Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.6.2010 16:49
hehe

XXX.XXX.40.135

Ahoj všem ! Občas sem vlezu zavzdychat si nad problémy které mě netrápi a seč mám sílu držím palce. Aby bud pršelo, nebo nepršelo podle toho / ted teda držím všechny palce aby nepršelo ...
Pořád mám jediný zvířectvo Barušku chlupatou psí a jediný záhonek mám šnytlík / šnitlík ?????/ prostě pažitku - za oknem, ale žiju a bude líp. Zatím se žádný muž ,co by nejraději na svatbě procházel špalírem koz - :-) krásná svatba !!! gratulace vééliká ! nenašel. Všem přeji hezký den. A jestli o mě ještě budete psát tak hezky, jako jsem se dočetla u té ohnivé diskuze o Jiřince , budu brečet furt ..smajlík :-):-):-)
Helena

14.6.2010 17:40
hafani

XXX.XXX.118.70

zdravim.tak to gratulujem-myslim k tomu,ze ste ziva.:-)a nech sa vam dari:-)jano

14.6.2010 21:09
rapotacka11

XXX.XXX.16.87

Sluší Vám to , vypadáte jak princezna pampeliška.
Na "kozy" jsem náhodou koukla zrovna , když jste se loučila se svými zvířaty . To tedy bylo silné . . . . .
Moc hezky píšete. Přeji už jen hodně štěstí.:-)

15.6.2010 08:18
marketazalbre

XXX.XXX.46.78

Helenko, opravdu Vám to sluší :-) a možná to vypadá jako vtip, ale malinko Vám tu jednu psici a jednu pažitku závidím... tak na týden či dva (nebo tři?) bych si dala říct...opravdu nekecám ani nepřeháním. Jsem teď se všemi těmi zvířaty malinko uštvaná smajlík Ale říkám si - máš cos chtěla - a to jsme ještě nezačali dojit... tím chci říct, že všechno má své pro a proti, vše zlé je pro něco dobré, nic se neděje bezdůvodně... tak hodně štěstí s pažitkou (mimochodem, té naší se letos nějak nevede :-() a s Vaším optimismem, který září z fotky, dosáhnete určitě všeho, co si přejete :-) Držím palce :-):-):-)

15.6.2010 09:51
jirinajanickova

XXX.XXX.99.226

Heli !!! Ahóóóój smajlík !!!! ( V těch půllitrech je čerstvě nadojený mlíko, ještě napěněný :-) . )
Mám radost, že ses ozvala a že se takhle na nás usmíváš smajlík !
Taky by tě neubylo, kdyby ses ozvala častějc - copak nemáš přístup na net smajlík:-) ?
Palečky drž - to děláš moc dobře :-) - a sluníčko letos potřebuje každej, nejen ti, co suší seno, takhle bezslunečnej rok teda nepamatuju :-(. Jsem na sluneční pohon :-| - a letos je to na mojem výkonu vidět :-)smajlíksmajlík

Tak co - nechystáš se zas na nějakej indiánskej tábor ? Nebo pak na Živitelku ?
Povídej ! Přeháněj ! smajlík

15.6.2010 15:23
marketazalbre

XXX.XXX.46.78

Helenko, jak jste psala o tom chlapovi co by chtěl jít v kozím špalíru... kukněte na drůbež na moderku "moje holky a kluci", je tam kupa krásných fotek a podle komentářů jsou ti chovatelé chlapi a podle počtu kusů a různorodosti plemen doooost hodně blázniví, kam se hrabou kozařky smajlík Tam by se ženich určitě našel :-):-):-| - no, to je dost odvážná myšlenka, ale přece jen - pozitivní je, že chlapi - chovatelé - nevymřeli smajlík

16.6.2010 10:38
tomasnix

XXX.XXX.222.130

Moc Vám to sluší,paní HelenosmajlíkTomáš

18.6.2010 07:12
hehe

XXX.XXX.40.135

Lezu i na slepice :-) , ale těm užasně cáklým chlapům sahám jen po kotníčky. Alespoň co se týká věku .. Mají krásné opeřence, a take moc hezké fotky, chodim se tam taky kochat... Na Živitelce budu asi jen o nedělích a sobotách .. Helena

21.6.2010 10:54
klihostezka

XXX.XXX.214.235

Milá Helenko,
taky moc zdravím, a přidávám se k těm, co vidí, jaký slušivý obrázek s pampeliškama máte :-)
je to zvláštní, ale v posledním čase jsem na Vás často, přečasto myslela (asi to taky souvisí /kromě koz a kůzlat/ s partnerskou krizí, která u nás proběhla. ale zdá se, že jsem to přežili :-) uvidíme snad jo :-)
přeju vše dobré, i psice a šnytlík a výlety do přírody nejsou k zahození!!!!
člověk je volný jako pták!!! (když nemá barák a zvěřinec atd. - na to náš vztah začal pomalu ale jistě zacházet, nedokázali jsme si udělat jeden na druhýho čas.. atd.atd.. ale to je uplně jiná kapitola...)
Máme Vás moc rádi a já ještě jednou díky moc!! - i teď po 3letech oceňuju rady ohledně poporodní adaptace našeho prvního kůzlátka :-)
Moc zdraví irena/ klihostezka
A přeje hodně štěstí a radosti v životě, Helenko!!! smajlík smajlík smajlík :-) :-) :-) :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík