Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.4.2010 19:46
petra136

XXX.XXX.215.69

Všechny moc zdravím a všem Vám moc závidím nové přírůstky a krásná zvířata.
Ti z Vás kteří sledují mé webovky asi vědí, jak dopadl můj chov burských kozenek :-(. Chtěla bych požádat o pomoc kolegy chovatele. Jelikož jsem se rozhodla, že to přeci jen nevzdám a pokusím se chov znovu obnovit, chtěla jsem se zeptat, zda by byl někdo z chovatelů buráčků ochotný mi vypomoci. Zůstal mi jen kozel a proto prosím: Nemáte někdo klidně i starší papírovou kozu, kterou by jste byli ochotni poskytnout mi pro znovuvybudování stádečka? Třeba formou toho, že by se potom časem vrátilo kůzlátko apod. Bohužel moje velmi velmi špatná finanční situace mi nedovoluje pořídit nová zvířata. Určitě by jsme se dohodli na nějaké formě náhrady (připuštění zdarma, kůzlata zpět apod.). Moc děkuji za nabídky. S pozdravem a přáním mnoha chovatelských úspěchů Petra

14.4.2010 21:54
lavacca

XXX.XXX.1.3

Tak to mě moc mrzí. :-(vDržela jsem Vám palečky. máte krásné stránky i kozenky byly krásné. No, bohužel že byly. :-(

Tak budu dál držet palečky, aby už smůla odtáhla a přiběhlo štěstíčko. :-)

14.4.2010 23:22
marketazalbre

XXX.XXX.215.125

Petro, nemám sice pro Vás žádnou kozu, ale držím palce, abyste to nevzdala. Snad se nespletu, když řeknu, že jsme se osobně viděly v létě, byli jsme se u Vás podívat na koníka tažáka, kterého jste nějak sehnala přes náš útulek Naděje pro koně v Albrechticích. Měla jste tenkrát krásné stádečko, ale už tenkrát jste nám popisovala nějaké problémy s dovezenými kozenkami z Německa. Ať to každopádně všechno dobře dopadne :-) A díky za dobrou péči o koníky :-)

15.4.2010 12:33
petra136

XXX.XXX.215.69

Všem moc děkuji za krásná slova podpory!!! Doufám, že se mi podaří chov nějak obnovit a postupně se zase dostat tam, kde jsem se svým stádem byla. Bohužel ale s kozlem a jednou zřejmě neplodnou kozou toho momentálně moc neudělám. Snad se mi to nakonec nějak podaří. nechci se kozenek zbavit, tak nějak už ke mě patří. :-))
Marketo, jsem to já! :-) Moc Vás s koníky zdravím na Ostravsko! Koníci jsou v pořádku - momentálně jsou už 3. Jestli jste na FB, tak si mě přidejte do přátel - mám tam spoustu fotek Vaška i ostatních koníků a video, co jsem vyráběla pro Vaškovu původní rodinu.
Mějte se všichni moc fajn a držte palečky!!! čekám každou chvíli kůzlátka od mé 50% burandy, letos bohužel jediná, ale těším se na ně.

15.4.2010 13:47
marketazalbre

XXX.XXX.46.78

Na FB nejsem a ani moc být nechci :-( nějak mě tyto aktivity moc neberou... ale ráda se kuknu na Vaše stránky, pošlete mi adresu prosím :-)
Kozeny jsou fajn, my chceme letos začít s bílýma na mlíčko, pořád se nějak nedaří sehnat, slíbená koza s malým nevyšla, teď čekáme na odstav koziček, taky bojujeme s penězma, naplánovali jsme si s přítelem na konec května svatbu a to není moc levná záležitost :-(
Ráda se něco dozvím o burských kozenách, my chceme bílé proto, že nechceme produkovat maso - prostě je nám to líto, byť i malé kozlíky budem muset nechat zabít... Snad to zvládnu a s kozenama užijem víc radosti než toho smutnějšího :-)
Tak ať se daří :-)

15.4.2010 13:52
marketazalbre

XXX.XXX.46.78

Neuvědomila jsem si - jestli tady nechcete dávat adresu stránek, pošlete prosím na marketafabikova@seznam.cz :-) díky :-)

15.4.2010 18:26
petra136

XXX.XXX.215.70

stránečky mám kozí: www.buraci.wbs.cz a koníkový: www.konici-dubnice.wbs.cz :-)

18.4.2010 19:47
solmus

XXX.XXX.102.75

https://www.ifauna.cz/ovce-a-kozy/inzerce/r/detail/1201186/kozy-burske-prodam/ ještě je platný, ozvěte se, domluvíme se, já je neužiju :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík