Zdravím!!!
Moc ráda bych našla pána, kterému jsem prodávala mou kozenku Zuzanu - 107/167. Byla to moje první burská koza a jelikož můj chov dopadl tak, jak dopadl a Zuzka byla taková moje srdeční záležitost, moc ráda bych ji našla a případně odkoupila zpět. Prodávala jsem ji s dcerou Jitkou. Jde mi jen o Zuzanu. Prosím, kdo by jste o ní věděl, dejte mi prosím jakékoliv info. Vím, že je to asi šílený nápad, ale třeba ji najdu. Moc děkuji!!!
Děkuju! Taky mě to napadlo, zkusím to. Úplně mi vypadlo jméno pána, kterej si ji bral i kontakt se někde ztratil. Moc ráda bych Zuzu našla a pokud bych to nějak zvládla, tak ji i odkoupila. S ní jsem začala tehdy, třeba by se to zase podařilo. Na čistokrevnou papírovku asi mít nebudu, ale zuzu jsem tenkrát nechávala levně, byla to taková ošklivka, nic moc, jen I třída, ale zlatíčko a dávala krásná kůzlata. Snad ji najdu. Ale mám obavy, že jsem ji tenkrát vyřazovala z evidence, rotože mi pán neposlal číslo hospodářství, jak slíbil. Ale možná přes SCHOK ji najdu, třeba ji pán nechal v chovu.