Hledám burskou kozu 107/167

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.6.2010 00:25
petra136

XXX.XXX.215.62

Zdravím!!!
Moc ráda bych našla pána, kterému jsem prodávala mou kozenku Zuzanu - 107/167. Byla to moje první burská koza a jelikož můj chov dopadl tak, jak dopadl a Zuzka byla taková moje srdeční záležitost, moc ráda bych ji našla a případně odkoupila zpět. Prodávala jsem ji s dcerou Jitkou. Jde mi jen o Zuzanu. Prosím, kdo by jste o ní věděl, dejte mi prosím jakékoliv info. Vím, že je to asi šílený nápad, ale třeba ji najdu. Moc děkuji!!!

4.6.2010 10:02
roklanka

XXX.XXX.7.86

Petro,zkus to přes evidenci,třeba budeš mít štěstí.Bára

4.6.2010 10:44
petra136

XXX.XXX.215.72

Děkuju! Taky mě to napadlo, zkusím to. Úplně mi vypadlo jméno pána, kterej si ji bral i kontakt se někde ztratil. Moc ráda bych Zuzu našla a pokud bych to nějak zvládla, tak ji i odkoupila. S ní jsem začala tehdy, třeba by se to zase podařilo. Na čistokrevnou papírovku asi mít nebudu, ale zuzu jsem tenkrát nechávala levně, byla to taková ošklivka, nic moc, jen I třída, ale zlatíčko a dávala krásná kůzlata. Snad ji najdu. Ale mám obavy, že jsem ji tenkrát vyřazovala z evidence, rotože mi pán neposlal číslo hospodářství, jak slíbil. Ale možná přes SCHOK ji najdu, třeba ji pán nechal v chovu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík