Chcel by som vyzvať všetkých chovateľov, ktorí majú záujem sa podeliť o ich hospodárske výsledky pridaním fotografie zvieraťa, vemena, poprípade rodičov a doplniť informácie o stave zvieraťa ako sú vek, dojivosť, poprípade pôrodnosť a okres v ktorom bývate. U plemeníkov (capov) pridajte prosím fotografiu zvieraťa s uvedením dojivosti matky zvieraťa. Ak by ste chceli tieto informácie ešte rozšíriť o zloženie krmnej dávky budem rád. Podotýkam, že sa nejedná o žiadnu súťaž, ale skôr o to, aby mali ľudia prehľad o chovoch v ich okolí poprípade si našli nových priateľov, čo majú spoločného koníčka, preto prosím chovateľov aby informácie o zvieratách boli pravdivé a neboli nijako nadsadené, lebo i tak si človek urobí svoj obraz. Samozrejme všetko nechávam na Vás chovateľoch. Ak sa niekomu tento nápad páči, budem rád ak sa budem môcť podeliť o fotografie, informácie a rady aj s inými chovateľmi. Ak som na niečo zabudol, kľudne ma môžete doplniť, ďakujem, S pozdravom: Peter Haraj a teším sa na Vaše odkazy.
Nápad je to dobrý, ale pomalu by to vydalo na vlastní webové stránky, myslím si, že tyto informace přímo ve foru budou dost nepřehledné.
PetraP
www.kozinka.com
PS: A přidejte na profil i nějaké info o svém chovu:-)
farmakozinka
napsal(a):
Nápad je to dobrý, ale pomalu by to vydalo na vlastní webové stránky, myslím si, že tyto informace přímo ve foru budou dost nepřehledné.
PetraP
www.kozinka.com
PS: A přidejte na profil i nějaké info o svém chovu:-)
určite pridám, ale až o víkende, keď bude na to viac času, možno by niečo podobné nebolo zlé urobiť na facebooku, čo Vy na to?