PORODY V TĚCHTO MRAZECH

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.1.2011 10:03
stapek

XXX.XXX.228.223

..přesně jak jsem předpovídal naše kamerunská kozena čekala až přijdou pořádné mrazy aby mohla porodit. Ještě že porodila odpoledne ale venku na sněhu a to bylo -11°C! Hlásí teď velké mrazy, tak jsem vzal maminu i malou do auta a jeli jsme domu do tepla...malá už začíná skákat a sama pije..má jméno ICE AGE BLACkBERRY:-)
foto dodám večer
Máte někdo taky takovou zkušenost?

29.1.2011 11:06
lavacca

XXX.XXX.1.3

stapek napsal(a):
..přesně jak jsem předpovídal naše kamerunská kozena čekala až přijdou pořádné mrazy aby mohla porodit. Ještě že porodila odpoledne ale venku na sněhu a to bylo -11°C! Hlásí teď velké mrazy, tak jsem vzal maminu i malou do auta a jeli jsme domu do tepla...malá už začíná skákat a sama pije..má jméno ICE AGE BLACkBERRY:-)
foto dodám večer

Nám 26.12. porodila do podobných mrazů sviňka miniprasátka. Máme 7 kousků a všechny to zvládají v pohodě. :-)

Hlavní je, aby byla mamina s malou ve stáji/domečku, kam nefouká, nejlépe i velikost, kterou si zadýchají. My máme v domečku udělaný ještě jeden domeček, právě aby si to zadýchali a bylo jim teplo. Prckové asi od 3 týdnů věku běhají bez problémů venku ve sněhu a mají z toho bžundu. :-) Navíc po snídani běží vždy ven na záchůdek.:-) Viz foto s maminou.

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.2.2011 02:39
Uživatel s deaktivovaným účtem

stapek napsal(a):
foto dodám večer

Máte je doma v pokoji ? smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík