Poradite mi som zaciatocnik

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.6.2010 14:39
stefan

XXX.XXX.167.45

dobry den som zacinajuci chovatel a neviem co by to mohlo byt .Moznosti by tu boli ako vsi,blchy a svrab ale neviem co konkretne a co by som mal pouzit ako liecenie a neskor sa tomu vyhibat prevenciou.Tu su nejake obrazky

15.6.2010 15:05
agentka

XXX.XXX.24.188

myslím že by bylo vhodné ovečku ostříhat - jinak to moc z fotek nelze určit - v případě že se obáváte nějakého kožního problému tak bych kontaktovala veterináře - blechy ani vši by takto na vlnu nepůsobili

16.6.2010 21:54
koledova

XXX.XXX.165.49

Svrab jsem zažila jen u koček, měly vypadanou srst a těsně pod kůží byly rozeznat takové červené cestičky od těch parazitů. Taky se hodně škrábaly, strašně je to svědilo.

20.6.2010 00:12
stefan

XXX.XXX.176.161

takze dnes som mal navstevu veterinara a nenasiel nijakeho parazita.Len sa im meni srst.Jahnicky su stare asi štyri mesiace a uz sa im meni srst?Pod starou vlnou maju uz novu takze ta nova akokeby vtlacila tu staru .Mne sa zda ze je to nejake cudne ze tak skoro menia jahnicky srst.Inac som rad ze to tak dopadlo,mal som strach ze je nieco zle

20.6.2010 08:51
agentka

XXX.XXX.24.188

budou jim chybět vitamíny jestli jsou tak mladé a vypadává jim srst - dodejte jim kvalitní minerální liz

20.6.2010 11:51
lavacca

XXX.XXX.1.3

stefan napsal(a):
takze dnes som mal navstevu veterinara a nenasiel nijakeho parazita.Len sa im meni srst.Jahnicky su stare asi štyri mesiace a uz sa im meni srst?Pod starou vlnou maju uz novu takze ta nova akokeby vtlacila tu staru .Mne sa zda ze je to nejake cudne ze tak skoro menia jahnicky srst.Inac som rad ze to tak dopadlo,mal som strach ze je nieco zle

smajlík Ve 4 měsících a už mění vlnu? To je mi nějaký divný. :-| U nás začínají podobně opadávat ovečky když nejsou v ten rok ještě ostříhané. tj. někdy v květnu, kdy už je vedro.

20.6.2010 22:53
stefan

XXX.XXX.176.161

agentka napsal(a):
budou jim chybět vitamíny jestli jsou tak mladé a vypadává jim srst - dodejte jim kvalitní minerální liz

liz uz maju ale asi im este dokupim nejake vitaminy.Vdaka za radu. Veterinar este povedal,ze mohli prezit nejaky sok ale odkedy ich mam tak som ich nepremiestnoval ani nic podobne tak neviem ale tie vitaminy urcite budem zhanat:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík