Milí majitelé bílých plemeníků Blíží se doba námluv, možná by se majitelům koz hodila přehlídka ženichů s fotkama a údaji o užitkovosti matek
a taky bydliště vašich krasavců
Eventuelně přednabídka kozlíků chystaných na akuce? Pokud to není do vypuknutí aukce tajemství ? Nevím, jak to chodí, ale začínáme shánět kozla pro našich šest krasavic, tak mě napadlo založit toto téma
M.
je to prima nápad ráda se podívám i na ostatní krasavce jak bílé tak já bych uvítala i hnědé pokud by se našli
na fotce je kozel Bohouš linie Mohykán užitkovost matky - samozřejmě ER - nadoj 925kg a krásná bílkovina 4,12%
Tak jenom jeden ženich??? Dívala jsem se na stránky Schoku, je tam seznam - ale bohužel z roku 2009. A konkrétní případ z mého sousedství - náš místní kozel je prý už starý a loni k němu museli s kozama několikrát a sousedka už se těší na našeho nového kozlíka (pokud na aukci koupíme) Tak proto jsem zkusila dát toto téma tady... třeba se ještě nějací krasavci přihlásí
Ahoj, já bych měla spíše dotaz. Chodím k jednomu pánovi pomáhat ke koníkovi. Má i kozu a kozla. Jsou bez průkazu. Pořídila si je jedna madam, brzo ji přestali bavit a tak je k němu odložila. Můžu kozla nabídnout k připouštění nebo je to možné jen s vybranými chovnými jedinci???
Díky za odpověď.
agentka
napsal(a):
je to prima nápad ráda se podívám i na ostatní krasavce jak bílé tak já bych uvítala i hnědé pokud by se našli
na fotce je kozel Bohouš linie Mohykán užitkovost matky - samozřejmě ER - nadoj 925kg a krásná bílkovina 4,12%
Jééé - můj Toníček - jaký je z něho od loňska fešák
- je radost vidět, že se mu ve světě dobře daří
evelin
napsal(a):
Ahoj, já bych měla spíše dotaz. Chodím k jednomu pánovi pomáhat ke koníkovi. Má i kozu a kozla. Jsou bez průkazu. Pořídila si je jedna madam, brzo ji přestali bavit a tak je k němu odložila. Můžu kozla nabídnout k připouštění nebo je to možné jen s vybranými chovnými jedinci???
Díky za odpověď.
Hnědí kozli jsou samozřejmě taky vítaní, ovšem jen PLEMENÍCI! Tzn.uznaní kozli do chovu, registrovaní a s původem. Za připouštění neplemennými kozly hrozí vysoké pokuty - byť se to zřejmě běžně děje...
Paní Jiřinko - ten náš kozel je původně váš? jestli jo tak to mám ale radost teda - my ho letos koupili z Ekozy od Čapkových je hodný jen trošku víc voní
- no už to vidím v papírech opravdu je původní majitel Janíček
Tak to mám doma opravdu hotový poklad - kozla od Jiřinky
JInak dejte sem taky ještě někdo něco at se můžu pokochat
Tak přidám našeho Matýska,také linie Mohykán třída E,mlaďas,hodný a zatím moc nevoní
No tak to je mazec! Jiřinka poznala svého kozla, když ho naposledy viděla před tři čtvrtě rokem! A pak, že nejsou kozy našimi dětmi.
Markéto, Bohouše můžeme jen doporučit, dobrá volba! Kozel s takovou bílkovinou snad na moravě ani není:-) A má krásný kůzlata.
Pro Aničku - Bohouška i vás zdravíme moc!
Na aukci v Nezvěsticích 9.9.2010 bude předveden kozlík Emil, linie Vesmír.
tel. číslo: 606271082
mail: Benes.jirk@seznam.cz
Plzeňský kraj.
Na aukci v Nezvěsticích 9.9.2010 bude předveden bílý kozlík linie Vesmír.
Plzeňský kraj.
Na aukci v Nezvěsticích 9.9.2010 bude předveden hnědý kozlík linie Roklan.
Plzeňský kraj.
Na aukci v Nezvěsticích 9.9.2010 bude předveden hnědý kozlík linie Roklan.
Plzeňský kraj.
Fotka našeho Heřmánka u příspěvku víš je 7 měsíců :)
Letošní kozlík po něm bude nabízen na aukci v Táboře
Ahoj. Můžu přidat taky burského?
Tady je náš Buri, linie Bruce, nar. 2008, třída EA, přírůstek 198g. Skočné 100 Kč
Jsme od Přeštic, Plzeňský kraj
Na nákupním trhu v Přerově dne 8.9. a na Zlobici dne 11.9. budu nabízet bílé plemenné kozlíky po rodičích ER linie Karli a Molch. Část nabízených kozlíků můžete vidět na výstavě Ovenálie tento víkend na Zlobici. Jarmila
Zdravím všechny Tak i my jsme konečně pořídili smraďocha, je to moc pěkný kozlík linie Curt, už se těší na svoje princezny
Chceme připustit v listopadu, držte palce, ať nám to naše první kozí množení vyjde
Do inzerátu se mi nějak nepodařilo vložit fotku, tak dávám tady
Uživatel s deaktivovaným účtem