Dobry den. Jsem začátečník a koupil jsem si ovce neregistrované. Chtěl bych je zaregistrovat ale abych nemusel uvádět chovatele který mi je prodal nechci mu způsobit nějaké nepříjemnosti. Důvod registrace:Pastva u silnice a u majitele louky ktereý chce mít tam registrované ovce.Děkuji za odpověd.
Tak pokud mají vaše koupené ovečky ušni znamky a nechcete zpusobit předešlému majiteli nepřijemnosti, tak jim známky odcvakněte a objednejte si na www.cmsch.cz nové, ovšem před tím si musíte na stejné webové adrese zaregistrovat hospodářství, se vším vám tam jistě poradí. Petr
Přesně tak, zaregistrujte se na www.cmsch.cz až příjde čislo hospodařstvi objednejte ušní známky, objednejte si jich rovnou více i pro kůzlata, aby ste je pak neobjednávala znovu a platila další poštovné... nic v té registraci nehledejte, je to lehké.
pesa
napsal(a):
Přesně tak, zaregistrujte se na www.cmsch.cz až příjde čislo hospodařstvi objednejte ušní známky, objednejte si jich rovnou více i pro kůzlata, aby ste je pak neobjednávala znovu a platila další poštovné... nic v té registraci nehledejte, je to lehké.
Dobrý den,chci se zeptat mám doma ovce i kozy,jsem zaregistrovaná teď jsem si objednala i známky ale nevím u hlášení co mám napsat za datum když jsem měla zvířata doma dřív než jsem objednala známky,paní u které jsem žádala papíry to ví že mám doma zvířata ale ten datum nevím co mám napsat.Děkuji za odpověď Zdenka