..no já jsem si myslela,že za kozlem bych dojela.Budˇza bílým nebo hnědým.No ale asi máte pravdu,že si ho budu muset pořídit,protože ježdění se 4kozama(nyní 2)bude náročné.Včera jsem byla už po páté za kozlíkem ,a asi zase nic.Dvakrát jsem za to mohla já,protože asi bylo brzo a zbytek majitelka kozla.Stará kozena se tváří jak ledová královna,tak jsem se zalekla,že nebudou kůzlata.Je pravda,že se nemůžu rozhodnout jestli bílé nebo hnědé,strašně se mi líbí obě.
Jelikož mám doma už 2bílé,manžel chce také bílé,tak budou bílé.Já jsem víceméně počítala,že se spíše nikdo neozve,protože dojící dobrou kozu nikdo neprodá.Pořád si ale říkám,že je lepší vyřazená kozena z dobrého chovu(pop), než vyřazená z kdoví jakého.Taky se mě nechce jet spoustu kilometrů,abych se dozvěděla,že infomace v telefonu,byly jiné ,než jaká je skutečnost.Takže je v tom i nějaká zaruka solidnosti chovatele.
borokoz
napsal(a):
ahoj...chtěla bych na jaře ,po dobudování kozína, koupit BÍLOU A HNĚDOU KOZU s pop.DOJÍCÍ s dobrým mlékem.Třeba budu mít štěstí od někoho,kdo přispívá na faunu,než přikročím k anonymním inzerátům.Nejlépe kraj Pardubický nebo Olomoucký.děkuji
Chápu vás,taky se mi líbí bílé i hnědé. Začínala jsem s bílou,ale pak rozhodlo,že za bílým kozlem bych dojížděla 30km a ke hnědému dojdu pěšky. Takže zůstala jedna bílá a zbytek stáda je hnědý.Na bílou pouštím hnědého kozla,ale až přijde její čas,zase si pořídím jednu bílou,je to hezké,svítí mězi hnědulema jak sluníčko. Roklanka