dobry den som zacinajuci chovatel a neviem co by to mohlo byt .Moznosti by tu boli ako vsi,blchy a svrab ale neviem co konkretne a co by som mal pouzit ako liecenie a neskor sa tomu vyhibat prevenciou.Tu su nejake obrazky
takze dnes som mal navstevu veterinara a nenasiel nijakeho parazita.Len sa im meni srst.Jahnicky su stare asi štyri mesiace a uz sa im meni srst?Pod starou vlnou maju uz novu takze ta nova akokeby vtlacila tu staru .Mne sa zda ze je to nejake cudne ze tak skoro menia jahnicky srst.Inac som rad ze to tak dopadlo,mal som strach ze je nieco zle
stefan
napsal(a):
takze dnes som mal navstevu veterinara a nenasiel nijakeho parazita.Len sa im meni srst.Jahnicky su stare asi štyri mesiace a uz sa im meni srst?Pod starou vlnou maju uz novu takze ta nova akokeby vtlacila tu staru .Mne sa zda ze je to nejake cudne ze tak skoro menia jahnicky srst.Inac som rad ze to tak dopadlo,mal som strach ze je nieco zle
Ve 4 měsících a už mění vlnu? To je mi nějaký divný.
U nás začínají podobně opadávat ovečky když nejsou v ten rok ještě ostříhané. tj. někdy v květnu, kdy už je vedro.
agentka
napsal(a):
budou jim chybět vitamíny jestli jsou tak mladé a vypadává jim srst - dodejte jim kvalitní minerální liz
liz uz maju ale asi im este dokupim nejake vitaminy.Vdaka za radu. Veterinar este povedal,ze mohli prezit nejaky sok ale odkedy ich mam tak som ich nepremiestnoval ani nic podobne tak neviem ale tie vitaminy urcite budem zhanat