Tak bohužel se mi nepodařilo přihlásit pod mým původním jménem /Pasačka -Kateřina Štefkovičová/,tak se přihlásil můj manžel,abych se sem nějak dostala.....hlásím ,že naše jehnička už má přes 5 týdnů a má se skvěle.VZKAZ PRO HANKU--přibyl k ní ve čtvrtek malý beránek,úplný mrňousek tak kilový......od té vaší jehničky,mamina se skvěle postarala,už byl olízaný a suchý a má se dobře.Sice opět překvápko-beran po ní skákal začátkem prosince,tak fakt je to divoké,v té době už musela být pomalu 2 měsíce březí,......tady je pár fotek.
tak na první fotce 5 týdenní Hermínka,a dále malý beránek,kterému říkáme Gulášek-ale jen z legrace,ale už se to zažilo,i když doufám,že ho prodáme a doma se nebude zabíjet...
Nedá mi to a také se musím pochlubit svými prvními živými kůzlaty v mém chovu.
Tak už se taky můžu pochlubit, byla jsem fotit:-) Hnědé kozenky se nám letos mc nevedli, ale nubijátka to vynahradili. Tady jeden krasavec
Já se s dovolením přidám
Naše první miminka
Táta i máma jsou 50% suffolk a 50% charollais. Mrňous je beránek a ta větší jehnička.
aldator
napsal(a):
No ta jsou překrásná
Taky se připojuji nejsou všechny ještě máme 2 beránky 1 ovečku a 5 kozlíkú
ja mam sice len dve kozeny ale chcel by som prichovat aj ovecku najlepsie plemena lacaune uz som ich mal moznost vidiet velmi mliekove plemeno, mne sa ma koza kotit na moje meniny a tu druhu som nepripustl lebo sa narodila minulý rok v koncom mája a nechcel som riskovat ci porod dobre dopadne....nech sa oveckam dari
včerejší beránci, trochu byly komplikace, druhý šel po zadních nožičkách a přední měl horem přes krk hozenou za uchem, takže jsme tahali, ale oba jsou v naprostém pořádku i mamina. Stihli jsme nafotit i porod, více na www.minifama.eu
Taky se pochlubím, narozen 31.3 váha 5,20 jsem kozlík a už takle řádím. jana
Čekala jsem,že Barča vydá ještě aspoň jedno
a nic,
ale brzy se rozpadnou další 2 kozenky a ty budou mít určitě obě dvě dvě.
To se moc těším,až se to u nás bude hemžit kůzlátkama.
Tak tohle jsou naše dnešní přírůstky,beránci - viz diskuze na Nemoderce.
Jitka
Tak tohle je náš obřík. Po dvou neúspěšných porodech, je třetí úspěšný. Jsem ráda, že jsem dala Zuzance šanci.Toto je dvoudenní kluk jak buk.
tak v sobotu se nám narodili další kozlíci, letošní celková bilance 3 kozlíci a jeden hermafrodit, ale to nevadí hlavně že jsou všichni zdraví a mají se k světu...
A další velká radost u nás ve stáji. Dnešní polední překvapení - sice zase 2 kluci, ale jsem za ně ráda. Pyšná prvnička Uschi vše zvládla sama na jedničku.
A tady jsou jen ti naši kluci. Mají se čile k světu. Jak k dílu, tak k jídlu.
Tak dneska jsem se konečně už dočkala od jedné kozenky,máme 2 kráásné kozičky.
Při porodu asistovala jedenáctiletá dcera,já byla ve městě,a holky to zvládly naprosto perfektně.
Jedna kozička už byla narozená,když holka přišla ze školy,ale té druhé pomáhala Jarča z obalů.
Tak dneska,už třetí úterý po sobě,rodila kozenka,tentokráte poslední,má kozlíka a kozičku.
Narození kozlíka jsem nenatočila,protože jsem ho pomáhala kozeně vytáhnout,ale narození kozičky je tady.
http://www.stream.cz/video// 458569-narozeni-poloburske-kozicky-20-4-2010
Zdravím,tak po čase opět přídávám další naše kamerunské přírustky.včera ráno se nám narodily dvě holčičky
přidávám našeho Karlíka, bohužel maminu jsme museli po porodu utratit, takže je na sušeném mléce.
a tady je s kámoškama, ty jsme si přivezli jako odstavené - ale Karlíkovi dělají rady společnost při pití
Kozička nar. 4.5. 2010. Celkom sme mali 5 ks. Od prvej trojičky 2kozičky a capko. Od druhej dvojičky kozička a capko.