dovoluji si otevřít nové vlákno s přírustkama včera večer sme se už taky dočkali tří kůzlátek ,ještě nás čekají dva porody kozeny byli připouštěný hned po sobě každý den jedna
Sannyday66

XXX.XXX.158.3
Dobrý den, nádherné přírustky, nebudete prodávat tu černou kozičku?
sannyday66
napsal(a):
Mohla by jste se mi prosím ozvat na mail your,longing@seznam.cz ? Děkuji
včerejší nadělení - tři holky a kluk - ale kromě radosti jsou to i šílené starosti - ovce je z nich vedle a začíná ji to vysilovat ač se snažím všechna přikrmovat - dle rad co už jsem dostala k jednomu porodu od zkušených se ji snažím dostat do kondice - snad se to povede
Roklanko moc gratuluji jsou krásný,mě se stala tragedie,ale asi to k tomu patří,máte moc krásná kůzlátka,já mám po hvězdičce kozlíka černého jak uhel,tak si ho piplám doma ,ve středu mu bude týden.Jony.
jony
napsal(a):
Roklanko moc gratuluji jsou krásný,mě se stala tragedie,ale asi to k tomu patří,máte moc krásná kůzlátka,já mám po hvězdičce kozlíka černého jak uhel,tak si ho piplám doma ,ve středu mu bude týden.Jony.
Díky Jony.Bohužel i takové tragedie k chovu patří,škoda,že to není kozička.Kozlík je krásnej,ať vám prospívá a dělá radost. Bára
máme odroděno a klid tak na dva měsíce.včera narozený beránek.foto pět minut po porodu