jste chtěla ustájit, na jak dlouho a za jakých podmínek.
Statek máme u Žáru u Nových Hradů.

10.3.2010 19:22
hamarbox

XXX.XXX.207.1

haluza napsal(a):
Dobrý den,
možná že bych mohl pomoci, tedy pokud by to bylo na kratkou dobu. Prosím o sdělení, co všechno by jste chtěla ustájit, na jak dlouho a za jakých podmínek.
Statek máme u Žáru u Nových Hradů.

Děkuji všem za podporu a pomoc. Stádo mi bylo ukradeno. Tedy odmítnuto vydání. Je registrované na hospodářství, které není na mé jméno. Tudíž má celoroční práce a veškeré úspory jsou pryč.

Vojtěchová

16.3.2013 10:45
Vojtěchová

XXX.XXX.233.98

Dobrý den,
,,ukradení,, Vašeho stáda je mi moc líto. Jediné co v tomto ohledu mohu doporučit, je snažit se co nejlépe domluvit s majitelem hospodářství, u kterého je stádo registrováno. Pokud jste s ním měla uzavřenou nějakou smlouvu, mělo by být vyjednávání o to snažší.
Co se týče koně a poníka, začátkem dubna bude u nás na statku dokončena výstavba 6 nových boxů, které budou sloužit k pronájmu. 3 boxy jsou už zamluvené.
Takže, pokud by jste potřebovala někam umístit koníky, ozvěte se na e-mail: jaroslava.vojtechova@gmail.com
Stáj se nachází v obci Lipí, 8km od Českých Budějovic.

PS: Doufám, že se Vám podaří vyjednat navrácení Vašeho stáda.
Vojtěchová

Přidejte reakci

Přidat smajlík