a už fakt poslední,nooo,trochu odrostlejší miminka-kuřata hamburčanek....asi ta tzv. kolektivní termoregulace
kačenky jsou už trochu "vybledlé",asi vlivem snášky (???),ale večer před soumrakem se teší na lov slimáků
móóóc pěkný - jestli teda neva, že jsem si prohlídla i ty fotky, co jsou jen pro Danu
Můžu být drzá ? Vyfotíte nám i ty německé kačenky ? My jsme totiž kampbelky chovali - ale ono už to bude pomalu 20 let a neměli jsme je dlouho
. A já abych řekla pravdu - ta barva mi souhlasí, ale měla jsem zafixované trošku jiné tělesné tvary těch káčulí - takový menší a jakoby kulatější
. Ale fotky můžou klamat ( zrovna jako ta moje paměť
).
Dekuju,dekuju...drza byt muzete (vsak ja Vam to nekdy oplatim)
.Nemecke kachny jsou prave na fotkach (kacer je cesky).Mate urcite pravdu,ty ceske kacenky byly jakoby kulatejsi. Mensi ale nebyly,spis naopak.Jestli nebyly vetsi,tak rozhodne tezsi.Ty fotky klamou
co se tyka velikosti
.Ceske kacenky nemam na fotkach a uz ani zive (myslim sestry kacera)
Ted jsem si vzpomnel,ze mam nekde na videu jeste uplne jiny chov kampbelek (asi deset let stara nahravka).Pokusim se to najit.Mam pocit,ze ty kacenky byly kulate a divokou kresbu mely temer neznatelnou.Tomas
Tomáši, tak těma fotkama jsi mě opravdu potěšil . Koukám, jak to tam u tebe všechno vypadá upraveně, to sem k nám ani nemůžeš jet, to bys asi nerozdejchal
. Akorát přemýšlím, jak dostáváš to kolečko takhle vzhůru nohama - jestli použiješ hrubou sílu, nebo vyjedeš po zdi nahoru a pak jen pustíš rukojetě...Ale kachny určitě bud chtít, snad se snesou s mýma čínkama. Dana
Tak to me tesi,ze jsem potesilMe zas moc tesi
,ze ma nekdo zajem o kampbelky...a radost je na obou stranach
To plemeno mam rad a bylo by fajn,kdyby po dvorcich nebehaly jen pizmovky (nic proti nim,maji hodne prednosti),obcas nejaka pekingska,ruanka se seskou (v ruznem stupni krizeni) a tim to konci....Upravene?No,dekuju,ale zdani casto klame.
chlupy a slamu mam i v posteli
Jinak myslim,ze souziti pizmovek a kampbelek bude v pohode,protoze (domnivam se snad spravne)mas dost prostoru.Kazde plemeno si pujde po svem a ani se nebudou krizit....ikdyz krizenci pizmaka s kampbelkou nejsou vubec k zahozeni
...to s tim koleckem byl vynalez zkazy
bojuju s nedostatkem prostoru
na vyzvednuti jsem pouzival nasili,docela to slo do te doby,nez napadl snih,zaprselo a vse zmrzlo
uz ho parkuju jinde (no,predtim melo jeste lepsi stanoviste,ale to radeji nebudu prezentovat,at si ostatni netukaj na celo
.Tomas
Uživatel s deaktivovaným účtem

tomasnix
napsal(a):
už pohoda
Ta koza je moc krásná, vypadá taková jemná, mírná až něžná. Ale možná zdání klame.

Přeji pěkný den.Děkuji Vám za informace,snad se i já dočkám někdy káčátek,líhenˇnemám zatím o ni uvažuji,mám pyžmovky a ty sedí dobře.S tou dálkou jsem to myslele dobře,uVás v okolí je těch kachen dost ale tady nic.Tady prý byli za války když se museli slepičí vejce odevzdávat/trocha historie/.Jsem z Prahy ,ale tedˇbydlím v jedné mrnˇavé vesničce u Chotěboře.Ty první kampbel. jsem měla od jednoho cchovatele z Moravy a opravdu stále nesly zelený vejce jako arakuany,to se ale ještě mohla posílat drůbež vlakem.Tak ještě jednou dík a mnoho ůspěchů v chovu.ISM.

tomasnix
napsal(a):
orionko,ta koza byla (uz ji nemam) opravdu mila,jemna a mirna,ale taky trochu hloupejsi,drobnejsi a nic moc dojnice.
Tomáši, jak se pozná hloupá koza a jak chytrá ? Zatím vím jen, že mám kozy dračice. Tak bych chtěla vědět, jestli hloupé, nebo chytré. Dík.