Pre všetkých čo sa chcú podeliť fotofrafiami ich chovu s inými.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.2.2011 09:24
kukuland

XXX.XXX.1.52

Chcel by som vyzvať všetkých chovateľov, ktorí majú záujem sa podeliť o ich hospodárske výsledky pridaním fotografie zvieraťa, vemena, poprípade rodičov a doplniť informácie o stave zvieraťa ako sú vek, dojivosť, poprípade pôrodnosť a okres v ktorom bývate. U plemeníkov (capov) pridajte prosím fotografiu zvieraťa s uvedením dojivosti matky zvieraťa. Ak by ste chceli tieto informácie ešte rozšíriť o zloženie krmnej dávky budem rád. Podotýkam, že sa nejedná o žiadnu súťaž, ale skôr o to, aby mali ľudia prehľad o chovoch v ich okolí poprípade si našli nových priateľov, čo majú spoločného koníčka, preto prosím chovateľov aby informácie o zvieratách boli pravdivé a neboli nijako nadsadené, lebo i tak si človek urobí svoj obraz. Samozrejme všetko nechávam na Vás chovateľoch. Ak sa niekomu tento nápad páči, budem rád ak sa budem môcť podeliť o fotografie, informácie a rady aj s inými chovateľmi. Ak som na niečo zabudol, kľudne ma môžete doplniť, ďakujem, S pozdravom: Peter Haraj a teším sa na Vaše odkazy.

23.2.2011 12:21
farmakozinka

XXX.XXX.108.249

Nápad je to dobrý, ale pomalu by to vydalo na vlastní webové stránky, myslím si, že tyto informace přímo ve foru budou dost nepřehledné.

PetraP
www.kozinka.com

PS: A přidejte na profil i nějaké info o svém chovu:-)

23.2.2011 12:42
kukuland

XXX.XXX.1.52

farmakozinka napsal(a):
Nápad je to dobrý, ale pomalu by to vydalo na vlastní webové stránky, myslím si, že tyto informace přímo ve foru budou dost nepřehledné.

PetraP
www.kozinka.com

PS: A přidejte na profil i nějaké info o svém chovu:-)

určite pridám, ale až o víkende, keď bude na to viac času, možno by niečo podobné nebolo zlé urobiť na facebooku, čo Vy na to?

23.2.2011 12:45
farmakozinka

XXX.XXX.108.249

Můžete, ale já na facebooku nejsem a ani nechci být.

23.2.2011 12:50
roklanka

XXX.XXX.215.55

Na FB už jsou kozaři a chovatelé kozy :-))

23.2.2011 13:02
kukuland

XXX.XXX.1.52

farmakozinka napsal(a):
Můžete, ale já na facebooku nejsem a ani nechci být.

tak v tom pripade mi nezostáva nič iné ako len Vaše rozhodnutie rešpektovať.

23.2.2011 13:03
kukuland

XXX.XXX.1.52

roklanka napsal(a):
Na FB už jsou kozaři a chovatelé kozy :-))

ďakujem za info, pokúsim sa nejakých nájsť. :-))

23.2.2011 14:46
roklanka

XXX.XXX.215.55

stačí zadat kozaři apod. , nebo chovatelé kozy,

Přidejte reakci

Přidat smajlík